INGREDIENTS:
2 masses de full (Lidl, rectangulars)
4 llaunetes de tonyina
uns 7 pebrots del piquillo
olives verdes farcides
unes cullerades de tomàquet fregit
un rajolí de mostassa
1 ou
llavors de sèsam i de gallaret (rosella)
SOM-HI:
Preparem el farcit barrejant en un bol la tonyina, les olives i els pebrots a bocins petits, el rajolí de mostassa i una mica de tomàquet per tal que lligui.
Extenem una massa de full sobre el propi paper a la safata de forn i tallem amb la forma del peix.
Posem el farcit ben repartit deixant un dit aproximadament al voltant sense farcir per poder segellar.
Fem un altre peix igual amb la segona massa i la posem al damunt.
Segellem el peix juntant les dos masses amb una forquilla (com amb les crestes).
Amb bocins que ens han sobrat de massa fem rodonetes que cavalcarem com a escates i una per l'ull.
Amb les tisores fem talls al cos aixecant-los una mica.
Pintem amb un ou batut i hi posem llavors de sèsam i a l'ull de gallaret negre.
Enfornem a 180º uns 25 minuts, fins que veieu que es comença a daurar i uns 5 minuts més per sota.
Si fa peneta de menjar i tot !!!!
ResponEliminaQuin peixet mes simpàtic...
petonets.
T'ha quedat preciós!! Quina gràcia, i com diu la Gemma, fa peneta menjar-se'l!! petons
ResponEliminaQue preciositat!! ha quedat maquíssim, segur que us el vàreu menjar?
ResponEliminaMercè te ha quedado divino con esta decoración da pena comerlo¡¡
ResponEliminapeto
Ei, que original, sí que fa cosa menjar-se'l, és maquíssim!
ResponEliminaOstres s'ha de reconèixer que te l'has currat de valent eh! els detallets de les crestes són boníssims, i que bo ha de ser amb aquest farcit! ;)
ResponEliminaMercè quina preciositat i quina feinada, si que deuria fer molta peneta de menjar-se’l
Petons
Que divert Mercè!!!!!
ResponEliminaSegur que no va quedar ni una escata....
Bó,boníssin.
Molte gràcies a tots però us asseguro que és un moment!, no té gens de feina!, les rodonetes fetes amb taps i les escates amb les tisores es fan en un ras ras!.Una abraçada!
ResponElimina