Com ja sabeu, els pebrots del piquillo són una de les coses que més em soluciona un entrant ràpidet i segur. Els he fet farcits de moltes coses. Aquests que us presento admeten tot tipus de variacions, jo els he fet així una colla de cops i sempre "volen"...A veure què us semblen!
INGREDIENTS:
Pebrots del piquillo
Pebrots del piquillo
anxoves
tàperes
olives sense pinyol
llaunetes de tonyina
per lligar el farcit: maionesa ó unes cullerades de tomàquet fregit, a gust.
julivert , oli i sal.
SOM-HI:
Tallem a bocins les anxoves i les olives i reservem amb les tàperes. En un bol barregem la tonyina amb la maionesa o el tomàquet i passem pel túrmix. Ho afegim al farcit anterior i anem omplint els pebrots amb aquesta farsa amb ajut d'una cullereta. Reguem amb una mica d'oli de julivert i llestos!
Un entrant fàcil i directe. A casa les tàperes no les volen ni dins del pot, així que haurem de fer alguna variació :)
ResponEliminaMolt bons, en prenc nota, m'agrada aquest farcit, jo sempre tiro a la brandada...
ResponEliminaUna abraçada,
MMMmmm... Genial!!!
ResponEliminaM'encanten els pebrots farcits així que aquests han de estar boníssims.
ResponEliminaPetonets
M'agrada aquest farcit, jo els faig de atún i pebrot verd amb ceba..
ResponEliminaun petonet i benvinguda
Esto se ve delicioso!!! y nada complicado, gracias por la fabulosa idea.
ResponEliminaun abrazo,
Els pebrots del piquillo farcits entren sols, jo també treure les taperes no las puc ni veure.
ResponEliminaPetons
Els pebrots del piquillo així farcits entren sols, jo també treure les taperes no las puc ni veure.
ResponEliminaPetons
No t'ho creuràs però no he fet mai pebrots farcits. A la meva mare els pebrots no l'hi agradaven i per tant a casa poques vegades n'hi havia. Quan em vaig quedar embarassada de l'Arnau els vaig agafar tant de fàstic que he trigat mots anys a tornar-ne a provar. Crec que aquest estiu els faré, aquest farcit té molt bona pinta.
ResponEliminaAquestes coses ara a l'estiu, venen molt de gust....
ResponEliminaPerfecte per aquests dies de tanta calor, ràpids de fer i no cal encendre el foc!.
ResponEliminastarbase, je,je, doncs treu les tàperes i llestos,igualment quedaràn molt bons!A reveure maco!
ResponEliminaSonia, amb brandada genial, però és que admeten tanta variació que no pots parar de fer invents!
Sara,gràcies guapa!
Carmen, són boníssims!
Neus,m'ho apunto,els pebrots del piquilli m'han salvat més d'un sopar improvitzat; sempre en tinc llaunes al rebost.
Hilmar,veuràs si són bons i senzills de fer!
Sión,doncs cap problema, com l'Starbase li treus i llestos!
Cristina, tots tenim els nostres gustos, ara no voldría que t'agafés un mal de ventre eh??Jo no puc amb la mantega crua, o amb el romaní...ves per on...
Ricard,entren fàcils i frescos,prova-ho!
Glòria, molt bona l'apreciació de no necessitar foc...és important!Entren fàcil!
Doncs, em semblen molt atractius.
ResponEliminaMuas!
Plats refrescants com aquest són els que vénen més de gust quan fa calor... sans i molt bons!
ResponEliminaGemma i Gemma,atractius i ara venen molt de gust!
ResponElimina