mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 29 d’octubre del 2011

XERRADA DE XOCOLATA, DE CERVESA I NOUS CURSOS DE PA

Es possible que us interessi saber que a l'espai Fes-te Farinetes es faran 2 xerrades.
La primera : XOCOLATA SIMÓN COLL ja la vaig anunciar, serà el dia 11 de Novembre de 6 a 8h/ inscripció a Baltà farinetes Carrer de Sants 117.
Propera xerrada: CERVESA ARTESANA BLEDER, Salvador Fortea ens introduirà al mon de les cerveses i els maridatges amb els nostres plats tradicionals mitjançant una cata de les seves cerveses./ 24 Novembre de 6 a 8h./ inscripcions a Baltà Farinetes (Sants 117) o a la web: www.fes-tefarinetes.cat
També nous cursos de pa amb Iban yarza , els dies 19 i 20 de Novembre. Curs de panettone,tortell de reis, pans suecs.../informació i reserves: www.thegluttonclub.com Si voleu conèixer una mica més a l'Iban aquí teniu el seu bloc de pa:
Tingueu en compte els que volgueu apuntar-vos als cursos de pa que s'omplen rapidíssimament.(els cursos dels dies 4,5 i 6 es van omplir en 3 dies).
Espero haver donat informació que us interessi i no pas la tavarra!, una abraçada!.

7 comentaris:

  1. Hola Mercè:
    Com estàs?...
    A on pares?...
    He passat 3 vegades per la botiga i no et trobo.
    Aquesta setmana ho intento de nou.
    Vui parlar en tú, perquè m'informis,dels tallers i de la trobada.
    Petonets i bona castanyada i
    ULL LLEPEU ELS DITS.

    ResponElimina
  2. El novembre vaig a tope, però els cursos del desembre m'apunto segur. Tinc moltes ganes de coneixer l'Iban i assistir a un dels seus cursos de pa :)

    ResponElimina
  3. Hola Mercè,

    Sóc la Núria. Ahir vam estar parlant a Baltà farinetes. Enhorabona pel bloc i per totes les iniciatives. Ens veiem diumenge al curs de pans suecs!

    ResponElimina
  4. Hola Mercè
    Gràcies per la informació, crec que és bo compartir-la i no dones gens la tavarra.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Al Salvador Fortea el vaig coneixer en una visita a la seva fàbrica i en una trobada gastrobloc@ire (de fet va ser la primera) i és un crack de les cerveses. És un no parar de dades i informacions sobre la cervesa :))

    ResponElimina
  6. Iban Yarza y Salvador Fortea.
    Dos profesionals dels grans, molta sort i ja ho explicareu, oi?

    ResponElimina
  7. Cada cop ens fem tots més polivanets... tu ara amb les farines... jo amb els vins. Això es diu no quedar-se estàtic. Salut!

    ResponElimina