mousse de coco

mousse de coco

dimecres, 19 de gener del 2011

FLAM / PASTÍS DE PEBROTS DEL PIQUILLO




A la gavineteria ARTERO del carrer del Call a Barcelona,com he comentat més d'un cop, cada segon dimarts del mes hi fan unes classes de cuina magnífiques de la mà de la cuinera Mercè Rovira. Les receptes que hi ensenya són perfectes per a fer a casa amb ingredients que tots hi tenim normalment, per a la familia, per a un dia amb amics, postres, primers, segons... Es tracta de receptes senzilles però amb un toc especial que les fa molt atractives. La Mercè és una persona encantadora que si cal du els plats mig preparats per a avançar feina i en poguem gaudir. A la darrera classe va fer aquest pastís, tot i que el va presentar en forma rodona i acompanyat de rúcula. A mi em va agradar fer-lo amb el motlle d'estel perquè a les nenes els agrada molt, i hi vaig posar aquest filet de mostassa per a decorar-lo.

INGREDIENTS: (unes 5 o 6 persones)

240 gr de pebrots del piquillo

120 gr de nata

4 ous

2 llaunes de tonyina

1 polsim de sal
Decorem: rúcula, (jo olives i mostassa)

SOM-HI:

Triturem tots els ingredients excepte la tonyina que la posarem després.

Posem en un recipient rodó apte per a microones i ho deixem uns 13 minuts. (El millor és posar temperatura mitja i deixar-ho més estona per tal que l'ou qualli bé).

Deixem refredar i desmotllem.

Acompanyem amb rúcula, enciams...o en el meu cas un filet de mostassa suau.




35 comentaris:

  1. Quian bona pinta que té i que maco que t'ha quedat! El toc de la tonyina a dins hi ha de quedar molt bé :)

    ResponElimina
  2. Un pastís resultón, dels que fan bona carmanyola i fàcil de fer. En pis-pas et resol el dinar del dia següent mentre tú estàs veient l'Arguiñano :DD

    I el detall de decorar-ho amb aquestes lletres èlfiques ja és la bomba :-P

    ResponElimina
  3. OHHHHH que bo!!!! Amb la gana que tinc! Segur que està boníssim i molt ben decorat! Jo m'he apuntat a la classe del Bonpreu que va de salses de fondues i jo ja tinc marcat cada any fer una macro fondue, així que he d'apendre a fer coses! ja he vist que tu estas a la del caprabo, així que no en veurem! Fins aviat! Cuidat!

    ResponElimina
  4. Tan fàcil????
    Segur que el faig, deu ser boníssim!!
    Petonets

    ResponElimina
  5. Ohhhhh, Mercè, fàcil i bo, la recepta perfecta!!!!! A més deu ser boníssim, m'ha agradat molt , gràcies.
    Petonets

    ResponElimina
  6. Wuauuuu!!!! quina pasada que bona que te que estar...
    un petonet

    ResponElimina
  7. Amb el que a mi m'agraden els pebrots del piquillo... i lo fàcil que és segur que el faig aviat per casa mons pares, que al Xavi no li agrada el pebrot! jeje
    Petons!
    Sandra

    ResponElimina
  8. Merçè, aixó devia estar molt bó. Me la guardo.

    Muas!

    ResponElimina
  9. Quina presentació tan maca!! No me'n recordo mai de les classes d'Artero.

    ResponElimina
  10. Que buena receta Mercé....me encanta el color tan llamativo y lo facil que se prepara.
    Besets.

    ResponElimina
  11. Mira que tiene buena pinta¡¡¡¡ Me está entrando un hambre de verlo. Un abrazo.

    ResponElimina
  12. Quina cosa més bona!!! Els pebrots m'encanten i amb tonyina més!! Un petó, Paula

    ResponElimina
  13. Mercè a quedat maquisím.
    Ja et vaig dir que el faig mol semblan i tan es pot servir fred con calent.
    M'agrada, perque os doneo conte que el microones serveix per algo més, que per escalfar la llet, jejeje. es broma
    Un petonarro.


    Per cert el pastis enreixat, amb base cruixent i melmelada, a Italia li diuen
    COSTRATA

    ResponElimina
  14. Al final m'hauré d'apuntar a les classes de l'Artero! Entre les receptes que ens expliques tu i les que ens explica la Glòria, hi ha raons de sobra!
    Per cert, qeu la combinació piquillos - tonyina és una aposta guanyadora! Bé, a mi m'encanta!

