mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 25 de maig de 2013

MOUSSE DE MADUIXA I COCO

Vull dur la contrària al temps que sembla que s'ha entestat a apropar-nos més a l'hivern que a l'estiu... per tant, a casa ja han arribat els postres fresquets. L'altre dia vaig fer aquesta mousse que ens va agradar molt. A qui no li agradi el coco pot fer-la d'una altra gust que us convenci més. La única cosa que hauria de dir-vos és que amb la gelatina neutre no hi tinc tanta mà com amb els fulls, per això la mousse de maduixa em va quedar  poc quallada i en canvi la de coco un pèl massa. Si la feu amb les proporcions que us dono us aconsello que poseu la de coco sota la copa i la de maduixa al damunt.
Amb les proporcions de la mousse de coco es pot fer perfectament un pastís mousse de coco que aguanta la forma.

INGREDIENTS: (6 COPES)
MOUSSE DE MADUIXA
400 gr de maduixes
75 gr de sucre
suc de mitja llimona
200 de nata
1/2 sobre de gelatina

MOUSSE DE COCO
2 iogurts naturals
60 gr de sucre
300 de nata
1/2 sobre de gelatina (potser millor una mica menys)
40 gr de coco ratllat
*per decorar: xocolata fondant.

SOM-HI:
Per a la mousse de maduixes les triturem afegint el suc de llimona i el sucre.
Escalfem 1/3 del puré i quan arrenqui el bull apartarem i hi afegirem la gelatina que haurem hidratat amb mig gotet d'aigua.
Muntem la nata i l'afegim amb compte al puré de maduixes, que posarem amb cura a la copa.
Posem a la nevera mentre fem la mousse de coco.

Per a la mousse de coco posem el iogurt i el sucre al foc. Quan comenci a escalfar-se afegim el coco ratllat i que infusioni uns 2 minutets.
Apartem del foc i afegirem la gelatina que prèviament hem disolt en 1/2 gotet d'aigua.
Deixem refredar una mica.
Muntem la nata i l'agegim poc a poc.
Posem la mousse sobre la capa de maduixes. No es barrejarà, quedarà sobre delimitant bé les 2 capes.
(com he dit, us recomano ho feu a l'inrevés: primer la capa de coco i al damunt la de maduixes.

*Per decorar vaig fer bastonets i ondulacions de xocolata fondant sobre paper de forn i el vaig deixar una estoneta al congelador. Al moment de servir ho treiem amb compte del paper i ho posem a la copa.

 
 
 
 
 
 
BON PROFIT!!!
 
 

8 comentaris:

  1. Tè molt bona pinta aquesta mouse mercè. La de coco no l'he feta mai.
    petons

    ResponElimina
  2. A mi m'agraen molt les postres amb gelatina. Deu ser molt bona aquesta combinació de coco i maduixa.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Un postre ideal per aquest temps.
    Te que conbinar bé el coco amb la madiuxa.
    Petons

    ResponElimina
  4. la combinació de coco i maduixa és un clàssic que no falla mai.
    A veure si per fi arriba el bon temps, eh? ;)

    ResponElimina
  5. El coco i la maduixa combinen la mar de bé, quin postre més apetitós...
    Petons!!

    ResponElimina
  6. Aquesta recepta me la guardo, ja! Tindré en compte això de la gelatina. Tot i que et queda molt xulo, així també1 I això del coco, a mi que m'agrada tant, ha de ser boníssim!!! Petons

    ResponElimina
  7. Molt bona mousse a tindre en compte en un futur prop :P i més al temps que estem com diu Isabel, un petó y amb el teu permiss porte la teua url cap a la meua llista de blogs favorits :D

    ResponElimina
  8. Hola!

    Antes de nada felicidades por tu blog, me ha encantado y ya tienes una nueva seguidora.

    He comprobado que tu blog cumple con los requisitos del CÓDIGO DE COCINA HONRADA.

    Es una distinción que en resumen indica que tus recetas son originales y honestas, nada de copias de otros blogs ni publicidad engañosa.

    AQUI PUEDES VER EL LISTADO DE BLGOS QUE YA LO TIENEN:

    Te dejo el enlace por si te interesa insertar este reconocimiento y saber de qué trata:

    http://www.cocina-casera.com/2011/12/codigo-de-cocina-honrada-para-blogs.html

    Si estas interesada, no olvides hacerme saber que los has insertado escribiendome a info@cocina-casera.com con el nombre y dirección de tu blog para UNIRTE AL LISTADO!

    Gracias por hacer una cocina honesta y original.

    Saludos de Cocina Casera

    ResponElimina