Ja arriba el cap de setmana!, una coca?, fantàstic, doncs us proposo una coca dolceta i molt esponjosa de la Glòria del cafè de nit. Jo la vaig fer en aquest format amb un motlle de paper que tenen a la botiga Farinetes Baltà de la carretera de Sants on hi trobareu tota mena de motlles, ingredients, farines, pastades per a panificadora, acabats, sucres de colors, fruits secs en tot format, glucosa, xocolates de colors, tartaletes... una joia per als que ens agrada la cuina!. (Enllaç al costat).
Amb les quantitats que poso en surten dues coques ondulades com la que mostro.
INGREDIENTS:
150 de llet
225 de farina
180 de sucre
2 ous
1 sobre de llevat
125 d'oli de girasol
pell d'una llimona
mantega per untar el motlle
SOM-HI:
Barregem els ingredients líquids: la llet, el sucre, l'oli de girasol i els rovells d'ou fins que la massa estigui lligada.
Després afegim la ratlladura de la llimona i finalment la farina barrejada amb el llevat. Si la passem per un colador fi millor!.
Finalment afegim les clares muntades amb compte que no s'abaixin gaire.
Omplim el o els motlles prèviament untats amb mantega i al darrer moment hi posem unes culleradetes de sucre per sobre.
Omplim el o els motlles prèviament untats amb mantega i al darrer moment hi posem unes culleradetes de sucre per sobre.
Enfornem a 220º uns 12 o 15 minuts aproximadament i per sota.
Fantàstic, espera'm que ja vinc. Per berenar és la coca perfecta!!!
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana
Mercè, a mi tb em va molt bé per a berenar eh? jejeje Quina bona pinta!! Vaig per una mica de cola cao que m'encanta sucar-la i tant gran, en quedaré ben plena :))
ResponEliminaQue bona!!!!!
ResponEliminaJa porto jo el cafe!!
Petonets i bon cap de setmana.
Vinga vaaaa, jo també m'apunto a berenar!! jajajaja Aquest motllo és fantàstic, com tot el que tenen a Farinetes (per cert, fa massa que no hi vaig!!) però segur que la coca és insuperable!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quin lío. Es coca o magdalena. Aixo si, es veu ben bona.
ResponEliminaBesets
Un clasico que nunca falla...esta coca esta de vicio.
ResponEliminaBesets.
Una super magdalena!!
ResponEliminaMuas!
Divertit el motlle. Els ingredients no diguem. T'ha quedat que ni pintat per un berenar d'amigues!!!
ResponEliminaQuin motllo més bonic. I aquesta coca-magdalena t'ha quedat molt esponjosa.
ResponEliminaPetons.
Quin motlle més divertit! No sabria pas dir si és una coca o una magdalena, je je je... Hauré d'anar a veure aquesta botiga que sempre expliqueu!
ResponEliminaHa de quedar boníssima, ideal per esmorzar amb el cafè amb llet ;)
Eieiii Mercè soc la Maribel de Baltà!!!t´he trovat de casualitat,m´encantan els comentaris tothom a berenar jajaja,ahh per cert t´ha quedat molt bé la coca amb el motllo de gusiluz!!!petonssssssss
ResponEliminaQue bo! Mira que m'agraden les magdalenes. Sobretot, a l'hivern, mulladetes en un cola-cao...haha! I amb la coca, més per gaudir! Li passaré aquesta recepta a ma mare, que es tornarà boja també...
ResponEliminaPetonets!!
Hola,
ResponEliminaQuin motllo més xulo! No l'havia vist mai.. coca-magdalena, sigui el que sigui ha d'estar de nassos per esmozar amb una mica de xocolata i un tallat! Petonets
Xulisim i bonisim...
ResponEliminabon cap de setmana
petonets maca
Doncs jo m'apunto a esmorzar!!! A veure si algun dia m'arribo en aquesta botiga, me n'has fet venir ganes.
ResponEliminaEs de les coques que sempre van bé per tot, sigui esmorzar, berenar, ara mateix......etc.
ResponEliminaMol bona pinta.
Petonets
Quina coca més bona i aqmb aquet motlle tan bonic queda molt divertida!
ResponEliminaQuè curiós! Tu ens proposes una coca de magdalenes i jo, a casa, faig unes magdalenes seguint una recepta de coca... T'ha quedat una presentació molt original i segur que estava delciosa. M'ha agradat el motlle!
ResponEliminaPetons!
La Taula d'en Bernat
Que bona aquesta super magadalena . A mi també m'agraden molt per a mullar en un bon cafè amb llet, quan no hi ha ensaïmades clar. Una abraçada
ResponEliminaNo em podré resistir a una coca com aquesta, quina passada Mercè!
ResponEliminaEps!, quan volgueu muntem un berenar!,si esperem a que el solet ens visiti més sovint em comprometo a organitzar-lo!Una abraçada a tots i gràcies pels vostres comentaris!
ResponEliminacuando he visto la primera foto me he preguntado que molde usa y luego al leerlo ya lo veo.,me gusta esta version asi y buena seguro
ResponEliminabona setmana
peto
miquel
QUE RICO, JESÚS, Y YO SIN PODER TOCAR EL AZÚCAR. AL LEERTE SE ME HACE UN AGUJERO EN EL ESTÓMAGO Y ME GRITA, CÓMETELO,CÓMETELO...
ResponEliminaLA VERDAD, ES QUE ES FRANCAMENTE DELICIOSA Y ESO QUE SÓLO OPINO POR LAS FOTOS QUE HAS PUESTO.
BESOS
Quedo molt malament si et dic que el que més m'ha agradat és... la safata de coloraines? M'encanta :))
ResponEliminaPer cert Mercè, dissabte 9 tenim una trobada blocaire per a fer un dinar lleuger i una xerrada sobre cafè amb un expert (i tastar-lo, es clar).
A veure si ho pots combinar! :)))
Quina bona pinta té aquesta coca, i el motlle molt original!!
ResponEliminaOstres no se si ens donarà per berenar a tots, però jo també mi apunto¡¡¡¡¡¡
ResponEliminaPetons
mmmmmmm, ets el meu yang del ying-yang... tota una artista en les coses que més em costen, els dolços i la rebosteria. Cada cop que passo pel teu blog em fas venir salivera!
ResponEliminaFelicitats!
Ei Mercè, avui he fet aquesta coca per berenar però no m'he pogut estar de provar-la: és deliciosaaaaaaa!!! Moltes gràcies per compartir la recepta!!!
ResponElimina