mousse de coco

mousse de coco

dilluns, 26 de juliol del 2010

POSTRE DE GELATINA, IOGURT I FRUITES























Un postre fàcil, ràpid i refrescant. No calen gaires explicacions, és clar que amb gelatina de sobre (royal) de la que vénen a qualsevol súper, al vostre gust: llimona, maduixa, kiwi, taronja, gerds... omplim el fons d'una copa o gotets. Un cop ha quallat hi posem la fruiteta que volguem a bocins petitons, i a dalt de tot una mica de iogurt natural ensucrat. A la nevera una estona o servit al moment us el pendran de les mans!. En el meu cas vam fer-ho amb gelatina de llimona, bocins de maduixa i mango i el iogurt.

14 comentaris:

  1. Te una pinta deliciosa....llastima q aqui no venguin la gelatina de sabors...

    Una abraçada,

    ResponElimina
  2. Umm !!! quines postres més refrescants...que ens portes avui.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Caram mercè
    Quina bona presentació, així m'agraden senzill i bó.

    ResponElimina
  4. Mercè,
    Una nova petita delícia refrescant, cosa que convé i molt en aquesta època. Ja m'explicaràs quin dels tres bitxos va ser el que te'l va prendre de les mans.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Sonia, doncs fes-ho amb melmelada!, una abraçada.

    Neus, ja veus que no té res de complicat, en canvi és molt refrescant i entra solet.

    Petita cuina, exacte, senzill i bo, una molt bona premisa!

    Josep...les 3!,je,je, fins i tot l'ona que no és molt amant de la gelatina.Una abraçada

    ResponElimina
  6. La gelatina i jo tenim una relació complicada per que la trobo un pel artificial. I en realitat hi ha gelatina natural a molts plats i receptes així que reconec que és cosa meva.

    En tot cas, quan molt de tant en tant la faig m'agrada menjar-la ben fresqueta i aquesta combinació que ens proposes és una bomba de frescor!!

    :)

    ResponElimina
  7. Quin gotet més bo, la combinació em sembla deliciosa!

    ResponElimina
  8. Starbase, jo tampoc no sóc una gran amant de la gelatina però dóna tant bon resultat per a les presentacions brillants i transparents que val la pena descubrir-la.Gràcies altre cop pel comentari!

    Àngels, com que la cullerada agafes una mica de tot, resulta curiosament refrescant.

    ResponElimina
  9. Mercè m´agrada molt aquesta recepta, als meus fills els entussiasmarà...petonets

    ResponElimina
  10. Un très bon dessert. J'aime beaucoup.
    Bonne journée et à bientôt.

    ResponElimina
  11. M josé, crec que és especial per als nens!a reveure!

    Receptes.cat, moltes gràcies!, no sé molt bé a qui em dirigeixo, però molt agraïda per passar per aquí!

    Nadji,c'est très simple mes très complet!merci beaucoup.

    ResponElimina
  12. un gotet fresc, ràpid, vistós, gustós i impactant, que més se li pot demanar? .....magnifics!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  13. St hilari rei dels gotets,si ho dius tú és que alguna cosa deuen tenir!una abraçada.

    ResponElimina