Si una cosa ens agrada a casa son els calamars... són tan gustosos!. A les nenes els agrada molt aquesta cassoleta ràpida i senzilla de calamar amb salseta i patates per sucar-hi pa. No la faig sempre igual, però bàsicament es tracta dels mateixos ingredients i vario la forma de coure les patates. Normalment les faig a dauets i les fregeixo lleugerament a part en una paella per afegir-les a la cassola i que facin el xup-xup, però també es poden posar dins la cassola i cobrir-les amb aigua perquè es facin dins. Teniu el pa?, doncs apa, no ho dubteu!
INGREDIENTS: 4 persones
8 calamars petitons
1 ceba tendra gran
1/2 carbassó gros
1 gra d'all
1 cullerada de tomàquet
2 patates grosses
sal,oli
SOM-HI:
En una cassola hi posem un bon raig d'oli i hi posem el calamar a bocins, la ceba, el carbassó i l'all a trocets.
Quan el calamar és rosset i les verdures comencen a ser toves i afegim la cullerada de tomàquet.Salem.
En una paella a part fem la patata a daus i l'enrossim. L'afegim a la cassola i hi afegim una mica d'aigua. Deixem que faci el xup-xup tot junt i deixem reposar una estona. LLESTOS!
bo bo bunisim Mercé
ResponEliminabona setmana
miquel
Tinc un sopar per la revetlla i aquesta es una bona idea per fer!!!
ResponEliminaM'encanten els calamars.
Petonets.
I tant que ja tenim el pa!! Mols suculenta aquesta cassoleta, sense dubte! Petons
ResponEliminaQuan dius que tornes a fer la cassoleta que vindré amb una barra de pa? Ha de ser ben bona, les teves nenes tenen molt bon gust!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Un plat boníssim!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Un plat unic i exquisit. Que bó Mercé, no m'extranya que a les teves filles els hi encanti.
ResponEliminaPetons
El pa és imprescindible per degustar com cal aquesta cassoleta tan deliciosa!
ResponEliminaM'agrada molt...no no.. moltíssim...
ResponEliminapetons
M'encanten els calamars! Jo tinc una recepta pendent amb sèpia!
ResponEliminaJa us han cridat per a l'acte de lliurament de premis del Bonpreu?
Besets!
Deu n´hi do...jo amb aquesta cassoleta hi poso quilos amb tant de pa per sucar. A mi també m´agraden molt els calamars.
ResponEliminaQuina cassoleta més re-que-te-bona!! Els plats de "platillo" o de sucar pà ens agraden molt a casa. Aquest el trobo molt pràctic perquè cundeix per a molta gent! Petonets.
ResponEliminaQue buenos!No te diria que no,a esta cazuelita.
ResponEliminaBesets.
Que rica cazuelita. Y llevas razón a coger pan y sopar.
ResponEliminaBesets
Fem un mos Sión
ResponEliminaUna cassola deliciosa per sucar-hi força pa
Petons
A mi les patatones m'agradem més fregidetes i afegides, però vaja que me les menjo de les dues maneres hehehe
ResponEliminaQuè bons els calamars! M'has fet la boca aigua!
ResponEliminaMercè,
ResponEliminaFas bé d'avisar que cal portar pa, seria una llàstima fer curt i que quedés salseta al plat.
No m'estranya que agradi tothom. Boníssim.
Una forta abraçada.
Quin bon plat !!!
ResponEliminaPetons.
Sara