mousse de coco

mousse de coco

dilluns, 10 de maig del 2010

"SAVARIN" D'ARRÒS AMB VERDURES



Si fa uns dies comentava això de la cuina "fàcil i ràpida", aquest plat que veureu seria el primer, perquè no té gens de mèrit ni dificultat, la única gràcia que té és la presentació que a casa va suposar un : OOOOOOH!!. l'arròs és un preparat que venen als congelats Flor de neu però que equival a molts altres que es poden trobar.Un cop passat per la paella amb un rajolí d'oli i una mica d'all perquè agafi gustet, deixem refredar i hi afegim unes cullerades de maionesa perquè lligui. Posem l'arròs al motlle de savarin i a la nevera. Desenmotllet al moment de servir i podem acabar de decorar amb olives, pebrot vermell, uns flocs de maionesa...Als nens els agradarà molt.


APA, MÉS SENZILL IMPOSSIBLE! VAGI DE GUST!

18 comentaris:

  1. Tens raó que un plat senzill amb una bona presentació pot arrencar els oooohs! entre els convidats ;)
    M'agrada aquesta secció del "fàcil i ràpid", je je je...

    ResponElimina
  2. Quin espectacle de colors, si tens tota la raó, molt vistós i segur que més que bo. Podries fer una secció de receptes fàcils i ràpides a un clic. Segur que a més d'un ens solucionaria algun àpat.
    Una forta abraçada

    ResponElimina
  3. Boníssim!!! a més de molt bonic i de ben segur que a les nenes els va encantar!
    Petonets

    ResponElimina
  4. Et felicito per la bona idea que has tingut. Un plat senzill l'has convertit en un plat de festa.
    Petons

    ResponElimina
  5. És cert, una recepta fàcil i deliciosa, m´agrada molt com l´has presentat...petonets

    ResponElimina
  6. OOHHH ! jo també em sento com si estigués a la teva taula.... ei!!... i el meu plat??
    Una abraçada

    ResponElimina
  7. Ara que vé la caloreta...unes amanidetes d'arrós variat seràn una bona solució!!

    :))

    ResponElimina
  8. Serà senzill, pero es bonísssssssim, m'encanta con l'has presentat.
    Petonets

    ResponElimina
  9. Molt bona presentació per un plat tan ràpid de preparar...

    ResponElimina
  10. Quin profit que li estàs traient al motllo, eh?. No m'estranya que la family es quedés amb la boca oberta!

    ResponElimina
  11. Gemma: a vegades, una presentació fa més que el plat en sí,oi?

    Gemma-guspires: realment, hi ha moments per a tot, per complicar-se a la cuina o per fer un àpat en un ras-ras, com en aquest cas.

    Neus: aquest preparat d'arròs és reaalment gustós i vistós com tú dius!

    Maria: A les nenes els agrada tot però si ho presento així encara més!

    El plat blanc: la presentació, a vegades, és el 90% del plat!!oi?

    Dit i fet: gràcies guapa!em fas contenta de "veure't" per aquí!

    St Hilari: "virtualment" agafa't un plat i bon profit!una abraçada.

    Starbase: sí, és adient al bon temps aquest arròs.

    Carmen: gràcies guapa!

    AnnaF: De fet, és la única gràcia que té...(a part que la barreja està aconseguida)

    Glòria: qui ha dit que els motlles només són per a pastissos i dolços?...je,je Fins demà!

    Cuina vermella: un petó macos!

    ResponElimina
  12. Merce, la presentacio es la clau!! Queda genial! I amb aquests colors es que entra pels ulls! ;)
    Petons!

    ResponElimina
  13. Maco de debò! Quina manera de menjar arròs amb verdures més deliciosa!

    ResponElimina
  14. Una presentació molt guapa, Mercè. M'he imaginat menjant-lo a la platja . M'ha recordat els dinars o sopars d'estiu vora el mar.

    Una abraçada

    ResponElimina
  15. Mercè: què t'haig de dir a tú amb les presentacions tant precioses que fas...i si a sobre és bo, tenim un plat rodó!

    Visc a la cuina: gràcies!és divertit, oi?

    Xisca: perquè serà que els millors records gairebé sempre estan situats a l'estiu, amb la caloreta, la platja...me'n alegro t'hagi agradat,gràcies xisca!

    ResponElimina
  16. Quin plat més divertit. Realment el menjà entra pels ulls i a les criatures si els hi presentes de forma divertida s'ho mengen millor.

    ResponElimina