Apa, ja hi som, ara tota la xarxa colapsada de variades i fantàstiques amanides!...Els de la recepta del 15 l'han tornat a "liar" amb la seva divertida convocatòria mensual de l'ingredient o el tema d'aquell mes. Aquest juny han proposat l'amanida i ja estem tots aquí combinant ingredients. Aprofito una recepta que vam pensar per a la Recepta diària a Farinetes (enllaç al costat) i que suposa una combinació d'ingredients que la fan molt suau amb el contrapunt d'uns crostons de romaní i farigola que tenim a la mateixa botiga. A casa va agradar moltíssim!
INGREDIENTS: per a unes 4-6 persones
un paquet d'enciams variats
uns 250 gr de mató
3 tomàquets d'amanir mitjanets
pinyons
Crostons Baltà: romaní i farigola
oli,sal,orenga i vinagre balsàmic si us agrada.
SOM-HI:
Disposem l'enciam en un bol ample.
Afegim els tomàquets a rodelles finetes.
Salem i torrem els pinyons en una paella amb unes gotetes d'oli que repartirem al damunt.
Posem els crostons i finalment el mató a culleradetes.
Acabem l'amanida regant amb un raig d'oli, el vinagre balsàmic i empolvorem amb orenga.
Mercè, si és que als de Sants ens agrada molt liar-la, eh? jejeje Aquesta amanida amb mató ha de ser fantàstica, què bona!! A veure quan ens passem a veure't pel Farinets, que anem justos de temps!
ResponEliminaMerci per ser-hi sempre!!!
Petonets
Sandra
No oblidis de deixar-nos l'enllaç! ;)
ResponEliminaM'agrada molt la idea de posar-hi mató! Segur que està boníssima!!
ResponEliminaUn petó :)
Merçè,aquets crostons s'han de probar, si o si...
ResponEliminaAmanida senzilla i rápida de fer, que es el que convé.
Petonets
M'agafo la proposta perquè ha de ser deliciosa. La combinació de pa fregidet dins les amanides és boníssima oi?
ResponEliminaPetons! ;)
Hola Mercè!
ResponEliminaLa combinació és boníssima!!! I aquests crostons els haurem de tastar!!
Petons
Que bona, el mató m'agrada molt a les amanides...
ResponEliminapetons
Molt bona
ResponEliminaPetonets
Molt bona proposta Mercè! M'encanta el formatge a les amanides i aquests crostonets són una delícia a les cremes, amanides i per entretenir la gana! Petons
ResponEliminaQuina prpposta més bona, m'encanta, el mató, els pinyons, els crostons ummmm
ResponEliminaPetonets
Mercè el dia que em baig passar per la botiga em vaig mirar els crostons...A tu no t´ha faltat temps i amanida que surt de la cuina. Molt bona la combinació amb mató...una amanida molt nostra: mató i pinyons.
ResponEliminaQue bona amb el mató i els crostonets!!
ResponElimina"fem un mos" Sión
ResponEliminaUna amanida deliciosa, amb el toc cruixent dels crostons
Petons
Ei, aquesta és una amanida de festa, els crostons a casa volarien i barrejats amb el mató i els pinyonets, dinar de festa!
ResponEliminaUna bona amanida i ràpida de preparar, haurem de passar per Baltà!
ResponEliminaesta molt bona Mercé
ResponEliminapeto
miquel
Amb el cruixent dels crostonets ha d'estar molt bona!!
ResponEliminaOstres Mercè, amb el que m'agrada el mató i saps que no l'he posat mai a l'amanida?? Ja no tinc excusa! ;)
ResponEliminaPetons!
ooohhhh con mató,me quedo con la idea Merçé,que buenísimaaa ;)
ResponEliminaBesos
M¡agrada molt posar formatge a les amanides, però mató no n'hi he posat mai... ha de quedar senacinoal, m'apunto la idea!
ResponEliminaUna amanida molt sana i molt nostrada. M'ha agradat això del mató a l'amanida. El proper cop, enlloc de formatge fresc, ho provaré amb mató!
ResponEliminaPetons!
Anna
una amanida molt d'aqui... mai l'he tastada amb mató... però seguer que es deliciosa...
ResponEliminaUna abraçada
Quina bona combinació. no he fet mai cap amanida amb mató i segur que hi va molt bé.
ResponEliminaEl mató acaba desfet a l'amanida i per tant li dóna untuositat. Si ho proveu un cop, segur que repetiu!.Gràcies a tots pels vostres comentaris sempre animosos!
ResponElimina