Des que vaig probar el cafè (d'això ja fa un bon grapat d'anys), vaig retirar dels meus esmorzars el Colacao, el Nesquik...ja ho sé, a molts de vosaltres us semblarà un "pecat", però a casa només el tinc per les nenes i l'Albert, a mi se'm fa massa dolç...Total, que el cafè m'agrada en gelat, en crema, en pastís... Així doncs vaig posar fil a l'agulla per a un dels meus pastissos preferits, les mousses, amb un dels meus ingredients preferits, el cafè. A veure què us en sembla!, per al meu gust hauria hagut de posar més cafè, el vaig trobar massa fluix, però cadascú el pot adaptar al seu paladar,oi?.La propera mousse
INGREDIENTS:
200 ml de nata
1/2 tassa de cafè
1 clara d'ou
4 fulls de gelatina
4 cullerades de sucre
cacau pur per a decorar pel damunt
SOM-HI:
En un cassó posem el cafè, el sucre i quan arrenqui el bull afegim els fulls de gelatina que prèviament haurem posat en remull. Vigilem que es vagi fonent bé sense parar de remenar.
Deixem que la barreja es refredi una mica.
Muntem la clara i l'afegim a la massa poc a poc amb una llengua.
Muntem la nata i l'afegim també amb cura amb una llengua.
Aboquem la barreja al motlle i posem a la nevera unes 8 hores (millor d'un dia per l'altre).
Quan el treiem per servir decorem com més ens agradi. En aquest cas amb xocolata de fondre i cacau pur.
La pinta és deliciosa, estic segura que ha de ser boníssima aquesta mousse.
ResponEliminaSalutacions
A mi en canvi el café només m'agrada molt dolç. L'hi poso molt de sucre quan el prenc amb llet i en postres també m'agrada quan és ben dolç.
ResponElimina:)
A mi el cafe no m'agrada masa, pero com la textura de la mousse si, el provaré.
ResponEliminaPetonets.
Doncs jo el cafè només ho prenc en postres, no m'agrada massa, però aquesta mousse em sembla deliciosa.
ResponEliminaPetonets
Jo també sóc com tu, vaig apartar els colacaos dels esmorzars, però em sembla que lo teu és amor cec pel cafè eh, jeje.
ResponEliminaEls pastissos mousse a mi m'encanten, i ara amb aquestes onades de calor són perfectes!
M'encanta com has decorat el pastís, queda preciós! ;)
Ai Merçà jo també vaig deixar el Cola-Cao de tota la vida per el café i es que sino no em desperto, els seu aroma i el seu sabor cada matí invadeix casa meva.
ResponEliminaMagnifica tarta.
Petons
Una mousse perfecta para mi....Me encanta el saborcito del cafe en los dulces!
ResponEliminaBesets.
A casa també som molt cafeters, les postres amb cafè tenen l'èxit assegurat. Potser es podria potenciar el gust amb cafè soluble?
ResponEliminaA mi també m'agrada el café, amb llet, amb pastisos, de totes maneres i d'aquesta mousse ja em menjarie un troç ben gran.
ResponEliminaPetons.
que booo,un beset.
ResponEliminaAquesta mousse és ideal per una cafetera com jo, què bona!!!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Hola,
ResponEliminaDonc jo el cafè com més m'agrada és en postres i aquesta mousse ha d'estar requetebona!!!!! Petons
Com que a mi el cafè m'agrada fins i tot en sopa, no dubtis que el provaré. La textura de mousse és fresqueta i suau, i presentat així de bonic se'm fa salivera... Petonets!
ResponEliminaTiene un blog muy interesante.
ResponEliminaUn Cordial Saludo desde
PASTELERIA MUNDO DE FANTASIA
Merce:
ResponEliminacon esta receta tuya, la operación Bikini, se va al traste jaja
pero no importa, lo importante es tenerla y disfrutar de ella.
No soy mucho de dulces, pero me ha encantado como la explicas y hasta eres capaz de conseguir que la haga.
un beso
Mercè, què bona deu estar aquesta mousse. La foto del tall es divina...quina crema. A mi el cafè m´agrada només en les postres...quina sort perquè en líquid no el puc veure ni en pintura.
ResponEliminajo no sóc gaire cafeter, però a aquesta mousse no li diria pas que no, té una pinta deliciosa!
ResponEliminaOoooooh,
ResponEliminaadoro el sabor a café en estas tartas.
Con tu permiso me llevo la recta por que me ha encantado verla, ni te cuento cuanto me gustará probarla.
Gracias por compartir estas deliciasssss.
Un abrazo.
Mercè, un dia t'enviaré el Jordi a casa a menjar postres amb cafè, a mi no m'agrada gens i ell es mort de ganes de menjar pastissos com aquest. T'ha quedat una decoració fantàstica!
ResponEliminaAra mateix hi ficaria la cullera!
ResponEliminaUauuuuu!!! Quina pinta més espectacular Mercè!! I que bo!
ResponEliminaLa coca de Sant Joan també et va quedar fantàstica!
Petons!
Un pastís de luxe. M'encanta el cafè, però també em freno, perquè sinó vaig com una moto...Haha!
ResponEliminaPetonets
Ei!!...jo soc com tu... ja no me'n recordo del gust del Nesquik, ..així es que copio directament la recepta amb e1 doble de cafè....
ResponEliminaUna abraçada
Nenaaaaaaaaa.... M'encanta també la recepta teua de hui! A més, és tan refrescant el cafè! :)
ResponEliminaNo vaig participar al Bon Preu enguany! Llàstima! M'hagués agradat tornar a veure-us!
Besada!
Jo també sóc de cafè sense sucre, i aquesta mousse m'està fent l'ullet des que l'he vista!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Gràcies a tots per estar per aqui!, m'agradaria fer un altre cop la mousse però amb gelat de cafè...sereu els primers a saber-ho! Una abraçada a tots.
ResponElimina