    ResponElimina
  15. Mercè,
    vist i no vist i ja està fet!! ve a ser com el de formatge al microones oi?, però la veritat quina patxoca que fa noia.
    Un petó.

    ResponElimina
  16. A més de la forma, que és maquíssima, la recepta és preciosa... i fàcil, què més es pot demanar?

    ResponElimina
  17. Ets una alumna molt aplicada i és que les receptes de la Mercè s'ho valen!

    ResponElimina
  18. Merce
    te ha quedado con este molde muy atractiva la receta.Me gusta.
    A tu pregunta en mi blog si no tienes bicarbonato, pues no pasa nada pon mas cantidad de levadura Royal y ara lo mismo.Lo que hace el bicarbonato es darle gas a la masa para que suba mas.
    Peto
    miquel

    ResponElimina
  19. Hola Mercè!
    I així de ràpid és fa aquest pastís? Aquesta recepta s'ha de provar! és fantàstica! Gràcies per compartir-la amb tots. Petons,

    ResponElimina
  20. Uns pebrots del piquillo amb tonyina, força diferent, fàcil, rapid, bo i original
    Petonets

    ResponElimina
  21. Aquests flams salats tenen l'èxit assegurat. I amb la forma d'estel queda realment bonic!

    ResponElimina
  22. He sentit que parlaven del teu blog al Món a RAC1 aquest matí. Moltes felicitats!!!

    ResponElimina
  23. He sentit la recomanació del blog a rac1, felicitats!!!
    Aquest flam ha de ser molt gustós, el faré ben aviat.

    ResponElimina
  24. Mercè,
    Felicitats per la recomanació que han fet del teu bloc a El mon a RAC1 aquest matí!!

    ResponElimina
  25. Eiiiiii!!!

    Hem sentit la recomanació al rac1!!!

    Mopltes felicitats, no m'extranya cada dia ho fas millor!

    Muas!!!

    ResponElimina
  26. Jo, matinera de mena, aixi qu poso un peu a terra ja tinc la radio endollada, i que sento aquest matí, bloc recomenat del dia DESTAPANT CASSOLES, moltes felicitas guapa

    ResponElimina
  27. Oh!! Felicitats per la recomanació de RAC1!! Fa molta il·lusió!! :D t'ho mereixes!

    ResponElimina
  28. A TOHOM: Avui no puc estar més contenta!, a part de veure que la recepta us agrada força i que crec us he animat a probar de fer-la,m'heu informat també vosaltres que el blog ha estat recomanat aquest matí a RAC 1 !!!, quina il.lusió!, a més a més gràcies a en Josep Colet ho he pogut escoltar més tard.Modestament em sento una mica infladeta i afalagada per tots!...ja,ja!,m'agrada que es vegi l meu blog com a una mostra familiar i propera, crec que és el rerafons de Destapant Cassoles. Gràcies a tots!!!!!

    ResponElimina
  29. Hola Mercè , primer de tot Enhorabona t'ho mereixes. T'ha quedat molt bonic , però he de confessar-te que a mi no m'agraden els pebres de piquillo , que hi farem.

    Una besada ben forta

    ResponElimina
  30. Hola preciosa, ummmmmmm que bien huele tu cocina.
    Necesito un correo tuyo.
    Escríbeme al mio, en el blog lo tienes.
    Besos

    ResponElimina
  31. Aquesta és de les que m'agraden a mi, fàcils i ràpides...i a més bones!!!!

    Ptnts

    ResponElimina
  32. T'ha quedat molt xulo amb forma d'estel i amb la mostassa.
    Petons.

    ResponElimina
  33. aquest pastís és un bon recurs!!! m´el guardo a preferits per fer-lo ben aviat!!!!
    gracies!!!
    muaks
    nan

    ResponElimina
  34. Xisca, canvia els pebrots per un altre ingredient i llestos!,aquesta recepta s'adapta al gust de cadascú!

    Margot,Xaro,Betulo,Nan,vosaltres ho heu dit, ràpida, senzilla i ben bona.Espero de debò la feu!

    ResponElimina
  35. Felicitats!!!!! jo no ho vaig sentir, però ara el busco per internet!!!
    Molts petonets

    ResponElimina