mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 28 d’abril del 2012

PASTÍS D'ESPÀRRECS I GAMBES



Hi ha un plat que sempre m'agrada molt, per la seva suavitat, per la varietat d'ingredients que hi pots posar, perquè és senzill i et fa quedar sempre bé quan tens amics o família... Es tracta dels pastissos salats elaborats amb ous, nata i el que hi vulguis posar. N'he fet ja uns quants, amb sobrassada, amb pernil i formatge, de tonyina, de salmó... ja sigui en versió pastís o en versió "mini" com a pica-pica. Aquest cop us en presento una versió molt gustosa a base da gambes i espàrrecs verds. Espero que us agradi!
INGREDIENTS:
280 gr de gambes pelades
220 gr (aprox.un manat) d'espàrrecs verds groixuts (jo 1 paquet de l'àrea de guisona)
2 cebes tendres grans
5 ous
4 cullerades de tomàquet fregit
2 grans d'all
1/2 brick de nata (100-125 ml)
sal i oli
SOM-HI:
Deixem 3 o 4 puntes d'espàrrecs i de gambes per a la decoració final.
En una paella saltegem els espàrrecs a bocins amb un granet d'all i una mica de ceba.Reservem.
Després saltegem les gambes amb l'altra all i la resta de la ceba.Reservem.
En un pot gran barregem la nata, els ous batuts, el tomàquet i els 2 farcits.
Omplim un motlle que posarem al forn a 180º uns 20 minuts fins que veiem que ha quallat.

13 comentaris:

  1. Si, tens raó, són ben bons, i aquest fan molta paxuca!
    Feliç cap de setmana!

    ResponElimina
  2. A mi també m'agraden molt aquests tipus de pastís i si porta espàrrecs encara millor.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Jo també m´apunto al club!!! Aquests tipus de pastissos passen divinament, combinats tant amb plats de carn o peix. La foto del tall ja demostra que va ser tot un èxit!.

    ResponElimina
  4. Es que aquest tipus de pastis donen molt de joc a la cuina...
    Petonets.

    ResponElimina
  5. Els fogons de la Bordeta29 d’abril del 2012, a les 8:08

    Sempre queden bons aquests pastissos i triomfen! Ets una artista!!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  6. Amb aquest pastissos, sempre es queda bé , Tan com si els serveixes com a entrant o a dauets coms a pica pica:
    petons

    ResponElimina
  7. Es que a banda de ser boníssims, són tan elegants!!!
    Petonets

    ResponElimina
  8. M'agrada molt aquest pastis,t'ha quedat fantàstic.
    A reveure.

    ResponElimina
  9. Aquests pastissos salats cada vegada m'agraden més, i tens tota la raò, a l'hora de tenir convidats quedes com un rei, i ara que vé la caloreta.... ideal per un sopar fred!
    Petons Mercè! ;)

    ResponElimina
  10. Hola.... avui si eh?... :))

    Pregunta d'ignorant... La textura final, deu ser com si fos una truita no?.

    Una abraçada

    ResponElimina
  11. Els espàrrecs fets així queden molt bons. Ohhh, quin gana en veure el tall...
    Nani

    ResponElimina
  12. Quina truita més bona, Mercè! encara no l'havia vist. Així gruixudeta, com a mi m'agrada!! petons

    ResponElimina
  13. laia la teva filla:trobo que és una recepta molt encertada, ja que jo t´hi vaig ajudar!! jiji!

    ResponElimina