Està clar que a casa li hem agafat la gràcia a les trenes... Ja n'hem fet de tonyina i pebrots, de gambes i xampinyons, de carn picada i ara us presento la de verdures. Com veieu, tinc l'Albert a ple rendiment!... je,je, algún diumenge... Aquestes trenes son una bona opció per quedar bé amb facilitat. Us animo a que la probeu!
INGREDIENTS:
1/2 pebrot verd
1/2 albergínia
1 ceba tendra
1 carbassó petit
formatge de fondre ratllat
1 ou
llavors de gallaret (rosella)
SOM-HI:
Passem per la paella ben menuts el pebrot, després l'albergínia, afegim el carbassó i finalment la ceba i deixem que es faci tot junt fins que quedi ben estovadet.
Posem aquest farcit en un colador per tal que tregui l'aigua i seguidament ho posem al mig de la trena com veieu a la foto.
Per sobre el farcit hi posem el formatge i anem tancant la trena amb els talls del costat de forma alternativa.
Pintem amb l'ou batut i hi posem un polsim de llavors de rosella o sèsam.
Enfornem a 180 º fins que la veiem ben daurada.
Genial aquesta...
ResponEliminaLa nena ja menja verdures, però en trena seguir que li agradarà, bé, a nosaltres també.
Petons!!!
(A mi també em va agradar coneixe't, llàstima les hores que eran en enllestir i la falta de temps)
Muas!
M'apunto aquesta trena per un sopar diferent. Té una pinta estupenda Mercè!
ResponEliminaPetonas! ;)
Sou els reis de les trenes, je je je...
ResponEliminaCrec que ara ja heu provat tots els farcits, oi? De carn, de tonyina, de verdures... totes han de ser boníssimes i ben vistoses ;)
Hola Mercè, dono fe que aquestes trenes són un éxit i la presentació és super acertada. M'encanta la versió que proposes amb les verdures. Veig que tens bona ajuda , eh! jeje
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
Ana de: 5 sentidos en la cocina
És que les receptes amb pasta de full farcides tenen èxit assegurat, i aquesta amb verduretes!! mmmmmmmm!!
ResponEliminaA casa meva triomfo cada vegada que els faig "empanada de tonyina", em fan la ola! jajaja
Petonets!!
Sandra
M'hi he de posar, amb les trenes!!! Sempre que veig que en feu una, saltaria la virtualitat venir-les a tastar.
ResponEliminaque ve que el teu home entri de tant en tant a la cuina, ja m'agradaria a mi que alguna vegada em fessin el dinar o el sopar jiji
ResponEliminapetons
la meva va quedar mes bona!!!!!!
ResponEliminaLAIA
Hola Mercè,
ResponEliminaAmb verdures no l'he provat mai. Però segur que ha d'estar boníssima. I a més tenen una molt bona presentació. Petonets,
Maravillosa tu cocina, lástima que ho me entere de la "misa la media", pertenezco a la españa profunda.
ResponEliminaEnhorabuena!!
Em sembla que l'Albert li haurà de donar una classe pràctica al Josep, je, je. I la foto final?. O és que era tan bona que no hi vareu ser a temps?
ResponEliminaLaia, la teva trena era insuperable!.
Amb verdures està ben bona, pots omplir-la amb ingredients diferents i sempre es un éxit.
ResponEliminaPetons.
Quina idea més bona això de les trenens. Particularment aquesta de verduretes ha de ser boníssima!!
ResponEliminaAquesta recepta ha de ser boníssima! M'encanten les trenes, les trobo molt originals. Una abraçada, Paula
ResponEliminaMercè,
ResponEliminaQue bona aquesta, però és que aquestes trenes fan quedar més que bé.
Un petó bonica.
Una trena ben saludable, amb les verdures, i ben bona!
ResponEliminaLas verduras presentadas con hojaldre,estan bien ricas...mis hijos se las comen sin rechistar.
ResponEliminaBesets.
És cert que sou els mestres de les trunyelles , ja sabrem quan n'haguem de fer a qui demanar.
ResponEliminaUna abraçada
Veig que no ets l´única de la família que hi té la mà trencada amb el tema trenes... aquest farcit ha de ser una delícia, quan la faci a casa, t'ho faré saber!
ResponEliminaUna trena con verduritas fantastica y al Albert para cocinar de cuando en cuando no esta nada mal.
ResponEliminapeto i bona setmana
miquel
A veure si aquests homes al final faran un blog de cuina i ens faran la competència!! M'agraden totes les teves trenes, fàcils i resultones.
ResponEliminaQuina bona idea,una ajudeta de tant en tant va molt bé...je je.
ResponEliminaCom es que no has posat la trena sortida del forn??? per veure com queda...
petonets
Sou els reis de les trenes i de la pasta de full!!!
ResponEliminaun petonet
I que bé que us queden aquestes trenes!!!
ResponEliminaTinc unes mans que semblen peus i aixó de les trenes s'em dona molt malament.....
Ptnts
A TOTS: Moltes gràcies (en nom de l'Albert) pels vostres comentaris. Us animo a que probeu de fer aquestes trenes sigui amb el farcit que sigui!, són molt versàtils i la presentació queda molt aconseguida!. Ideal per dur a casa d'uns amics o en un dinar familiar.Una abraçada.
ResponEliminaOstres!!!!!!!!!
ResponEliminaQuina sort.
A casa sino entro jo a la cuina, es queden sense menjar.....
Potser es farien un bocata.
El farcit de verdures Humm....