Molt sovint us explico com m'agraden els carbassons. Enguany he pogut gaudir dels carbassons que els meus cunyats tenen al seu hortet de Cunit i que curosament cuiden. En faig farcits, arrebossats, en crema, en samfaina, bullits, amanida... Doncs ara n'he fet uns embolcalls d'allò més fàcils i refrescants. A veure què us en semblen!
INGREDIENTS:
LLàmines de carbassó llargues tallades finetes.
tomàquet a daus
alvocat
tonyina
olives verdes
pebrot del piquillo
maionesa
oli,sal
oli,sal
SOM-HI:
Fem unes llàmines finetes de carbassó amb un ganivet i les escaldem uns minuts en aigua bullint.Reservem sobre paper absorvent.
Tallem ben petits els tomàquets,les olives, i afegim finalment la tonyina i l'alvocat.Salem i aboquem unes cullerades de maionesa.
Posem una mica del farcit al centre de la llàmina de carbassó i tanquem els dos extrems que unim amb una brotxeta.
Reguem amb un fil d'oli.