mousse de coco

mousse de coco

divendres, 21 de gener del 2011

FARCELLETS DE PASTA FIL.LO

Primer de tot, agraïr-vos a TOTS els qui ahir vau passar pel blog ,deixessiu o no comentari,la vostra visita. Ahir va ser per a mi molt gratificant començar a rebre felicitacions per haver escoltat al programa EL MÓN, DE RAC 1 ,la recomanació del blog. En van parlar com a un blog de receptes variades, senzilles i amb força "manufactura" (em va fer gràcia el mot utilitzat!). A més a més se'n va fer ressò a la web dels mercats de Barcelona com a un blog on s'hi poden trobar receptes per a fer amb nens, la qual cosa em va agradar també molt. Alguna cosa té el programa El Món de Rac 1, que van entrar al blog 935 visites!!!... Un altre cop, moltes gràcies per estar per aquí sigui de la manera que sigui!. Us voldria presentar avui aquesta "floreta" de pasta fil.lo amb xampinyons i gambes que tant ens va agradar a casa. A veure què us sembla!

INGREDIENTS: per a 6 farcellets

Pasta fil.lo

Un grapat de gambes pelades

Una safata de xampinyons

1 ceba tendra petita

un bocí de pebrot verd

sal,oli,margarina

SOM-HI:

En una paella sofregim el pebrot ben petit. Afegim la ceba tallada i els xampinyons.

Quan comença a ser ben tou afegim les gambes, salem i donem unes voltes.

Passem aquest farcit a un colador per tal que perdi l'aigua que ens estovaria la pasta fil.lo.

Obrim la pasta fil.lo i fem uns quadrats. Pintem un primer quadrat amb margarina i hi posem un altre al damunt que també pintarem lleugerament.

Ho posem en motlles (com veieu a la foto) i hi poseu una mica de farcit. També podeu posar el farcit al quadrat i tancar per dalt enroscant amb compte la massa, sense motlle.

Enfornem uns 10-15 minuts just que observem que es comença a daurar la pasta, ja que el farcit ja és cuït.

Desmotllem o traiem de la placa i ja els tenim! BON PROFIT!

















29 comentaris:

  1. Moltes felicitats...aquests farcellets m'han encantat i els farem molt aviat..que ho has fet en motlles de magdalenes???
    petons

    ResponElimina
  2. Boníssims els farcellets!!! ara vaig a mirar el post anterior que no m'he enterat d'això que expliques.
    Petonets

    ResponElimina
  3. Una altra recepta genial!! Aquest tipus de receptes van molt bé perquè el farciment pot ser allò que tinguem a la nevera.
    Aniré a mirar això de RAC 1, no sabia res. Felicitats, me n'alegro molt.
    Petonets i bon cap de setmana

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats per sortit a RAC1!!!!!
    M'encanta la pasta fil·lo, té infintes aplicacions a la cuina, tan dolces com salades. Aquests farcellets han de ser boníssims, sans i amb una presentació fantàstica!

    ResponElimina
  5. Jo no m'entero de res...entre q estic lluny i q ultimament amb el concurs no entro a cap cuina...:-(

    Pues eso, q moltes felicitats, miraré a veure si ho puc trobar per escoltar-ho!!

    Petons,

    ResponElimina
  6. És que t'ho mereixes!! A nosaltres també ens va passar, el dia del RAC1 vam tenir gairebé 1.000 visites i no sabíem que havíem sortit per la ràdio... flipàvem! jajaja
    Res, que enhorabona i les floretes de pasta fil·lo són genials!!
    Petonets... i fins demà! ;)
    Sandra

    ResponElimina
  7. molt maco , i no sabia lo del racc, que guay no?

    bon cap de setmana

    ResponElimina
  8. oooolé Merçe,felicitacioenes,no lo sabía y se puede escuchar,iré a la entrada anterior.Me alegro de verdad.
    Me qeudo con la idea de las flor,queda muy linda,para alguna otra tapa que haga con filo.

    besotes

    ResponElimina
  9. Ets una artista , Mercè. Cuina saludable i polida . T'han quedat de " cine" .

    Una abraçada

    ResponElimina
  10. Quina ràbia, vaig estar escoltant el Món a Rac1 i no vaig sentir la recomanació del teu blog. Moltes felicitats, entenc la teva il·lusió i la comparteixo. T'ho mereixes. Aquests farcellets t'han quedat molt "guapos".

