mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 19 de març del 2011

PASTÍS MOUSSE DE PINYA I MANGO














Comença a sortir el solet!, demà comença la primavera!... què tal un pastisset de fruites fresquet?. Aquí teniu un pastisset ben suau i fi. Heu de tenir només en compte d'agafar un mango de qualitat. Jo en vaig agafar un de molt econòmic i es va notar... no va quedar amb la dolçor ni amb el gust que esperava. Us animo a fer-lo!, m'he inspirat en diverses mousses que ja he fet i per la de mango he estat mirant el bloc de la Sonia -l'exquisit- ple de glamouroses idees i presentacions excel.lents. Només he fet alguna modificació.


INGREDIENTS:


BASE

"valencianas" o melindros

suc de pinya (del pot de pinya al natural)



MOUSSE DE PINYA

500 gr de pinya (1 pot de pinya en suc natural)

2 iogurts

100 gr de sucre

6 fulls de gelatina


MOUSSE DE MANGO

450 gr de mango natural

350 llet condensada

suc de 1/2 llimona

2 briks de nata (200 ml)

6 fulls de gelatina



SOM-HI


Preparem la base sucant els melindros o "valencianas" o "bizcochitos"...en una mica del suc de pinya i anem posant-los a la base del motlle on farem el pastís. Si cal, fem bocins per tal que quedi ben omplert.


MOUSSE DE PINYA: triturem la pinya amb una mica del suc del pot. Escalfem el iogurt amb el sucre i quan arrenca el bull afegim la gelatina prèviament hidratada en aigua freda. Afegim la barreja de pinya (si volem la colem), i ho posem sobre la base. Ho deixem refredar a la nevera fins que qualli.


MOUSSE DE MANGO: tallem el mango a daus i el triturem amb el suc de la llimona i la llet condensada. Colem.

Escalfem una mica la barreja i quan és a punt de bullir afegim la gelatina prèviament hidratada.

Deixem refredar una mica a temperatura ambient.

Muntem la nata i l'afegim amb cura.


Quan la mousse de pinya està quallada afegim la de mango amb compte i ho tornem a la nevera.

Decorem com més ens agradi, jo hi vaig posar dauets de mango i maduixes.



*Aquest pastís, com totes les mousses és millor fer-la d'un dia per l'altre.





31 comentaris:

  1. Que delicia de tarta, espectacular.
    Besos

    ResponElimina
  2. T'ha quedat fantàstic! Aquests pastissos frescos amb textura de mousse i sabors refrescants són els meus preferits, sobretot ara que ja s'acosta el bon temps ;)

    ResponElimina
  3. Que requete bueno este pastel ,,me encanta como te ha quedado ..buen dia baaaaMARIMI

    ResponElimina
  4. T'ha quedat de pastisseria amb uns sabors molt bons.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Fantàstic!! has fet un pastís excel·lent ..... et felicito!! Visca la primavera!!

    ResponElimina
  6. Delicioso!Estas tartas bien fersquitas,son la perdicion,entran sin enterarse suave,suave.
    Besets.

    ResponElimina
  7. Un pastis molt bó ¡¡¡¡ i la presentació excelent ¡¡¡¡

    ResponElimina
  8. Però quina cosa més guapa, és ben bé per celebrar que demà (ja!) arriba el bon temps!!!

    ResponElimina
  9. Que bonita y apetecible! Da pena comerla...

    ResponElimina
  10. Hola Mercè!
    Per mi sublim!!! Són dues fruites que m'encanten. Què be que ara podrem fer aquest tipus de pastissos que amb la caloreta senten de meravella. Té una pinta sensacional, enhorabona. PEtons

    ResponElimina
  11. Quin pastís més elegant, amb aquesta combinació de dues mousses t'ha quedat fantàstic!. Ben fresquet, boníssim!

    ResponElimina
  12. Fantástic pastís!!!
    Molt bó !!
    Petons.
    Joan i Sara

    ResponElimina
  13. Mercè, què preciós t'ha quedat!!!! ets tota una artista!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  14. Quin pastis tan tropical.. M' encanta em fa pensar el la primavera.

    ResponElimina
  15. Mercé; que sorti el solet i arribi la primavera i trovar-te amb un pastís així... visca la primavera Mercé¡¡ :-D :-D :-D
    Que vagi de gust¡¡

    ResponElimina
  16. Laia: Mmmmmm q bo q et va quedar!
    Sembla de pesstisseria!!!! A mès, té una presentació experta,... Esta clar ets una gran cuinera! Per cert, m´he en vaig llepar els dits,
    estava delicios!Mama, quin bloc t´agrada mes del que tens a la llista????

    RESPON-ME!

    ResponElimina
  17. Aquesta me la copio.
    T'ha quedat de cine....Fantàstic...
    Petonets

    ResponElimina
  18. un pastis tropical magnifico lleno de sabor y bien presentado ideal para la primavera y verano fresquito,fantástic
    bona setmana
    peto
    miquel

    ResponElimina
  19. La tuya estaba preseleccionada pero me tuve que dar 'solo' con 20 recetas o sería demasiado largo... lo siento!

    ResponElimina
  20. Un pastis ideal per aquest temps, fresquet i amb una textura i sabors deliciosos, t’ha quedat fantàstic
    petons

    ResponElimina
  21. T´ha quedat maquíssim el pastís... i al tall de la foto li faria una mossegada ara mateix...què refrescant aquesta combinació de pinya i mango.

    ResponElimina
  22. Què bona aquesta mousse!!!! et queda, per agafar-me un trosset? pinya i mango s'avenen d'allò més bé! oi que sí?
    Petons, guapa!

    ResponElimina
  23. T'han quedat amb un acabat perfecte... Semblen d'aparador de pastisseria de luxe. Enhorabona!!.

    ResponElimina
  24. Molt bonic, molt bonic, però es nota d' una hora lluny que és de plàstic, d' aquí la perfecció executòria de la peça en general i de les diferent capes en particular. Perdoneu, però algú ho havia de dir.

    Petons!

    ResponElimina
  25. T'ha quedat molt bé, quan montes la pastisseria??? serà via internet ,no??? A mi també m'agraden molt aquests pastissos quan ja fa més caloreta. Per cert , també m'han agradat molt les confitures , tenen una pinta boníssima . No havia pensat a dir-te que m'agrada molt el new look, et queda molt bé!!! Una abraçada

    ResponElimina
  26. Els que ens delim per els postres sucosos no podriem mai dir que no a un pastís com aquest... awesome! :O

    ResponElimina
  27. mare meva del amor hermosoooo que riquisimo!! pero si te ha quedado perfecta!!!

    ResponElimina
  28. Hola Mecè, guapa tu
    un bon pastís per celebrar la primavera, segur que va volar.

    Em el teu permís en prec nota..gràcies per compartir-lo

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  29. Que bó, una miqueta pels postres?
    Petons maca.

    ResponElimina
  30. Mercè, molt bona combinació. Provaré de fer-ho només amb el de pinya, el Jordi té alergia al mango

    ResponElimina