mousse de coco

mousse de coco

diumenge, 12 de desembre del 2010

TRENA DE CARN PICADA















Si coneixeu el blog, ja sabeu que des que vaig fer la primera trena de pasta de full farcida de tonyina,pebrots i olives, he fet una segona versió amb gambes i xampinyons. Doncs bé, donat l'èxit rotund d'aquestes trenes que queden tan bufones i que he fet un munt de vegades, avui us presento una tercera versió amb carn que tenia a la nevera. A la meva família li va agradar tant com les altres dues i us animo a fer-les (amb el farcit que volgueu) perquè són ben fàcils de fer, ràpides de coure i ben gustoses!


INGREDIENTS:

1 paquet de pasta de full rectangular (Lidl)

5 salsitges

1/2 pebrot verd

1 ceba tendra

1 gra d'all

curry en pols

mostassa

formatge de fondre

1 ou

sèsam


SOM-HI:

En una paella enrossim la carn de les salsitges que anirem esmicolant (si tenim carn picada ja tenim part de la feina feta!), juntament amb el pebrot tallat menut.


Fem unes voltes i afegim la ceba i el gra d'all picats. Salem i hi afegim el curry. Barregem .


Afegim unes culleradetes de mostassa suau al darrer moment i barregem bé tots els ingredients.


Reservem i deixem refredar una mica mentre preparem la massa.


Extenem la pasta de full sobre el propi paper i anem fent els talls en esbiaix com veieu a la foto.(ho fem a sobre mateix de la safata que anirà al forn).


Posem el farcit a la part central, hi posem per sobre una mica de formatge per fondre i anem tancant la trena, una tira d'una banda, una tira de l'altra... procurant no quedin foradets per on s'escolaria el farcit.


Pintem la trena amb ou batut i empolsem amb sèsam.


Enfornem a 180º uns 20 minuts (dalt i abaix) fins que es comenci a daurar per dalt.





24 comentaris:

  1. Meravellosa trena, farcida de bones menges i decorada amb sèsam... fantàstic. Les teves receptes ens encanten. Mil petons.

    ResponElimina
  2. Ets una artista de les trenes!. Imaginació per als farcits i bona presentació, no es pot demanar més!

    ResponElimina
  3. Me encanta encontrarme con recetas que me faciliten la vida y no me hagan pensar mucho,esta es una de ellas,les va a gustar mucho en casa,la carne picada les chifla.

    Mil gracias y un besote

    ResponElimina
  4. gemma, cada vegada que veig aquestes trenes teves em venen moltes ganes de fer-ne, d'aquest cop no passa!

    ResponElimina
  5. Un sopar diferent perfecte per acabar d'alegrar el dia. M'encanten les trenes salades i encara no n'he fet cap, t'ho pots creure? Sóc un cas...
    Fins aviat guapa!

    ResponElimina
  6. M'agrada la proposta. Tot i que m'he proposat reduir una mica la ingesta de carn donat que ara a les festes anirèm a tope d'embafament. Però el concepte -per posar-nos finolis- m'encanta :)

    ResponElimina
  7. Hola Mercè!

    Sóc la MªEugènia, de Banyoles. Fa molt que segueixo el teu blog, però fins fa molt poquet no sabia com deixar comentaris!!! A la mama li vaig ensenyar la setmana passada i li va agradar molt!!

    ResponElimina
  8. Mmmmm que bó , deliciosa manera de fer un hojaldre , m'encanta aquesta y las altres del hojaldre ho apunt m'agrade molt
    un peto i bon nadal

    ResponElimina
  9. Ja tenia les altres pendents, nomes fas q engrossar la meva llista...

    Una abraçada,

    ResponElimina
  10. Mercè,
    Això de les trenes ho tens per la mà. Quin gran resultat.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  11. Guau! Quina pinta que té això... Realment fa venir gana, ha d'estar increïble... Nyammm.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  12. Una manera fantàstica de farcir una pasta de full, m'encaanta!!!
    Petonets

    ResponElimina
  13. Pot fer riure... però només sabia de pasta de full circular... i un dia que vaig voler fer una cosa rectangular, ja em veus tunejant-la... i lo mateix amb pasta brisa... aissss.... ja se sap que un home a la cuina.... :))).

    ResponElimina
  14. M'encanten les tres versions, no sabria pas quina triar... Queda un plat molt vistós, i el cruixent de la pasta de full amb la cremositat del farcit ha de quear boníssima.

    ResponElimina
  15. Vaja...una recepte..pq els meus mengin saltxixes...pq lis costa moltissim de menjar-ne...
    una abraçada

    ResponElimina
  16. Fantastica!Tanto por el relleno,como por el hojaldre que me encanta...pero,la trenza me queda fatal,no tengo ninguna gracia y siempre se me abre....lo tengo que hacer en empanada.
    Besets.

    ResponElimina
  17. La pasta de full és una delicia et dona mil opcions i aquesta trena digna de la princessa.

    Muas!

    ResponElimina
  18. La pasta de full amb la carn combinen de maravella, a més una manera de fer d'un plat sencill un plat de Festa.
    Petons i fins demà.

    ResponElimina
  19. Eres una artista con las trenas y este plato es de un festivo que da gusto verlo.
    petons
    miquel

    ResponElimina
  20. Ets la reina de les trenes! Aquest farcit ha de ser ben bo, la mostassa... mmm... ja l'oloro!

    ResponElimina
  21. Una trena fabulosa!!! T'ha quedat molt saborosa amb aquest farcit!
    Molts petons

    ResponElimina
  22. A TOTS: Ja veieu que és una manera de fer un entrant ben senzilla i fàcil, queda ben presentat i li pots posar el farcit que vulguis!(també l'he fet amb "nocilla"...).
    -Ricard, però no has vist per altres blogs com triomfa aquesta massa del Lidl?, és rectangular, bona i a 1 E!!!!!.El comentari final...deixem-ho que encara et cascaràn alguns homes blocaires...ja,ja...em recorda al que ens guarden sempre a les dones al volant..."dona havia de ser"...

    ResponElimina
  23. Per cap d'any faré trenetes de gambes i xampinyons, l'altre dia les vaig fer per provar i ens van agradar molt a tots. Jo n'he fet de totes menes, queden boníssimes!!!

    ResponElimina