Per continuar en la línia dels bunyols de carbassó, en el que podriem dir "cuina fàcil i ràpida" us presento aquestes brotxetes tan fàcils de fer com de cruspir!
INGREDIENTS:
Petxugues de pollastre
sal,pebre,
farina
sèsam
pot d'espècies moltes per a "pinxitos", per exemple de la casa DANI,a l'especier del súper-
(curri,comí,cúrcuma,cilantre,fonoll,llorer,cayena)
oli
mostassa
SOM-HI:
Tallem les petxugues a daus, salpebrem, passem per la barreja d'espècies fins que quedi ben arrebossat, passem lleugerament per una mica de farina i finalment per sèsam. En una paella amb un raig d'oli passem els daus de pollastre fins que quedin ben daurats. Els treiem i posem sobre paper absorvent. Finalment clavem els daus en broquetes de fusta i ja ho tenim!, mengeu-los calentons o tebis!, ah, i acompanyeu amb una mica de mostassa, si ho voleu...
Mercè, m'encanten les broquetes i el toc d'espècies és genial!!!
ResponEliminaGràcies. Petonets
A casa també fem broquetes, però sense arrebossar: clavo trossets de pollastre i els intercalo amb verdures (un xampinyó, un cherry, un trosset de pebrot...). Volta i volta a la planxa queden boníssimes, I com tud dius, amb una salsa de mostassa al costat estan de fàvula!
ResponEliminaAquesta secció de cuina fàcil i ràpida és la millor, je je je...
Merçè a casa també fem broquetes, però aquestes les faré ràpides, fàcils i segur que bones...jo també crec que aquesta secció esta molt be.
ResponEliminapetons
Mercè, m'encanta la cuina fàcil de fer. El toc de les espècies li dona un toc final que és pot personalitzar al gust de cadascú. Molt bona idea.
ResponEliminaUna abraçada
segur que queden ben gustosos aquests pintxos...i facilets
ResponEliminapetons
M'agrada cuina senzilla amb sabor.
ResponEliminaCarmen:aquesta barreja per a "pinchitos" és una bona solució per donar un toc diferent a un segon plat.
ResponEliminaGemma: t'agraeixo l'explicació dels teus pinxos!,prenc nota,sempre m'ha fet una mica de por fer-los directament amb la brotxeta per si no queden ben cuits...
Núria: gràcies pel comentari!, la veritat és que la cuina dóna per als plats fàcils i pels sofisticats, aquí està la gràcia,oi?a reveure.
Josep: aquí està la gràcia, també pots posar-hi només curri, o sense sèsam, o...Una abraçada maco!
Lídia:facilets i bons, què més es pot demanar?...a reveure lidia.
Gurmet: doncs aquí ho tens!,ara passo pel teu blog a veure el tema de les llamineres...
ResponEliminaMolt bona proposta per la teva secció de cuina fàcil!! Les broquetes ens encanten i sempre fan festa a la taula, veritat?
ResponEliminaTens un bloc molt xulo!!
Un pendent de la nostra llista per al pollastre setmanal. Ens anirà bé per fer variacions :)
ResponEliminaMercé, les brochettes a la taula són tot un èxit! M'anoto comprar el pot d'espècies, crec que li dóna un toc especial al plat. Boníssimes!
ResponEliminaUna abraçada i fins a la propera.
Fàcil i boníssim! Ho provaré amb el garam masala que em vaig comprar per fer el pollastre tandoori del David Lienas! Ens veiem el dia 19 al Bon preu!
ResponEliminaCuina vermella: els vostres comentaris sempre animosos!gràcies macos!
ResponEliminaStarbase:doncs aquesta és facilissima!ja diràs...
Guspires: i el potet econòmic!vagi bé!
Marta:sort que vaig anar a la classe..sembla que parlis una altra llengua...ha quedat molt PROFESSIONAL, je,je.FINS EL 19!
Crec que mai els he fet així... primer coure i després punxar-los. Jo munto les broquetes i després les passo per la brasa, serà qüestió de provar la teva opció!
ResponElimina