mousse de coco

mousse de coco

dilluns, 10 de gener del 2011

CUINETES


























Recordareu molts de vosaltres que aquest Nadal m'havia proposat fer algun taller de cuina per a nens. Doncs bé, aquí teniu una mostra del que vam fer i de com n'estavem d'engrescats!. Ara intentarem fer-ho un cop a la setmana a veure si fem un grup, així que si us hi animeu ja sabeu on sóc i com trobar-me!, Només us cal un devantal i túpers per endur-vos la teca!


En dos matins vam fer amb el Ramón, l'Arnau, en Joan i l'Oriol (més les meves 3 noies: l'Ona, la Laia i la Bet) una colla de cosetes que es van endur a casa i que van tastar amb la família. Haig de dir que va ser molt agradable fer aquestes classes amb uns nois que en tot moment van mostrar il.lusió, ganes d'apendre i de fer, d'escoltar i opinar. També haig de dir que déu n'hi dó el "nivellet"... Sabien molt bé com calia emprar els estris i alguns "secrets" de cuina que fan pensar que el futur a la cuina (si més no la de casa) té una bona base!.


També vull agraïr a les seves mares la seva confiança i el seu entusiasme per a voler i saber transmetre als seus fills que a la cuina TOTHOM hi pot tenir cabuda, i que si comencem a veure la cuina com quelcom divertit és la millor manera de trobar-li el sentit i la gràcia.


RECEPTES FETES:


*CROISSANTS DE XOCOLATA


*PASTETA SALADA AMB SOBRASSADA, PERNIL I FORMATGE...


*MAGDALENES BLANQUES


*PINGU-PINGU


*GALETES VARIADES


*CRÊPES DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE

26 comentaris:

  1. Hola preciosa!!!
    Me ha encantado ver a esos futuros cocineros.
    Veras como todo marcha bien.
    Me encantó conocerte,espero que nos veamos otro día.
    Un abrazo.
    Margot

    ResponElimina
  2. Molt bona idea!!!! Ja ho crec que als nois i noies els agrada la cuina!! el que pasa normalment és que a casa no els deixen ficar-hi cullarada!!
    Petones

    ResponElimina
  3. Aquestes fotos transmeten alegria i bon rotllo només fent una primera ullada, moltes felicitats :)

    ResponElimina
  4. Hola Mercè,
    Gràcies per a la teva visita al meu bloc. Em quedo per aquí fent una volta. El teu pastís d'aloe vera el tinc a favoritos des del dia que el vas publicar per que el vaig trobar molt original i pendent de fer per que no l'he trobat.. Quines classes més profitoses, segur que s'ho van passar molt bé. Aquests nens i nenes ja despunten com a grans cuiners. et segueixo. Petons,

    ResponElimina
  5. Mercè, ja t'ho he dit en mes d'una ocasió, saps com relacionar-te amb la canalla i engrescar-los en tasques que no son habituals per a ells. Aquí en tenim una prova i et desitjo que els futurs tallers vagin tan bé com aquest.
    Una abraçada ben forta i endavant!

    ResponElimina
  6. Uau, quins tallers més xulos, per les cares que fan ja es veu que s'ho van passar molt bé i que van estar treballant molt atents... A veure si d'aquest grupet en surt un nou Ferran Adrià, je je je...

    ResponElimina
  7. Enhorabona per la iniciativa, Mercé! Si, si, ja es veu lo bé que s'ho van passar aquestes futures estrelles de la cuina!
    Espero que totes les festes hagin anat la mar de bé i una forta abraçada!

    ResponElimina
  8. Quants futurs cuiners... que valenta ficar tanta canalla a casa...jejeje
    M'agradat moolt poder compartir una estona amb tu

    un petonet

    ResponElimina
  9. Nena, aixó és tot un menú complert, què guay m'alegro de què et vagin sortint.
    Muas!

    ResponElimina
  10. Que gracia!Ponen todos mucho interes en el trabajo....se nota que lo pasan estupendamente.
    Besets.

    ResponElimina
  11. Bon principi Mercè:
    A la cuina per a nens no s'els dona massa importancia. Tenim que pensar que son el futur del pais i quantes mes coses aprenguin millor.
    Fem campanya per inculcar-les l'importancia de la cuina.
    Petons i fins desprès.

    ResponElimina
  12. Quin goig que fan i que seriosos es veuen a la cuina... Amb aquests tallers, el futur gastronòmic del país està assegurat!
    Eps! I les receptes??????

