mousse de coco

mousse de coco

dilluns, 20 de maig de 2013

PETIT HOMENATGE A L'ASTRID / MI BLOG DE PINTXOS

Acabo de saber per una entrada al FB de Pep Nogué, que l'Astrid ens ha deixat.
Sempre tindrem el seu bloc com a referència de bon gust, creativitat i de la seva simpatía.
Desd'aquí el meu humil homenatge, com diu en Pep, a una enamorada de la cuina.





Us deixo una de les seves receptes que a mi m'ha servit moltíssim per a fer un entrant que sempre ha agradat: INTXAURTSALSA (crema de nous)

INTXAURSALSA

INGREDIENTS:

Mig litre de llet
80 gr de sucre
100 gr de nous ratllades
1/2 branca de canyella


SOM-HI:

Posem tots els ingredients al foc i anem remenant uns 20 minuts amb unes baretes fins que vagi espessint. Cal tenir en compte que al refredar-se espesseix una mica més.

Deixem refredar i la posem a la nevera.

Si pensem a treure-la una estoneta abans de servir estarà a la temperatura perfecte!

Decorem amb bocins de nou o una nou sencera.



16 comentaris:

  1. Es una gran perdua. Sempre recordaré la seva sonrisa.
    La Dolorss està recopilant les entrades que fem com homenatge a l'Astrid.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Mercè, estic fent un recopilatori de post , missatges i/o receptes en homenatge a la nostra estinmada Astrid, Tal i com et diu l'Ana.
    He habilitat un espai al meu blog per desprès fer el recull.
    Podries deixar l,enllaç?
    http://blogdecuina.blogspot.com.es/2013/05/un-angel-en-la-cocina.html

    Moltes gràcies
    Un petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dacrd Dolors, ja ho he fet. Gràcies per pensar a fer aquest homenatge.

      Elimina
  3. una receta magnifica de nuestra querida Astrid,el día que la conocí a ella en persona y también te conocí a ti fue en la Cookiteca el 14 febrero del 2011.
    Gracias por tu homenaje
    peto

    ResponElimina
    Respostes
    1. Recordo perfectament la trobada. Jo l'havia conegut abans en una classe de Pep Nogué. Una llàstima. A reveure miquel.

      Elimina
  4. un homenatge preciós, Mercè.
    Una abraçada ben forta!

    ResponElimina
  5. Una gran pèrdua! No la he conegut en persona, nomes mitjançant les seves receptes però semblava una gran dona amb molta fortalesa.

    Jo també he volgut fer-li un petit record, així que tens un regalet al meu blog i ella també, perquè la recordarem i trobarem a faltar :(
    http://ninicocinera.blogspot.com.es/2013/05/cake-pops-premio-truly-y-despedida.html

    ResponElimina
  6. un bonic homenatge i com no aquesta i moltes altres receptes de l'Astrid, de luxe!petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Té uns pintxos espectaculars. Una abraçada.

      Elimina
  7. Jo també li faré homenatge, el proper divendres publicarem conjuntament receptes seves i després les posarem al recull que està fent la Dolorss. L'Astrid s'ho mereixia, això i molt més.

    ResponElimina
  8. Un homenatge molt emotiu.
    També li faré l’homenatge el proper divendres, i desprès el passaré a la Dolorss per el recull que esta fent. L´Astrid s’ho mereixia tot !!
    Molts petons

    ResponElimina
  9. Varem tenir la sort de coneixer la, la gran sort.

    Muas!

    ResponElimina
  10. Un homenatge emotiu.
    No vaig tenir la sort de coneneixer-la.
    Petons

    ResponElimina