La Cristina del blog -Crijoarmael- ja fa temps va fer aquestes crêpes inspirada en una classe de la Mireia Carbó. El seu aspecte em va impactar, i el farcit em va agradar molt. Només calia fer-los igual per a provocar un ohhh! a casa. Són unes crêpes refrescants i adients en aquests dies de calor. Gràcies per la recepta Cristina, saps que m'agraden MOLT els teus plats!
INGREDIENTS: 11-12 crêpes
*per a les crêpes:
250 de llet
125 de farina
2 ous
2 cullerades de mantega
2 sobrets de tinta de sípia(a les cases de congelats en venen)
sal
*farcit:
12 palets de cranc
300 gr de gambetes
enciam
2 ous durs
*salsa rosa
SOM-HI:
Fem la massa de les crêpes passant pel túrmix tots els ingredients fins que quedi una pasta ben fina. Amb una mica de mantega a la paella(posada amb una boleta de paper de cuina "sucada" a la mantega) preparem les crêpes ben rodones, donem la volta i reservem ben estirades en un plat fins tenir-les totes fetes.
Preparem el farcit tallant les baretes de cranc a bocins,l'enciam en juliana, els ous durs a trocets i saltejant uns moments les gambes a la paella.
Anem omplint cada crêpe amb una mica de farcit (jo també vaig posar una mica de maionesa per lligar-ho)i l'embolcallem. Finalment decorem amb salsa rosa per sobre fent uns fils (decopen o bibe).BON PROFIT!
Ohhhhh, molt vistoses, m'encanten com queden i aquest farciment és super refrescant, ideal per aquestes calors.
ResponEliminaPetonets
Jo també he fet, Ohhhhh.... el sents?
ResponEliminaMuas!
Un altre que et copiaré sgur, segurisim!!!
ResponEliminagraciès per aquestes receptes tan bones
Un petonet
Soprenent! i el farcit fabulos!
ResponEliminaUna abraçada,
Sí que són vistoses, realment. I el farcit és molt adequat per a la carmanyola, que ara mateix és el tipus de recepta que cerco :)
ResponEliminaQuina bona idea! Queden unes crepes negres molt originals i segur que amb un gust de mar molt intens. Ho provaré!
ResponEliminaOstres Mercè, això és una idea estupenda!
ResponEliminaA veure si continuo amb el blog que el tinc abandonadíssim!
Ens veiem aviat en algun curs de cuina!PTNS!
Mercè,
ResponEliminaNo m'estranya l'ohhhhhhhhhhhhhhh, tan gran. La presentació és extraordinària.
Quin bon rendiment se li pot donar a les crêpes, veritat?
Felicitat!
Quina imaginació
ResponEliminaMolt originals i segur boníssims.....
Per cert ¿com han anat les mini vacances?
Unes crepes espectaculars, i una presentacio de 10, les provaré quedan anotades
ResponEliminaMolts petons
Carmen, merci guapa.
ResponEliminaGemma, oi que són bones?
Neus, gràcies, la idea va ser de la Cristina que sempre fa cosetes molt bones!
Sonia, fan efecte tant negres oi?,sempre són tant claretes...
Starbase, i tant!, com que es menja fred ideal per carmanyola...vas d'excursió?...je,je.
Gemma, ja veuràs si són fresquetes i bones!
Marta, ja tenia ganes de veure't!,a veure si ens veiem en persona! (tinc una classe a Bonpreu el 28 juliol, no sé si queden places i pots...)Espero veure ben aviat les teves receptes.Tinc pendent el teu pollastre amb llet de coco i curry...a reveure!
Manel,si senyor, les crêpes són com la massa de full, admet tant dolç com salat i et soluciona un àpat ràpidament!
Isabel, de fet les va inventar la Cristina...jo he "copiat". Són molt gustoses!.Per la Garrotxa han estat només 5 dies però MOLT ben aprofitats i amb molta tranquilitat!
Sión,primer la cristina,després la mercè,sión...que rodi la recepta!!!
Vine a ver los crep y lo encuentro hermosos y me quedo disfrutando de tu blog
ResponEliminaTe invito a visitar el mio http://comidachile.blogspot.com/
Angelica,em fa molta il.lusió que hagis entrat al meu blog i sobretot que t'agradi!, jo acabo de fer un vol pel teu i les imatges de Xile i les receptes que fas fan del teu blog una meravella!t'afegeixo a la meva llista!
ResponEliminaMercè, t'han quedat molt "xulos"!!! Jo estic molt enfeinada i no tinc temps per res, després de molts dies he entrat al teu blog i veig que has fet moltíssimes coses i jo amb prou feines he penjat 3 receptes, a veure si durant les vacances tinc temps per mirar-m'ho tot. Gràcies pel post!!!
ResponEliminaQue maques aquestes crepes! No dono l'abast de copiar receptes, he estat uns dies de vacances i ja m'estic estressant...però quin estrés més agradable!
ResponEliminaCristina,gràcies a tú, dona, és un plaer fer receptes teves!. Descansa, pren aire i mira tot el que vulguis...una abraçada!
ResponEliminaVisc a la cuina,je,je, és veritat, tant de bo l'estrès fos així sempre...tant agradable.Una abr´çada.