Voleu sorprendre a grans i sobretot petits amb un postre que sembla un plat combinat?. Vaig veure aquesta idea al blog de la Carolina -Che que bo-i em va fer moltíssima gràcia. A les nenes un bon dia els vaig dir que no m'havia donat temps de comprar fruita i que de postres teniem ou ferrat amb patates... la cara que van fer no té preu!, es van mirar entre elles sense dir res...i quan vaig treure els plats es van fer un tip de riure!. fàcil i sorprenent.
INGREDIENTS:
Préssec en almívar
poma
iogurt natural
sucre
colorant en pols groc(a l'estanteria de condiments de qualsevol súper)
SOM-HI:
No calen gaires explicacions oi?. Posem mig préssec en almívar envoltat de iogurt amb sucre.
Tallem la poma a bocins imitant les patates.
Afegim un polsim de colorant per simular la crosteta de la clara.
-Hem de fer-ho i servir-lo ràpid abans no s'oxidi la poma i el iogurt perdi fermesa!
Quina gràcia, sembla ben bé un ou ferrat i les patates, molt ben trobades! Ho faré a casa, fliparan!
ResponEliminaQue bona Mercè! m'ha fet molta gràcia aquesta recepta, em sembla perfecte per introduir la fruita.
ResponElimina;)
Ostres, quan he vist la foto de la teva actualització he pensat... Vaja! Ous ferrats, no tenen molt de misteri...Hahaha. Molt bona idea, m'ha fet molta gràcia. A veure si tinc l'oportunita de fer la brometa... Hihi!
ResponEliminaUna abraçada!
quan he vist la foto no m´he pogut d´estar de passar pel teu blog, es la primera vegada, i he pensat, deuen tenir quelcom especial, vaig a veure, i tant si ho ténen! una molt bona idea i divertida, sobretot pels nens.
ResponEliminauna abraçada i fins ben aviat.
Ja jajajajja, que manera deengañar eh?, la verdad es que parecen fritos. Beso de Orquidea59
ResponEliminaQueda genial!!Ademas de bueno es un postre divertido.
ResponEliminaBesets.
Aquesta li passo a la meva cosina que té tres criatures i una quarta en camí hehehe.
ResponEliminaJa fa dies que "patrullo" per la teva pàgina, buscant alguna publicació "no dolça".... i avui a la primera ullada dic... mmmm ... ous ferrats... però no... ha estat un engany dels sentits... :)).
ResponEliminaLa meva mare ho feia molt aquest postre quan jo era menuda però i posava nata esconta de iogurt. A casa tenia molt exit ;))
ResponEliminaAngels, aabatdefer, oi que fa l'efecte?,segur que si ho feu serà un instant divertit.
ResponEliminaMarina, doncs ja veus que el postre tampoc té misteri... la gràcia és l'instant d'engany...Gràcies per passar per aqui!
Mai, gràcies per entrar per aquí, precisament davant una recepta tan senzilla... però amb trampa...A reveure!
Orquidea, mesilda, a que da el pego? besos.
Starbase, fes-ho, que amb 4 cal tenir i mantenir el sentit de l'humor!!!
Ricard, doncs si t'he "enganyat", em dono per satisfeta...A reveure!
Vwlla carmanyola, ja m'han parlat d'aquesta versió amb nata!, ha de ser tant o més bona!,visca l'enginy!
A mi tb hem va fer gracia...ja l'he vist a altres blogs i m'agrada l'idea.
ResponEliminaUn petonet
i fins la setmana vinent...
Ona:Quin ou ferrat tant bo delicios UN PTO!!!
ResponElimina¡Qué fantástica receta!, me gusta.
ResponEliminabesos
Aquests és un dels clàssics divertits que corren per la xarxa. La veritat és que hauríem de felicitar a la seva creadora, ja que s'ha inventat un postre vistós i molt saludable. Tu l'has brodat!!
ResponEliminaQuina bona idea!!!! ME l'apunto!Una abraçada!
ResponEliminaQue divert¡¡¡¡¡¡
ResponEliminaEs per quedarse amb tothom.
Que bona aquesta!!!! Em quedo amb l'ideia, perquè qualsevol dia els sorprenc.
ResponElimina