    ResponElimina
  11. Felicidades Mercé....las flores estan para comerse una detras de otra,buenas y bonitas.
    Besets.

    ResponElimina
  12. Bravo! Moltes felicitats!!!!!! Uns farcellets ben xulos i molt bons! Petons,

    ResponElimina
  13. Deliciosos!!! Fins demà a l'hora d'esmorzar.
    Una abraçada

    ResponElimina
  14. Miraré de sentir el programa de la radio, quina il.lussió, no?
    Aquests farcellets deuen estar molt bons, la pasta filo només l'he fet servir una vegada, la veig tan delicada.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  15. Merce felicitats por surtir al RAC-1 la feina fen festa sempre te premi,y este es el tuyo, te lo merecen.A mi tambien me hizo mucha ilusion cuando salio el mio es un crack y un gran conversador de tertulias el Fermin Puig.
    Me gusta todo lo que se pueda meter en la pasta filo, y la tuya me gusta y me la llevo.
    Petons i bon finde
    miquel

    ResponElimina
  16. Ainsss... jo diria que ahir quan vaig venir al teu bloc...no posava res del RAC...
    FELICITATS!!!, per la recomanació que han fet... i es que fas unes coses bonissimes, rapides i molt fácils de fer... i aqueta d'avui esta de 10.
    un petonet

    ResponElimina
  17. Aquests farcellets són espectaculars, a més de bonics, boníssims.
    Enhorabona pel Rac no ho sabía.

    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  18. Hola acabe de conéixer el teu blog i m'agrada molt, i aquesta recepta està genial i l'he vist moltes vegades en menús de noces. Jo tinc un blog i puge una recepta a la setmana si vols passar-te.
    http://maquillajeymodalowcost.blogspot.com/
    Gràcies

    ResponElimina
  19. Apaaa!! A la ràdio i tot!!
    Flipo amb tot el que saps i de pas, amb el que ens fas aprendre... pasta filo??? D'acord, sóc una inculte... jajajajaja
    Un petonàs per totsssssssssssss
    QUIMA

    ResponElimina
  20. Diguem tonta, no m'entero de res.
    Pero tú molt modesta, d'això s'ha de fardar.
    Quina ilu......
    Petonets.


    P.D. Las flors de pasta filo mol macas i segur mes bones.

    ResponElimina
  21. Princesa Fiona, les teves paraules ens han emocionat!! La d'ahir era la nostra primera trobada amb blocaires i anàvem una mica "acollonits"... però només arribar ja vam tenir la sensació de trobar-nos entre amics! Moltes gràcies per acollir-nos tan bé... ens hem quedat amb ganes de repetir i segur que serà aviar, amb l'empenta que tens!!
    Un petó!
    Sandra

    ResponElimina
  22. Felicitats doncs per la recomanació per la ràdio! I també per aquest farcellets tan bons... no he fet servir mai pasta filo, però veig que és una bona opció.

    ResponElimina
  23. Moltes felicitats pel programa! La veritat és que no s'equivoquen recomanant aquest blog...
    Els farcellets t'han quedat espectaculars i el farcit devia ser ben gustós!

    Una abraçada!
    La Taula d'en Bernat

    ResponElimina
  24. Mercè, moltes felicitats!! Molt merescuda la recomenació. El teu bloc és molt autèntic, t'ho mereixes!!

    I aquests farcellets tenen molt bona pinta i són molt vistosos.

    Molts petonets!!

    ResponElimina
  25. Quina il·lusió això de la ràdio, he estat tot el cap de setmana (fins ara) sense internet, i no m'he pogut assabentar de res! Me n'alegro molt! I la recepta d'avui, una passada!

    ResponElimina
  26. No tinc més que paraules d'agraïment per a tots vosaltres que m'animeu SEMPRE, abans,ara i després d'haver sortit el blog a la ràdio. Vosaltres sou el meu premi diari!.Obrir l'ordinador, el blog i veure-hi els vostres comentaris em dona energía per tot el dia! Moltes gràcies!

    ResponElimina
  27. Mercè, enhorabona per sortir a la ràdio!!! Una recompensa a la bona feina feta.
    Aquests farcellets, ben sans i rebons!
    Petons!

    ResponElimina
  28. Ona:Mmm...que bo bonissim una deliquetesen amb pasta de paper.

    ResponElimina