mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 23 de juliol del 2011

FIDEUÀ




Com m'agrada la fideuà... Fa ja uns quants dies ens va mostrar un rossejat de fideus fantàstic un dels meus blocs de capçalera, el de la Cristina:http://crijoarmael.blogspot.com/ No vaig dubtar a prendre nota, el que fa la Cristina és una garantía!. A casa es van llepar els dits!, aprofiteu per gaudir de la cuina fent un platet gustós com aquest!



INGREDIENTS:



500 de fideus del nº 2


1 pebrot verd


1 ceba


3 sèpies mitjanes


6 gambes


1 litre de brou de peix


oli,sal


allioli



SOM-HI:



En una paella fem les gambes i les reservem.


Netegem les sèpies, tallem menudes,coem i reservem.


Sofregim lentament la ceba i el pebrot que haurem tallat ben petitó.(si volem afegim la salseta de la sèpia)


Posem els fideus i una mica més d'oli fins que agafin color.


Incorporem la sèpia i cobrim amb el brou.


Afegim les gambes i coem fins que es redueix una mica el brou (uns 10 minuts)


Apaguem el foc i deixem reposar. Quan destapem la cassola els fideus estaràn "trempats".


Servim amb allioli al mig o a part.



VAGI DE GUST!

18 comentaris:

  1. Oh! M'ha recordat a les del meu pare. Que per sort en poques setmanes podrem retrobar ja que anem a passar-hi uns dies de vacances :)

    ResponElimina
  2. Què bona, Mercè!!! jo la vaig fer ahir!!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Ostres aquesta fideuà ha de ser bonissima ¡¡ Avui per dinar en menjaria un plat: M'encanta la fideuà. Es un plat que tant el pots menjar a l'hivern com a l'estiu.
    Petons

    ResponElimina
  4. Neeeena, quina cassola!. M'has fet agafar ganes de fer fideuà qualsevol dia d'aquests!. Jo, amb l'all i oli a part, je, je.

    ResponElimina
  5. M´afegeixo als comentaris de les companyes...M´encantaaaaa!!! Jo que sóc de menjar poca quantitat, en repeteixo.

    ResponElimina
  6. Que bona, la fidruá. Jo, en contra d'alguns de casa, penso que davant d' una bona fideuá que no em donin arroç.
    petonets.

    ResponElimina
  7. Això és una fideuà de primera! És tant bona...i jo com la Gemma, em decanto pels fideus més que l'arròs. Són més trempats i eixerits!! je, je... Petons!!

    ResponElimina
  8. A casa ens agrada molt la fideuà i la teva fa molt de goig.
    Petons.

    ResponElimina
  9. Mmmmm m'encanta la fideuà!! té super bona pinta Mercè! i m'has fet recordar que fa temps que no en menjo... ara que marxem de vacances, en farem una a la terrasseta i amb un bon vinet... ai que bona!

    ResponElimina
  10. divina Marce divina me gusta mucho la fideua
    bona setmana
    peto
    miquel

    ResponElimina
  11. No es estrany que vos llepassiu els dits amb aquesta fideuà perquè segur que estava riquíssima, es veu molt bona...un petonet

    ResponElimina
  12. Que bona la fideuà!!
    Es un plat que sempre agrada.
    Si que es un plat per lleparse els dits.
    Petonets

    ResponElimina
  13. Doncs justament ahir dubtava si fideuà o arròs amb popets! T'ha quedat fantàstica!

    ResponElimina
  14. per a mi, amb una bona cullerada d'allioli.. i si es pot escollir.. amb vistes al mar!!...... i quines vacances!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  15. Oh! Què bona que és!!! T'ha quedat per començara a menjar i no parar...
    Petons

    ResponElimina
  16. Doncs sí que vénen ganes de fer-la! Tot i que a casa som més d'arròs aquesta fideuà té una pinta tremenda!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  17. M'encanta la fideuà!!! aquest diumenge n'havia de fer, però a última hora vaig decidir-me per un arròs caldós!!! Bona setmana!

    ResponElimina
  18. Quan dius que ens convides a dinar? Quina bona pinta!!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina