Us proposo una amanida fresca però que omple força. Entra molt bé!
INGREDIENTS:
3 patates grosses
1/2 ceba tendra
allioli
bacallà remullat
2 ous durs
julivert
oli i sal
SOM-HI:
Bullim les patates per la meitat i les treiem. Les tallem a rodelles groixudes un cop siguin fredes i les posem al fons d'una plata.Salem lleugerament.
Al damunt hi posem l'esqueixada a bocins, la ceba ben trinxada, unes cullerades d'all i oli al damunt.
Per acabar ratllem els ous durs fent una capa sobre de tot.
Finalment fem un oli de julivert batent una mica d'oli, julivert i un polsim de sal i ho abocarem per sobre.
Deixem a la nevera fins el moment de servir. BONÍSSIMA!!!
-----------------------------------------------------------------------------------
Un plat ben refrescant ara que ja ens arriba la caloreta . Patates i bacalla una combinació que no falla mai .
ResponEliminaPetons
Ideal per un soparet d'estiu, en fred. Petons!
ResponEliminaQuin goig que fa aquesta amanida!!!
ResponEliminaPetonets.
A mi no em faria res tenir-la per dinar Ummm quin goig que fa !!
ResponEliminaPetons