mousse de coco

mousse de coco

dijous, 13 de maig del 2010

CRESTES "PIRULETA"



Aquestes crestes ens les va presentar la cuinera Mercè Rovira a les classes que ARTERO (ganiveteria del carrer del Call) fa cada segon dimarts de mes. Són molt bones i la forma de presentar-les molt original per a fer en una ocasió especial com a entrant.La Mercè Rovira les va titular "caramels temptadors" ja que el tema de la classe era "el dia dels enamorats".




INGREDIENTS:
un paquet de crestes (obleas)
una llauna petita de pebrots del piquillo
un grapat de gambes pelades cuites
6 palets de cranc
sal

SOM-HI:
Es fa a bocins el pebrot, les gambes i els palets i es passa per una paella amb el mateix suc dels pebrots fins que s'absorveixi. Deixem refredar i farcim les crestes posant una cullerada al mig i embolicant els extrems enroscant com si fossin caramels, fregim i deixem escórrer. Es claven les brotxetes i posem dins un got llarg.


8 comentaris:

  1. Doncs molt bona idea!!!! queda molt maco. Segur que a les teves nenes els encanta!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Mercè, queda genial, m'encanta aquesta manera de portar-ho a taula ;-))
    Petonets

    ResponElimina
  3. Que bo Mercé! Jo les crestes les faig quasi sempre de tonyina però aquesta opció és molt temptadora.
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  4. M'encanta aquesta presentacio tan original, ideal per a un aperitiu de luxe. Suposo que tambe es deuen poder coure al forn...

    ResponElimina
  5. Carai, quina presentació tan original! La veritat és que els apertitius de sempre presentats de manera diferent, poden canviar una taula per convidats...
    Felicitats Mercè!

    ResponElimina
  6. A tots moltes gràcies pels comentaris, aquest farcit és diferent i molt suau, animeu-vos a fer-les i presentar-les així que els agradarà als vostres convidats!una abraçada!

    ResponElimina
  7. Segur que ho faré, perfecte per un sopar de pica pica i molt original. Jo sempre les faig amb tonyina, hauré de provar aquesta opció

    ResponElimina