mousse de coco

mousse de coco

dilluns, 19 de juliol del 2010

GASPATXO AMB REMOLATXA



A la revista Cocinaviva que compro de tant en tant per la quantitat de receptes ben il.lustrades i refrescants, vaig veure aquest gaspatxo que no deixa de ser el de sempre però afegint la remolatxa, la qual cosa fa que el color sigui espectacular, sense variar gairebé el gust que tots coneixem. Es tracta de fer el gaspatxo com cadascú el fa normalment i afegir un parell de remolatxes cuites de les que tenen a les botigues a punt de consumir. A mi m'agrada fer-lo més a menys com us explico, ja que a vegades improvitzo segons el que tinc...


INGREDIENTS:

2 O 3 tomàquets madurs pelats

un bocí de pebrot vermell

un bocí de pebrot verd

1/2 cogombre

1/2 ceba tendra petitona

1/2 granet d'all

sal,oli i vinagre

aigua

pa

2 remolatxes cuites

SOM-HI:
Tallem a bocins tots els ingredients i els posem al bol, afegim l'oli, el vinagre al gust de cadascú, la sal i finalment l'aigua. Triturem ben finet i passem pel xinès si ho volem. Posem a la nevera que ens quedi ben fresquet abans de seure a taula!

15 comentaris:

  1. Nunca he probado el gazpacho, pero de tanto verlo ya me están dando ganas de hacerlo. El tuyo tiene una pinta exquisita!!! además me encanta la remolacha.
    besitos,

    ResponElimina
  2. Quin color tan bonic aquest gaspatxo. Segur que la remolatxa li dona un bon gustet!

    ResponElimina
  3. Certament espectacular, tot i que si no aporta gaire gust tal i com comentes m'estimo més fer altres variants que si en portin com el de cireres o síndria :)

    ResponElimina
  4. Queda amb un color preciós i molt cridaner, m'apunto la idea. I suposo que deu quedar una mica més dolç, oi?

    ResponElimina
  5. M'has vingut de perles! Fa dies que tinc dos remolatxes cuites a la nevera i no trobava enlloc la recepta del gaspatxo. Ha de ser boníssim, a mi m'encanta la remolatxa, i lo bé que va....

    Fins aviat! ;)

    ResponElimina
  6. Que bé m'ha aniria ara un gotet de gazpatxo...amb la calor que fa i ademés no puc ni posar-me comoda a casa, per que tinc visites per veure el meu pis, mira que posar.lo ara a la venda, tinc cada idea!!!
    Un petonet

    ResponElimina
  7. Té una pinta molt bona, segurament demà el faré perquè tinc un parell de remolatxes a la nevera.
    Un beset

    ResponElimina
  8. Refrescant i boníssim!! La remolatxa li dona un gustet molt bo, jo compro les remolatxes crues i prefereixo coure-les jo!!
    Ptnts

    ResponElimina
  9. Caram, quin color més maco!!
    I de gut deu tirar a dolcet, veritat?

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  10. Ahh!! ja arribat el teu, segur que també havia d'estar bó.

    Muas!

    ResponElimina
  11. Hilmar, no et diré el que et deu havr dit tothom, però...sí, sí que t'ho diré, no ho puc evitar: com pot ser que no hagis provat mai el gaspatxo???!!!,ho has de fer!, si hi ha algún ingredient que no t'agrada pots posar-ne menys i fer-lo al teu gust, com fa tothom. Hi ha qui no posa gaire vinagre o només un tipus de pebrot o sense l'all...ja em diràs!

    Anna, la veritat és que el color és molt bonic i li dóna un gustet dolcet i suau.

    Starbase, la gràcia de la remolatxa és certament el color, només li dóna un gustet dolç molt suau.Jo vaig provar-lo amb maduixes i era boníssim!

    Gemma, exacte, queda un gustet dolcet però no gaire; el color preciós!

    Acabatdefer,doncs ja en diràs com t'ha anat!,a mi la remolatxa no és que m'entusiasmi però sí que tens raó que té moltes virtuds!

    Neus, doncs sí...tens cada idea!...je,je. Tot i que ja sabem no és el millor moment per a RES, cadascú fa el que ha de fer quan ho ha de fer, així és que et desitjo sort!(nosaltres també voldríem llogar 2 pisets de sota casa...)ja en parlarem...De tota manera un gaspatxo refrescant amb o sense remolatxa ens alegrarà el dia!

    Mªcarmen,digue'm què t'ha semblat eh?

    Marta, fas bé de fer-ho tú mateixa, a vegades anem amb masses presses i recorrem a les coses ja mig preparades...com a mínim no compro el gaspatxo fet!...je,je, a reveure!

    Gemma, tú que ja parles amb "coneixement" no cal que et digui res,oi?

    ResponElimina
  12. Aquest gaspatxo té un color molt bonic segur que deu ser boníssim. Ara, amb aquesta calor, són tan agradables els plats fresquets!!

    ResponElimina
  13. Que bueno!Apetece mucho bien fresquito...el color es precioso y muy llamativo.
    Besets.

    ResponElimina
  14. mercè,a casa mengem gaspatxo dia si dia també!!!

    mesilda,es la gràcia de la remolatxa,oi? el color que deixa tant bonic!

    ResponElimina
  15. T’ha quedat amb un color espectacular, el provarem
    Molts petons

    ResponElimina