    ResponElimina
  13. Mi madre! Eso si que es tener todo un regimiento de pinches... En mi casa, cuando cocino huyen como de la quema... ;) Que envidia. ;) Por cierto, Feliz año 2011.

    ResponElimina
  14. Mercè, enhorabona per aquesta iniciativa!! Jo vull tornar una nena i venir als teus tallers!! Puc?puc? puc? Un petó, Paula

    ResponElimina
  15. Si llego a tener una maestra como tu cuando tenia esa edad,guaa a saber donde estaria ahora.
    Me gusta tu taller para nens.Suerte en los proximos.Animo tu vales mucho
    Un peto
    miquel

    ResponElimina
  16. Se lo pasarian de miedo, se les ve muy centrados.
    Tu no se como terminarias, espero que bien. Todo además muy rico.
    Besets de Orquidea59

    ResponElimina
  17. Mercè,
    M'encanta aquesta iniciativa del tallers per a nens, per descomptat que a la canalla els hi agrada la cuina, devegades a casa no els deixen perquè en algunes tampoc la fan servir gaire i, ens les llars que cuinen es nota, doncs la quitxalla s'hi apunta a fer cosetes.
    Felicitats i endavant reina!!

    ResponElimina
  18. A TOTS: Moltes gràcies pels vostres ànims i la vostra opinió.Realment, sembla que l'interès per la cuina infantil s'està posant al dia i ho hem d'aprofitar!, els nens que son capaços de gaudir i passar-ho bé a la cuina sabran entendre que cuinar és cosa de tots i que no és una "càrrega"!Una abraçada!

    ResponElimina
  19. Mercè! genial, quina xulada poder fer aquestes trobada amb els petits, m'encanta... perquè aprenen, s'ho pasen bé i valoren els aliments i les coses més senzilles.....Segueix així!!
    Molts petonets maca

    ResponElimina
  20. Eiii... com mola, a partir de quienes edats es fan?
    A la meva li agrada força la cuina (sobretot a l'hora de tastar...jajaja) el que no se si es massa petita per portarla.

    Petons!!!

    ResponElimina
  21. Hola, Mercè! arribo una mica tard, que jo vaig sempre endarrerida!!! jejejeje. Sí, sóc jo la que descrius! ja ho deus haver confirmat per les fotos del Miquel amb els nostres noms... Quina llàstima no haver pogut parlar amb tu, que estaves una mica lluny de mi! jejejeje. Moltes gràcies per passar pel blog i felicitar-me.

    Petons... i ja no et perdo de vista, que m'he fet seguidora!!!

    ResponElimina
  22. A veure si quan l'Èlia sigui més gran l'apunto a les teves classes, una idea fantàstica!!

    ResponElimina
  23. Se'ls veu molt concentrats, segur que us ho devia-ho passar d'allò més bé! I quantes coses que vàreu fer en un matí! M'alegra molt veure que el teu desig s'estigui fent realitat! Voler és poder!

    ResponElimina
  24. ingrid,locasita,nuria,cristina i angels, moltes gràcies pels comentaris, la veritat ens ho vam passar molt bé ells i jo!.Les edatsanaven des dels 7 anys als 12 i no va haver-hi cap problema, tots vam fer de tot i si es necessitava més destresa ho feien els grans i els petits ho imitaven o observaben.Ens vam entendre be.A reveure!

    ResponElimina
  25. Ostres noi! he vingut a un aula-taller de cuina per menuts, fantàstic, però quina paciència s´ha de tenir ! es encantador veure nens interessats en cuinar, seran grans gourmets el dia de demà.
    Ha estat un plaer passar per la teva cuina, tornaré, de moment tafanejo.
    salutacions

    ResponElimina
  26. Hola a tothom! sóc la mare del Ramon i el Joan, alumnes de la Mercè. Primer de tot heu de saber que a mi la cuina no m'agrada però que admiro la gent que sap cuinar i disfruta fent-ho i us dic això perquè sapigueu que el fet que els hi agradi la cuina no és mèrit meu. Els meus fills va AL·LUCINAR amb les classes de la Mercè, us asseguro que van sortir molt contents, engrescats, il·lusionats, motivats i, el millor de tot, amb ganes de tonar-hi. La Mercè és una mestra excel·lent, amb una gran paciència i un tracte amb la canalla exquisit. Moltes gràcies per tot!!!!

    ResponElimina