mousse de coco

mousse de coco

dimecres, 14 d’abril del 2010

ESPAGUETIS A LA CREMA



Espaguetis, o macarrons, o llaços...Aquesta forma de fer la pasta vaig provar-la ja fa molts anys intentant fer una "carbonara" més suau. A la meva família la salsa carbonara no els acaba de fer el pes, en canvi aquesta salseta els agrada moltíssim; de fet les nenes em demanen pasta amb "la teva salsa blanca"...A veure si us agrada i la proveu, és molt suau.







INGREDIENTS:

espaguetis

mantega

crema de llet

ceba tendre

pernil dolç

nou moscada(si en voleu)

sal i pebre



SOM-HI:

Coem la pasta amb aigua i un grapat de sal. Preparem la salsa fonent una mica de mantega en una cassola, hi afegim la ceba ben petita fins que es faci toveta i anirem afegint poc a poc la crema de llet i dauets de mantega fins que adquireixi l'espessor desitjada. Salem , posem una mica de pebre i si ho volem ratllem una mica de nou moscada que li donarà un toc especial. Finalment afegim els tallets de pernil dolç ben menuts. Si deixem reposar una mica, la salsa estarà més espesseta i gustosa. LLEST!

8 comentaris:

  1. Com uns carbonara, mes o menys però amb pernil dolç i...mmmm m'agraden molt, m'anoto la recepte.
    petonets.

    ResponElimina
  2. Molt bona i molt suau!!!
    A casa també els agrada, encara que la prefereixen amb tomàquet! qué hi farem!!!
    Petonets

    ResponElimina
  3. segur que a casa tb ens agradaria com a les teves filles

    petons

    ResponElimina
  4. Núria, MaryLou, Lídia: proveu-la, és fàcil i ràpida. La pasta és d'aquelles coses que permet jugar amb les 1001 salsetes!!A reveure i gràcies pel comentari.

    ResponElimina
  5. Ha de ser mes sua que la carbonarà. Per sort totes les receptes poden ser adaptades al nostre gust
    Petons

    ResponElimina
  6. A casa ho fem similar però amb cansalada viada. :)

    ResponElimina
  7. fem un mos: la carbonara la trobo massa forta, aquesta és realment més suau.

    starbase: m'apunto la cansalada, bona idea.

    ResponElimina
  8. Aquesta salsa semblant a la carbonara també la faig sovint, m'agrada perquè no hi ha l'ou cru de la típica carbonara... i el gust de la ceba queda molt bo!

    ResponElimina