mousse de coco

mousse de coco

dimecres, 27 de juliol del 2011

EMBOLCALLS DE CARBASSÓ











Molt sovint us explico com m'agraden els carbassons. Enguany he pogut gaudir dels carbassons que els meus cunyats tenen al seu hortet de Cunit i que curosament cuiden. En faig farcits, arrebossats, en crema, en samfaina, bullits, amanida... Doncs ara n'he fet uns embolcalls d'allò més fàcils i refrescants. A veure què us en semblen!


INGREDIENTS:


LLàmines de carbassó llargues tallades finetes.

tomàquet a daus

alvocat

tonyina

olives verdes

pebrot del piquillo

maionesa
oli,sal


SOM-HI:


Fem unes llàmines finetes de carbassó amb un ganivet i les escaldem uns minuts en aigua bullint.Reservem sobre paper absorvent.


Tallem ben petits els tomàquets,les olives, i afegim finalment la tonyina i l'alvocat.Salem i aboquem unes cullerades de maionesa.


Posem una mica del farcit al centre de la llàmina de carbassó i tanquem els dos extrems que unim amb una brotxeta.


Reguem amb un fil d'oli.

17 comentaris:

  1. Mercé un bons embolcalls de carbasso y con este relleno muy buenos,queda tambien magnifico como un pincho
    peto
    miquel

    ResponElimina
  2. Un entrant ideal pels meus. Substitueixo la tonyina per cogombrets o tàperes i llestos! I així en mengem tots! La d'idees que agafo amb tots vosaltres! Petons Mercè i a seguir ideant amb verduretes!!

    ResponElimina
  3. MERCE:
    QUE ENTRANTE MAS RICO NOS HAS PUESTO HOY, LA VERDAD ES QUE NO HAY RECETA QUE PONGAS QUE NO ME DEJE BOQUIABIERTA.
    ERES UN CRACK

    BESOS

    ResponElimina
  4. Ummm quins embolcalls més bons!!!!!!!!!!! És una bona idea de presentació i després es pot farcir del que més agradi a casa, perfecte!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  5. Com diu en Miquel, un bon pinxo d'estiu.
    Petonets.

    ResponElimina
  6. Si porta alvocat té totes les meves simpaties, benediccions i vots a favor. Molt fortament hehehe

    I tenir uns sogres que et donen carbasonets cultivats a casa és una cosa... impagable!! :)

    ResponElimina
  7. Dons em semblen un aperitiu o un plat ben bo i nutritiu. L'alvocat cada vegada em xifla més, osigui que haurien d'estar de mort! M'apunto aquest farcit ;D
    Petonssss

    ResponElimina
  8. Si us sobren carbassons estarem encantats de rebre'n, eh? jejeje
    Aquests embolcalls em semblen perfectes!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  9. Bona idea per ampliar el meu escàs receptari de tapetes-entrants per estiu. Salut..!.

    ResponElimina
  10. Alvocat i carbassó??? mai els he combinat.

    Maca bon estiu jo ja desconecto ordinadors.
    Fins el septembre
    Petons

    ResponElimina
  11. em semblen deliciosos!! i molt saludables ...
    una abraçada

    ResponElimina
  12. Quins entrants més bons, i fins i tot els pots farcir amb coses diferents per fer-ho més variat i divertit al moment de servir-ho a taula.
    Molt bona!

    ResponElimina
  13. Tens una gràcia especial per combinar ingredients, aquests carbassons han de ser una delícia!

    ResponElimina
  14. Un embolcall molt refrescant per aquest temps, noia quina sort tenir uns cunyats tan generosos.
    Petons

    ResponElimina
  15. Fantàstic Mercè! ens aniran molt bé perquè tenim un munt de carbassons i ja no sabem què més inventar!! petonets!

    ResponElimina
  16. Una molt bona idea!!! aquests embolcalls són un entrant magnífic!
    Petonets

    ResponElimina
  17. Els carbassons donen molt de joc i aquesta és una bona proposta i ben refrescant, per als soparets d'estiu.

    ResponElimina