mousse de coco

mousse de coco

divendres, 10 de juny del 2011

DOLÇA TRENA




















Avui us presento la recepta que l'Ona (10 anys)ha fet enguany per al concurs de Bonpreu. L'Ona, que vol ser cuinera, es fixa en tot el que faig a la cuina, hi participa, opina i s'inventa receptes!. Aquest any ens vam desvetllar una mica tard per al concurs i vam improvitzar una recepta senzilla que l'Ona ja té força per la mà. Es tracta d'una trena de pasta de full farcida de crema de xocolata i melmelada de maduixes. UN BERENAR FANTÀSTIC!



INGREDIENTS


1 paquet de pasta de full (rectangular-Lidl)


Crema de xocolata (nutella,nocilla...)


melmelada de maduixes o gerds


1 ou batut



SOM-HI:


Desenrotllem la massa sobre el propi paper i la posem sobre la placa de forn.


Fem uns talls en esbiaix a costat i costat d'entre 1 i 2 dits de gruix deixant un espai al mig on posarem la crema de xocolata i després la melmelada al damunt.


Anem ajuntant les tires cap al mig alternativament fent la trena.


Pintem amb ou perquè quedi dauradeta.


Enfornem a 180º uns 15-20 minuts.


Deixem refredar i a l'atac!, compte que volaaaaaa!

30 comentaris:

  1. Felicitats Ona, quina bona pinta, amb el que m'agrada a mi la xocolata!!!
    Jo per la propera entrada en tinc preparada una trena pero amb un farcit diferent, a veure si us agrada....
    Petonets

    ResponElimina
  2. Segur que serà una gran cuinera!
    I molta sort amb el concurs :)

    ResponElimina
  3. Bueno aquestes nenes són auténtiques cuineres
    petonets

    ResponElimina
  4. Deu ni dò, amb l'Ona, si amb aquesta edat ja te la trena per la mà amb 15 anys serà tota una crack dels fogons.

    Que tingueu molt d'exit en el concurs del Bonpreu.

    ResponElimina
  5. Caram, quines cracks!!
    Aquesta trena me la menjaria ara ben a gust per berenar!
    Felicitats a l'Ona i molta sort!!
    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina
  6. Caray, que suerte tienes, dos cocineras contigo.
    Está hecha una artista.
    Besets

    ResponElimina
  7. Deuen estar divínes. No n'he fet mai però no trigaré gaire
    Salut pastissera i sort

    ResponElimina
  8. Caram! Tens unes cuineres de primera! La combinació de xocolata i maduixes ben farcida ha de ser boníssima! Molta sort en el concurs i felicita l'Ona que és una professional!

    ResponElimina
  9. Le ha puesto un relleno buenisimo!Seguro que sera una gran cocinera.
    Besets.

    ResponElimina
  10. Molta sort en el concurs Ona!!!
    Em sembla que això de la cuina li agrada molt eh??
    Petons i bon cap de setmana

    ResponElimina
  11. Aquestes nenas ens faran fora de la cuina.

    Muas!

    ResponElimina
  12. I tant que és un berenar fantàstic! Aquesta nena "apunta maneres"...

    ResponElimina
  13. No hi ha cap foto del resultat final, però veient els passos previs ja me l'imagino. Mmmm. Ha de ser deliciós. La barreja de la xocolata amb la melmelada...
    Petons

    ResponElimina
  14. Quina combinació més bona...digues que sí Ona: vull ser cuinera!

    ResponElimina
  15. Serà una bona cuinera. La trena que ha fet ha de esta boníssima.
    Petons.

    ResponElimina
  16. Trena boníssima!!!! De ben segur que l'Ona serà una molt bona cuinera! Feliciitats!!!

    ResponElimina
  17. Aquestes trenes són boníssimes i la pasta de full de lidl per mi és de les millors que hi han. I quina cuinera tant guapa que tens a casa, per ells preparar aquestes receptes és com jugar a plastilina, jeje

    ResponElimina
  18. Caram, aquesta noia promet. Ja se li veu que hi té traça a la cuina! Segur que la trena us va quedar fantàstica!

    Petons!
    Anna

    ResponElimina
  19. tienes el relevo de cocinero garantinado con este encantado joven cocinera,bona trena dolce,suerte en el concurso
    miquel

    ResponElimina
  20. Ualas!! (com diria aquell :-P)

    Tremenda la trena. Jo he fet servir aquesta pasta de full per a fer croissants, però mai n'he fet una trena.
    Crec que a la reina del meu cor li pot agradar molt amb tanta xocolata... la faré :)

    ResponElimina
  21. ei!!... que s'acosta l'hora del berenar i aquesta trena està irresisitible!!!
    ondia amb la mindundi!! aquest any s'endura el primer premi!!
    Un abraçada... a les dues

    ResponElimina
  22. Un berenar de luxe.M' anoto la recepta, segur que es un delícia!

    ResponElimina
  23. Mercè, no tinc cap dubte que l'Ona serà una gran cuinera!! Quina bona traça!!
    Petons!

    ResponElimina
  24. Doncs l'Ona ja té superat el primer curs de cuinera. Si en Marcel veu aquesta trena segur que vol fer-la per berenar jajaja!

    ResponElimina
  25. Quina cuinera més eixerida!!! se li veu bona mà per la cuina!!! sort!

    ResponElimina
  26. Ei, Ona!!!! , que encara no t'havia dit res d'aquesta trena!. Quina pinta que té, i de xocolata!. Segur que arribo tard i ja no en queda, però ara mateix me'n menjaria un tallet!.

    ResponElimina
  27. Gràcies a tots per els vostres ànims!, així segur que m'animo a fer de cuinera... ONA.

    ResponElimina
  28. Moltes gracies per la recepta Ona, ara ja sabem com es fa una trena de pasta de full.... segur que te la copiarem.
    petons gastronòmics

    ResponElimina
  29. Doncs jo no sabia com es feia una trena de pasta de full... aquest estiu provaré de fer-la!! moltes gràcies per la recepta Ona!

    ResponElimina