Sempre tindrem el seu bloc com a referència de bon gust, creativitat i de la seva simpatía.
Desd'aquí el meu humil homenatge, com diu en Pep, a una enamorada de la cuina.
Us deixo una de les seves receptes que a mi m'ha servit moltíssim per a fer un entrant que sempre ha agradat: INTXAURTSALSA (crema de nous)
INTXAURSALSA
INGREDIENTS:
Mig litre de llet
80 gr de sucre
100 gr de nous ratllades
1/2 branca de canyella
SOM-HI:
Posem tots els ingredients al foc i anem remenant uns 20 minuts amb unes baretes fins que vagi espessint. Cal tenir en compte que al refredar-se espesseix una mica més.
Deixem refredar i la posem a la nevera.
Si pensem a treure-la una estoneta abans de servir estarà a la temperatura perfecte!
Decorem amb bocins de nou o una nou sencera.
Es una gran perdua. Sempre recordaré la seva sonrisa.
ResponEliminaLa Dolorss està recopilant les entrades que fem com homenatge a l'Astrid.
Petons.
Una noia entusiasta. Una abraçada.
EliminaMercè, estic fent un recopilatori de post , missatges i/o receptes en homenatge a la nostra estinmada Astrid, Tal i com et diu l'Ana.
ResponEliminaHe habilitat un espai al meu blog per desprès fer el recull.
Podries deixar l,enllaç?
http://blogdecuina.blogspot.com.es/2013/05/un-angel-en-la-cocina.html
Moltes gràcies
Un petó
Dacrd Dolors, ja ho he fet. Gràcies per pensar a fer aquest homenatge.
Eliminauna receta magnifica de nuestra querida Astrid,el día que la conocí a ella en persona y también te conocí a ti fue en la Cookiteca el 14 febrero del 2011.
ResponEliminaGracias por tu homenaje
peto
Recordo perfectament la trobada. Jo l'havia conegut abans en una classe de Pep Nogué. Una llàstima. A reveure miquel.
Eliminaun homenatge preciós, Mercè.
ResponEliminaUna abraçada ben forta!
una abraçada Gemma.
EliminaUna gran pèrdua! No la he conegut en persona, nomes mitjançant les seves receptes però semblava una gran dona amb molta fortalesa.
ResponEliminaJo també he volgut fer-li un petit record, així que tens un regalet al meu blog i ella també, perquè la recordarem i trobarem a faltar :(
http://ninicocinera.blogspot.com.es/2013/05/cake-pops-premio-truly-y-despedida.html
un bonic homenatge i com no aquesta i moltes altres receptes de l'Astrid, de luxe!petó
ResponEliminaTé uns pintxos espectaculars. Una abraçada.
EliminaJo també li faré homenatge, el proper divendres publicarem conjuntament receptes seves i després les posarem al recull que està fent la Dolorss. L'Astrid s'ho mereixia, això i molt més.
ResponEliminaUn homenatge molt emotiu.
ResponEliminaTambé li faré l’homenatge el proper divendres, i desprès el passaré a la Dolorss per el recull que esta fent. L´Astrid s’ho mereixia tot !!
Molts petons
Varem tenir la sort de coneixer la, la gran sort.
ResponEliminaMuas!
Sap greu.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Un homenatge emotiu.
ResponEliminaNo vaig tenir la sort de coneneixer-la.
Petons