mousse de coco

mousse de coco

dimarts, 14 de juny del 2011

AMANIDA DE MATÓ / LA RECEPTA DEL 15


















Apa, ja hi som, ara tota la xarxa colapsada de variades i fantàstiques amanides!...Els de la recepta del 15 l'han tornat a "liar" amb la seva divertida convocatòria mensual de l'ingredient o el tema d'aquell mes. Aquest juny han proposat l'amanida i ja estem tots aquí combinant ingredients. Aprofito una recepta que vam pensar per a la Recepta diària a Farinetes (enllaç al costat) i que suposa una combinació d'ingredients que la fan molt suau amb el contrapunt d'uns crostons de romaní i farigola que tenim a la mateixa botiga. A casa va agradar moltíssim!



INGREDIENTS: per a unes 4-6 persones


un paquet d'enciams variats


uns 250 gr de mató


3 tomàquets d'amanir mitjanets


pinyons


Crostons Baltà: romaní i farigola


oli,sal,orenga i vinagre balsàmic si us agrada.




SOM-HI:


Disposem l'enciam en un bol ample.


Afegim els tomàquets a rodelles finetes.


Salem i torrem els pinyons en una paella amb unes gotetes d'oli que repartirem al damunt.


Posem els crostons i finalment el mató a culleradetes.


Acabem l'amanida regant amb un raig d'oli, el vinagre balsàmic i empolvorem amb orenga.

24 comentaris:

  1. Mercè, si és que als de Sants ens agrada molt liar-la, eh? jejeje Aquesta amanida amb mató ha de ser fantàstica, què bona!! A veure quan ens passem a veure't pel Farinets, que anem justos de temps!
    Merci per ser-hi sempre!!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. No oblidis de deixar-nos l'enllaç! ;)

    ResponElimina
  3. M'agrada molt la idea de posar-hi mató! Segur que està boníssima!!

    Un petó :)

    ResponElimina
  4. Merçè,aquets crostons s'han de probar, si o si...
    Amanida senzilla i rápida de fer, que es el que convé.
    Petonets

    ResponElimina
  5. M'agafo la proposta perquè ha de ser deliciosa. La combinació de pa fregidet dins les amanides és boníssima oi?
    Petons! ;)

    ResponElimina
  6. Hola Mercè!
    La combinació és boníssima!!! I aquests crostons els haurem de tastar!!
    Petons

    ResponElimina
  7. Que bona, el mató m'agrada molt a les amanides...
    petons

    ResponElimina
  8. Molt bona proposta Mercè! M'encanta el formatge a les amanides i aquests crostonets són una delícia a les cremes, amanides i per entretenir la gana! Petons

    ResponElimina
  9. Quina prpposta més bona, m'encanta, el mató, els pinyons, els crostons ummmm
    Petonets

    ResponElimina
  10. Mercè el dia que em baig passar per la botiga em vaig mirar els crostons...A tu no t´ha faltat temps i amanida que surt de la cuina. Molt bona la combinació amb mató...una amanida molt nostra: mató i pinyons.

    ResponElimina
  11. "fem un mos" Sión

    Una amanida deliciosa, amb el toc cruixent dels crostons
    Petons

    ResponElimina
  12. Ei, aquesta és una amanida de festa, els crostons a casa volarien i barrejats amb el mató i els pinyonets, dinar de festa!

    ResponElimina
  13. Una bona amanida i ràpida de preparar, haurem de passar per Baltà!

    ResponElimina
  14. Amb el cruixent dels crostonets ha d'estar molt bona!!

    ResponElimina
  15. Ostres Mercè, amb el que m'agrada el mató i saps que no l'he posat mai a l'amanida?? Ja no tinc excusa! ;)
    Petons!

    ResponElimina
  16. ooohhhh con mató,me quedo con la idea Merçé,que buenísimaaa ;)

    Besos

    ResponElimina
  17. M¡agrada molt posar formatge a les amanides, però mató no n'hi he posat mai... ha de quedar senacinoal, m'apunto la idea!

    ResponElimina
  18. Una amanida molt sana i molt nostrada. M'ha agradat això del mató a l'amanida. El proper cop, enlloc de formatge fresc, ho provaré amb mató!

    Petons!
    Anna

    ResponElimina
  19. una amanida molt d'aqui... mai l'he tastada amb mató... però seguer que es deliciosa...
    Una abraçada

    ResponElimina
  20. Quina bona combinació. no he fet mai cap amanida amb mató i segur que hi va molt bé.

    ResponElimina
  21. El mató acaba desfet a l'amanida i per tant li dóna untuositat. Si ho proveu un cop, segur que repetiu!.Gràcies a tots pels vostres comentaris sempre animosos!

    ResponElimina