mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 26 de juny de 2010

CORONA MOUSSE DE MADUIXES



































Abans no s'acabi la temporada de les maduixes, no us deixeu perdre aquest pastís tant suau i gustós!, a la canalla li encantarà, i als grans també...A mi m'agrada la maduixa però no me n'afartaria, en canvi aquest pastisset hagués anat fent culleradetes, culleradetes...Vaig voler provar un motlle de corona petitó i amb la mousse que va sobrar vaig fer un pastís baixet, així vam provar tot tipus de decoració amb xocolata que li dóna un toc...fantàstic!. (Se m'ha "colat" la foto d'una mousse de maduixa de cullereta però com que estem parlant de maduixes ja va bé...De fet és éncara més senzilla:100 g de maduixes,100 de llet condensada,1 brik de nata muntada,i el suc de mitja llimona. Remenem bé els ingredients,posem en copes i refredem unes 3 h.)



INGREDIENTS:


200 gr de nata


2 iogurts


50 gr de sucre
1 sobre de gelatina de maduixa


250 gr de maduixes


suc de 1/2 llimona


*xocolata fondant i maduixes senceres.



SOM-HI:


En un cassó escalfem els iogurts i el sucre.Quan arrenqui el bull ho apartem del foc i hi afegim la gelatina.Remenem fins que es disolgui. Deixem refredar una mica i hi afegim el puré que haurem fet amb les maduixes i el suc de la 1/2 llimona. Si cal ho passem tot pel túrmix. Muntem la nata i l'afegim a la barreja amb molt de compte amb una llengua. Enmotllem al motlle/motlles i deixem refredar a la nevera unes 3h. Quan anem a servir podem fondre xocolata fondant al microones i amb un Decopen o un bibe fem filets fent formes divertides al nostre gust!, la combinació de les maduixes amb la xocolata ja sabeu que és bo níiiiissima...

22 comentaris:

  1. Ben fresquet què bo ha de ser!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Un postre exquisito! me encantaría probarlo. El color es precioso.
    un abracito y feliz fin de semana,

    ResponElimina
  3. Quin color que té, eh?! És aŀlucinant!
    La veritat és que crec que paga la pena de fer-ho!

    Una besada!

    ResponElimina
  4. Quines presentacions mes xules per aquesta mousse!

    Una abraçada,

    ResponElimina
  5. delicioso postre fresquito y adecuado para el verano, besitos

    ResponElimina
  6. Maria,bo de debò!Bon cap de setmana.

    Hilmar, és veritat això del color, realment és un rosa indescriptible.A reveure Hilmar.

    Xavier, de debò que val la pena!, i el tens fet ràpidament, això sí, les 3h de nevera s'han de passar...Una abraçada!

    Sonia, és divertit fer aquests fils de xocolata i anar improvitzant...Bon cap de setmana!

    Pity, gràcies per passar-te per aquí!, he fet una ullada al teu blog i a part d'unes interessants receptes m'ha agradat molt els títols que els hi poses!.La història de la ceba assassina és per fer-ne una peli!sort va acabar bé!...Si et sembla bé t'afegeixo a la llista.A reveure!

    ResponElimina
  7. La foto amb les cinc maduixes és molt graciosa!! Quin coloret tan maco i tan apetitòs....nyam!!

    ResponElimina
  8. Però que boniques totes les presentacions, només de veure els colors d'aquesta mousse ja m'animo, són totes precioses!

    ResponElimina
  9. Aii!!! jo si que he deixar-ho passar, quina llastima no poder menjar-ne de maduixes, mirare una estona més aquesta delicia.
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  10. Delicioso postre!esto bien fresquito entra que no veas....las presentaciones son chulisimas y el color precioso.
    Besets.

    ResponElimina
  11. Qué bonic!! Amb aquest color tan rosadet... Fa venir genes de menjar-ne. i és veritat que les maduixes i la xocolata són una combinació deliciosa...

    ResponElimina
  12. Ets una artista!. A més d'un pastís deliciós, diferents propostes de decoració, per poder triar i remenar!

    ResponElimina
  13. Starbase, oi que té un color rosa espatarrant?,la maduixa deixa un color als postres preciós!

    Angels,moltes gràcies! a veure si t'animes que és ben facilet i agradarà segur!

    Neus...jo, quina mala sort...si et conformes mirant per a mi et pots quedar aquí amb mí tant com vulguis!

    Mesilda, exacte, fresquet!.La xocolata fondant sempre ajuda a una presentació ben bonica i original oi?

    Anna,un rosa que enlluerna!.maduixa+xocolata=10

    ResponElimina
  14. Glòria!, que tal guapa!,com us ha anat?...gràcies per això d'artista...je,je.Aquí està, tria i remena!

    ResponElimina
  15. Gràcies , gràcies , gràcies , per mostrar-nos aquest ventall de diferents decoracions , ens han agradat totes i el mousse té un color espectacular . Com sempre , creativitat a " tope" com diu el meu fill.

    Una aferrada pel coll

    ResponElimina
  16. Mercè, que bo i que boniques les pressentacions, m'agraden totes.
    Petonets

    ResponElimina
  17. Xisca, ets divertida com tú sola...je,je.Si senyora, "a tope"!Una abraçada!(que bonica aquesta expressió:una aferrada pel coll!)

    Carmen, moltes gràcies guapa!a reveure!

    ResponElimina
  18. Jo sí que m'atiparia de maduixes... m'encanten!!!
    En pocs dies hem conicidit en la recepta de la mousse de maduixa, la teva ben diferent a la meva. Decorada amb aquest aparell de Lekué queda molt vistosa ;)

    ResponElimina
  19. uy!!! crec que tens el mateix premi que t'ha deixat la Carmen al meu bloc..
    Espero que t'agradi
    petonets

    ResponElimina
  20. HOLA MERCÈ, GUAPA TU

    QUE BO....M´ENCANTA AQUEST MOUSSE, I M´ENCANTEN LES TEVES PRESENTACIONS....

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  21. Gemma, el decopén va molt bé, és cert!.Cal aprofitar el temps de maduixes!

    Carme,moltíssimes gràcies,t'he deixat el comentari al teu blog.Una abraçada.

    Neus,gràcies sinceres,he deixat el comentari al teu blog.A reveure, una abraçada.

    ResponElimina