mousse de coco

mousse de coco

dijous, 25 de febrer del 2010

CROISSANTS MINI DE XOCOLATA...O NO


La pasta de full (hojaldre) que es ven als supermercats, són una veritable temptació per a fer entrants, primers, postres...Faciliten molt la feina i el resultat és tan vistós que és ideal per fer coses amb els nens. Amb les meves filles vam fer aquests croissats i van quedar tant satisfetes!...val la pena fer-los.

INGREDIENTS: per a uns 12 croissants petits
*1 paquet de pasta de full
*xocolata fondant negra o amb llet
*1 rovell d'ou

SOM-HI:
Estenem la massa i de cada meitat en fem 6 porcions en forma de triangle,com si tallessim un pastís (més alts que amples).A la base hi fem un petit tallet cap amunt i hi posem un bocí de xocolata.Emboliquem d'abaix cap a dalt i li donem forma(que quedi tancat dels costats)Posem els croissants amb la punta cap abaix perquè no es deformin, sobre el mateix paper de la massa, a la placa del forn, pintem la superficie amb el rovell i enfornem a 225º de 10 a 15 minuts.UMMMMMM!QUE BONS!!

6 comentaris:

  1. Fan pinta d'estar MÉS que bons.....

    Ets la senyora dels trucs culinaris.....mira aquesta pàgina:
    http://www.nestle-tv.es/echaleunamanoaangelllacer/default.aspx

    UMMMMMM

    ResponElimina
  2. Gràcies alicia, quan una cosa t'agrada li dones voltes a tot i se't queda el que has sentit, t'han comentat, has llegit...De tota manera aquests croissants no tindràn el mateix mèrit que quan els feu vosaltres massa inclosa!a reveure!mercè.

    ResponElimina
  3. Les teves filles tenen molta traça i està molt bé això que els agradi posar-se a la cuina. Ara, amb un cafetó, me'n menjaria un d'aquests croissanets!. Em comformaré amb el cafetó!.

    ResponElimina
  4. Benvinguda al món dels blocs gastronòmics,a tu i a les teves filles!!!! Ja t'he afegit a la llista de blocs del meu!!!

    ResponElimina
  5. Ei Sara Maria! em fas molt contenta!.Que la primera blocaire "de nivell superior" que vaig conèixer,gràcies a una altre blocaire del mateix nivell,la Gloria, hagi entrat ja al meu blog és per a mi tot un honor.Com pots veure estic aprenent a posar "gadgets".D'aquí uns dies pots comptar amb el teu blog a la meva llista.Una abraçada, Mercè.

    ResponElimina
  6. Això de blocaire de "nivell superior" no sé pas si existeixen nivells dins el món blocaire... Però de totes maneres amb la marxa que portes ben aviat tu ens atraparàs!

    ResponElimina