mousse de coco

mousse de coco

dimecres, 28 de juliol del 2010

BACALLÀ AMB SALSA D'AMETLLES



Molts ja coneixeu la Maria, la Marylou del blog -pa amb tomàquet-. Ella sempre ens presenta plats boníssims amb unes explicacions senzilles i properes. En tinc unes quantes per fer...De moment us presento aquest bacallà amb salsa d'ametlles que em va cridar molt l'atenció tot i que a mi se'm va tirar el temps a sobre i no el vaig guarnir tan bé com ella... Si no coneixeu el seu blog us el recomano!. La salsa és tant i tant bona que es pot fer amb altres tipus de peix, proveu-la!

INGREDIENTS:
4 filets de bacallà (o un altre peix)
30 g d'ametlles torrades
2 grans d'all
julivert
un bocí de canyella en branca
1 culleradeta de pebre dolç
150 d'aigua
150 de vi blanc
panses

SOM-HI:
Picar les ametlles i posar-les en una cassola amb els alls, el julivert, el pebre dolç, la canyella, l'aigua i el vi. Deixar coure a foc lent fins a adquirir la consistència que voleu.
En un estri de fer al vapor poseu el bacallà juntament amb les panses. Si teniu 2 pisos, a l'altre hi poseu unes patates a rodanxetes.

Així de senzill, així de bo, així a l'estil Marylou.

13 comentaris:

  1. Mercè,

    Una bona salsa és el tot per a la majoria de plats. Aquí ens ho demostres. Tan senzill com un peix fet al vapor i la salsa.

    Magnífic.
    Salut.

    ResponElimina
  2. Visca el bacallà!! i visca la MaryLou també, es clar!!

    :-)

    ResponElimina
  3. Ep! que bo.
    A més em penso que tinc tots els ingredients.
    La salsa d'atmelles m'agrada especialment.
    Amb tot el peix blancB).
    Petonets.
    Núria.

    ResponElimina
  4. Mercè,
    La foto parla per si sola. Està dient: menja'm, que ho he sentit (o així m'ho sembla).
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Fa caure les llàgrimes de gust, aquesta salseta no té desperdici. un petonarro!!!

    ResponElimina
  6. Manel, és veritat, el peix és boníssim fins i tot sense salses, però una salsa prudent i bona com aquesta fa el plat completíssim!gràcies per estar per aqui!

    Starbase, visca!

    Petita cuina,aquesta salseta és de les millors que he provat.Boníssima amb qualsevol peix.

    Josep, doncs no sé com ens ho farem perquè ja ens l'hem cruspit!!!petonets ja saps.

    Vermells,je,je, és veritat, una de les millors salsetes que he provat!una abraçada.

    ResponElimina
  7. Con esas recetas de bacalao me dan muchas ganas de aprender a cocinar este tipo de pescado
    quiero dártelas gracias por dejarme un mensaje mientras estaba mi compu en reparaciones
    ya esta en casa y funciona muy bien
    besos

    ResponElimina
  8. M'agrada que us hagi agradat! és ben senzill i ben bó!
    Petonets, guapa!

    ResponElimina
  9. Aquest bacallà té una pinta espectacular, quin color la salseta!

    ResponElimina
  10. Angelica, si no has provat el bacallà ho has de fer, és molt versàtil i a Catalunya el fem de 1000 formes!

    Marylou,en tinc unes quantes de receptes teves per fer, ja saps que la teva cuina també és una de les que més m'agraden!

    Visc, una salseta fantàstica.

    ResponElimina
  11. ¡ Amb lo que ens agrada el bacallá i aixi preparat encara més !.
    Una abraçada
    Joan i Sara

    ResponElimina
  12. Joan i sara, moltes gràcies!, segur que vosaltres coneixeu moltíssimes versions!a reveure!

    ResponElimina
  13. Este bacalao se queda en favoritos,para cuando venga el padrino de mi hijo,siempre le hago bacalao,le encanta...la verdad es que tienen un aspecto estupendo....que rico es el bacalao ;))

    ResponElimina