mousse de coco

mousse de coco

dimecres, 29 de maig del 2013

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS D'HUMUS

Sabeu com m'agrada fer farcits per als piquillos. Els he fet de pasta de tonyina, de formatge crema amb salmó u ametlles, de carn picada, de verdures, d'estiu...
L'altre dia se'm va ocòrrer que podia fer un "humus" casolà una mica espesset i omplir-los així. La veritat és que ens van agradar molt. Els pebrots del piquillo son molt agraïts, ja que els pots omplir amb mil versions...imaginació al poder!. A veure què tal us semblen aquests.

INGREDIENTS:
pebrots del piquillo (10/12)
cigrons (1 pot )
sèsam (2 grapats)
oli
sal
1 granet d'all
pebre vermell

SOM-HI:
Preparem l'humus triturant en un vas, els cigrons amb l'oli que els arribi a la meitat, un polsim de sal, el granet d'all i una mica del sèsam. (si veiem que és massa espès hi afegim oli).
Quan la pasta hagi lligat hi aboquem la resta del sèsam (sense triturar més)
Empolvorem amb el pebre vermell i ja ho tenim.
Anem omplint els pebrots amb una cullereta petita i anem posant al plat empolvorant amb pebre i una mica d'orenga o julivert picadet i un rajolí d'oli. LLESTOS!

 
 

12 comentaris:

  1. Tinc una llauna de "piquillus" al rebost, i saps què els espera? un farcit com aquest!!!

    ResponElimina
  2. Ho trobo realment original, han de quedar ben gustosos!
    Ho provaré, que a casa l'hummus ens agrada molt ;)

    ResponElimina
  3. Són dos ingredients que m'agraden molt i no els he menjat mai combinats. Bona idea, Mercè.

    ResponElimina
  4. Jo també sóc molt aficionada a aquests dos ingredients. Amb l'hummus he trobat la manera de menjar cigrons més assiduament, i és que al final, en mengem dues vegades per setmana mínim! La faré, el gust del pebrot i l'hummus combinen perfectament.

    ResponElimina
  5. Que original!!! Ho tindré que provar. petons

    ResponElimina
  6. MOlt originals i han de ser molt bons!!
    Petons

    ResponElimina
  7. original i segur que bo! els haurem de provar de fer

    ResponElimina
  8. Combinació que ja es veu que triomfarà, cigronets amb piquillo! Tremendo :)

    ResponElimina
  9. Es una idea molt bona i molt sana, prenc nota.
    Petons.

    ResponElimina
  10. Els provo segur, l'hummus em perd. Molt original

    Muas i bon cap de setmana

    ResponElimina
  11. Una combinació estupenda, els pebrots del piquillo farcits són una delicia però amb l'hummus tenim un plat complet i saníssim!
    Petons :)

    ResponElimina
  12. M'agrada! Vaig a pegar una volteta per altres posts perque té molt bona pinta aquest rincó, moltes grasies pel teu temps y la originalitat :D

    ResponElimina