Vaig agafar mitja baguette, ous, poma,llet, sucre... i en un plis-plas vam poder fer un berenar boníssim!, està bo tebi i fred i la propera vegada li afegiré xocolata desfeta al moment de servir...ummmm...a veure si us he donat una idea per a fer més dolços aquests 3 dies!
INGREDIENTS:
1/2 baguette a daus
200 de sucre
250 de llet
4 ous
1 poma
3 culleradetes de postre de canyella
SOM-HI:
Escalfem la llet i el sucre (reservant-ne 2 cullerades), afegim el pa, remenem i afegim la poma i la canyella.
Tornem a remenar i deixem refredar. Quan és fred afegim els ous batuts.
Posem la barreja al motlle que haurem untat amb mantega i el sucre reservat al fons.
Enfornem a 180º durant uns 35/40 minuts.
Sembla molt bo, Mercè! I això passa gairebé sense mastegar! M'apunto aquest puding, és una recepta d'aprofitament ben bona! Petons
ResponEliminaAi els puddings, mira que n'arriben a ser de bons, eh? Em sembla una recepta fantàstica!
ResponEliminaPetonets guapa
Sandra
Adoro els puddings, són dolços, saborosos i molt sucosos!! Un dels meus postres preferits!! :)
ResponEliminaMira que en donen de joc, els pudings...jo en faig a sovint...m'apunto aquesta recepta.
ResponEliminaPetonets.
Això d'aprofitar el pa m'agrada, i veient com t'ha quedat aquest púding, encara més!
ResponEliminaMuy bueno Mercé,me encantan los pudngs quedan tan melositos...ummmm.
ResponEliminaBesets.
Jo també faig de tant en tant.
ResponEliminaEs un postre fàcil, econònomic i sobre tot, molt bó.
Petons