Avui us presento la recepta que l'Ona (10 anys)ha fet enguany per al concurs de Bonpreu. L'Ona, que vol ser cuinera, es fixa en tot el que faig a la cuina, hi participa, opina i s'inventa receptes!. Aquest any ens vam desvetllar una mica tard per al concurs i vam improvitzar una recepta senzilla que l'Ona ja té força per la mà. Es tracta d'una trena de pasta de full farcida de crema de xocolata i melmelada de maduixes. UN BERENAR FANTÀSTIC!
INGREDIENTS
1 paquet de pasta de full (rectangular-Lidl)
Crema de xocolata (nutella,nocilla...)
melmelada de maduixes o gerds
1 ou batut
SOM-HI:
Desenrotllem la massa sobre el propi paper i la posem sobre la placa de forn.
Fem uns talls en esbiaix a costat i costat d'entre 1 i 2 dits de gruix deixant un espai al mig on posarem la crema de xocolata i després la melmelada al damunt.
Anem ajuntant les tires cap al mig alternativament fent la trena.
Pintem amb ou perquè quedi dauradeta.
Enfornem a 180º uns 15-20 minuts.
Deixem refredar i a l'atac!, compte que volaaaaaa!
Felicitats Ona, quina bona pinta, amb el que m'agrada a mi la xocolata!!!
ResponEliminaJo per la propera entrada en tinc preparada una trena pero amb un farcit diferent, a veure si us agrada....
Petonets
Segur que serà una gran cuinera!
ResponEliminaI molta sort amb el concurs :)
Molta sort...
ResponEliminapetons
Bueno aquestes nenes són auténtiques cuineres
ResponEliminapetonets
Deu ni dò, amb l'Ona, si amb aquesta edat ja te la trena per la mà amb 15 anys serà tota una crack dels fogons.
ResponEliminaQue tingueu molt d'exit en el concurs del Bonpreu.
Caram, quines cracks!!
ResponEliminaAquesta trena me la menjaria ara ben a gust per berenar!
Felicitats a l'Ona i molta sort!!
Petonets!
Sandra
Caray, que suerte tienes, dos cocineras contigo.
ResponEliminaEstá hecha una artista.
Besets
Deuen estar divínes. No n'he fet mai però no trigaré gaire
ResponEliminaSalut pastissera i sort
Caram! Tens unes cuineres de primera! La combinació de xocolata i maduixes ben farcida ha de ser boníssima! Molta sort en el concurs i felicita l'Ona que és una professional!
ResponEliminaLe ha puesto un relleno buenisimo!Seguro que sera una gran cocinera.
ResponEliminaBesets.
Molta sort en el concurs Ona!!!
ResponEliminaEm sembla que això de la cuina li agrada molt eh??
Petons i bon cap de setmana
Aquestes nenas ens faran fora de la cuina.
ResponEliminaMuas!
I tant que és un berenar fantàstic! Aquesta nena "apunta maneres"...
ResponEliminaNo hi ha cap foto del resultat final, però veient els passos previs ja me l'imagino. Mmmm. Ha de ser deliciós. La barreja de la xocolata amb la melmelada...
ResponEliminaPetons
Quina combinació més bona...digues que sí Ona: vull ser cuinera!
ResponEliminaSerà una bona cuinera. La trena que ha fet ha de esta boníssima.
ResponEliminaPetons.
Trena boníssima!!!! De ben segur que l'Ona serà una molt bona cuinera! Feliciitats!!!
ResponEliminaAquestes trenes són boníssimes i la pasta de full de lidl per mi és de les millors que hi han. I quina cuinera tant guapa que tens a casa, per ells preparar aquestes receptes és com jugar a plastilina, jeje
ResponEliminaCaram, aquesta noia promet. Ja se li veu que hi té traça a la cuina! Segur que la trena us va quedar fantàstica!
ResponEliminaPetons!
Anna
tienes el relevo de cocinero garantinado con este encantado joven cocinera,bona trena dolce,suerte en el concurso
ResponEliminamiquel
Ualas!! (com diria aquell :-P)
ResponEliminaTremenda la trena. Jo he fet servir aquesta pasta de full per a fer croissants, però mai n'he fet una trena.
Crec que a la reina del meu cor li pot agradar molt amb tanta xocolata... la faré :)
ei!!... que s'acosta l'hora del berenar i aquesta trena està irresisitible!!!
ResponEliminaondia amb la mindundi!! aquest any s'endura el primer premi!!
Un abraçada... a les dues
Un berenar de luxe.M' anoto la recepta, segur que es un delícia!
ResponEliminaMercè, no tinc cap dubte que l'Ona serà una gran cuinera!! Quina bona traça!!
ResponEliminaPetons!
Doncs l'Ona ja té superat el primer curs de cuinera. Si en Marcel veu aquesta trena segur que vol fer-la per berenar jajaja!
ResponEliminaQuina cuinera més eixerida!!! se li veu bona mà per la cuina!!! sort!
ResponEliminaEi, Ona!!!! , que encara no t'havia dit res d'aquesta trena!. Quina pinta que té, i de xocolata!. Segur que arribo tard i ja no en queda, però ara mateix me'n menjaria un tallet!.
ResponEliminaGràcies a tots per els vostres ànims!, així segur que m'animo a fer de cuinera... ONA.
ResponEliminaMoltes gracies per la recepta Ona, ara ja sabem com es fa una trena de pasta de full.... segur que te la copiarem.
ResponEliminapetons gastronòmics
Doncs jo no sabia com es feia una trena de pasta de full... aquest estiu provaré de fer-la!! moltes gràcies per la recepta Ona!
ResponElimina