Si coneixeu el blog, ja sabeu que des que vaig fer la primera trena de pasta de full farcida de tonyina,pebrots i olives, he fet una segona versió amb gambes i xampinyons. Doncs bé, donat l'èxit rotund d'aquestes trenes que queden tan bufones i que he fet un munt de vegades, avui us presento una tercera versió amb carn que tenia a la nevera. A la meva família li va agradar tant com les altres dues i us animo a fer-les (amb el farcit que volgueu) perquè són ben fàcils de fer, ràpides de coure i ben gustoses!
INGREDIENTS:
1 paquet de pasta de full rectangular (Lidl)
5 salsitges
1/2 pebrot verd
1 ceba tendra
1 gra d'all
curry en pols
mostassa
formatge de fondre
1 ou
sèsam
SOM-HI:
En una paella enrossim la carn de les salsitges que anirem esmicolant (si tenim carn picada ja tenim part de la feina feta!), juntament amb el pebrot tallat menut.
Fem unes voltes i afegim la ceba i el gra d'all picats. Salem i hi afegim el curry. Barregem .
Afegim unes culleradetes de mostassa suau al darrer moment i barregem bé tots els ingredients.
Reservem i deixem refredar una mica mentre preparem la massa.
Extenem la pasta de full sobre el propi paper i anem fent els talls en esbiaix com veieu a la foto.(ho fem a sobre mateix de la safata que anirà al forn).
Posem el farcit a la part central, hi posem per sobre una mica de formatge per fondre i anem tancant la trena, una tira d'una banda, una tira de l'altra... procurant no quedin foradets per on s'escolaria el farcit.
Pintem la trena amb ou batut i empolsem amb sèsam.
Enfornem a 180º uns 20 minuts (dalt i abaix) fins que es comenci a daurar per dalt.
Meravellosa trena, farcida de bones menges i decorada amb sèsam... fantàstic. Les teves receptes ens encanten. Mil petons.
ResponEliminaEts una artista de les trenes!. Imaginació per als farcits i bona presentació, no es pot demanar més!
ResponEliminaMe encanta encontrarme con recetas que me faciliten la vida y no me hagan pensar mucho,esta es una de ellas,les va a gustar mucho en casa,la carne picada les chifla.
ResponEliminaMil gracias y un besote
gemma, cada vegada que veig aquestes trenes teves em venen moltes ganes de fer-ne, d'aquest cop no passa!
ResponEliminaUn sopar diferent perfecte per acabar d'alegrar el dia. M'encanten les trenes salades i encara no n'he fet cap, t'ho pots creure? Sóc un cas...
ResponEliminaFins aviat guapa!
M'agrada la proposta. Tot i que m'he proposat reduir una mica la ingesta de carn donat que ara a les festes anirèm a tope d'embafament. Però el concepte -per posar-nos finolis- m'encanta :)
ResponEliminaHola Mercè!
ResponEliminaSóc la MªEugènia, de Banyoles. Fa molt que segueixo el teu blog, però fins fa molt poquet no sabia com deixar comentaris!!! A la mama li vaig ensenyar la setmana passada i li va agradar molt!!
Mmmmm que bó , deliciosa manera de fer un hojaldre , m'encanta aquesta y las altres del hojaldre ho apunt m'agrade molt
ResponEliminaun peto i bon nadal
Ja tenia les altres pendents, nomes fas q engrossar la meva llista...
ResponEliminaUna abraçada,
Mercè,
ResponEliminaAixò de les trenes ho tens per la mà. Quin gran resultat.
Una abraçada.
Guau! Quina pinta que té això... Realment fa venir gana, ha d'estar increïble... Nyammm.
ResponEliminaUna abraçada!
Una manera fantàstica de farcir una pasta de full, m'encaanta!!!
ResponEliminaPetonets
Se ve deliciosa, muy rica.
ResponEliminabesos
Pot fer riure... però només sabia de pasta de full circular... i un dia que vaig voler fer una cosa rectangular, ja em veus tunejant-la... i lo mateix amb pasta brisa... aissss.... ja se sap que un home a la cuina.... :))).
ResponEliminaM'encanten les tres versions, no sabria pas quina triar... Queda un plat molt vistós, i el cruixent de la pasta de full amb la cremositat del farcit ha de quear boníssima.
ResponEliminaVaja...una recepte..pq els meus mengin saltxixes...pq lis costa moltissim de menjar-ne...
ResponEliminauna abraçada
Fantastica!Tanto por el relleno,como por el hojaldre que me encanta...pero,la trenza me queda fatal,no tengo ninguna gracia y siempre se me abre....lo tengo que hacer en empanada.
ResponEliminaBesets.
La pasta de full és una delicia et dona mil opcions i aquesta trena digna de la princessa.
ResponEliminaMuas!
La pasta de full amb la carn combinen de maravella, a més una manera de fer d'un plat sencill un plat de Festa.
ResponEliminaPetons i fins demà.
Eres una artista con las trenas y este plato es de un festivo que da gusto verlo.
ResponEliminapetons
miquel
Ets la reina de les trenes! Aquest farcit ha de ser ben bo, la mostassa... mmm... ja l'oloro!
ResponEliminaUna trena fabulosa!!! T'ha quedat molt saborosa amb aquest farcit!
ResponEliminaMolts petons
A TOTS: Ja veieu que és una manera de fer un entrant ben senzilla i fàcil, queda ben presentat i li pots posar el farcit que vulguis!(també l'he fet amb "nocilla"...).
ResponElimina-Ricard, però no has vist per altres blogs com triomfa aquesta massa del Lidl?, és rectangular, bona i a 1 E!!!!!.El comentari final...deixem-ho que encara et cascaràn alguns homes blocaires...ja,ja...em recorda al que ens guarden sempre a les dones al volant..."dona havia de ser"...
Per cap d'any faré trenetes de gambes i xampinyons, l'altre dia les vaig fer per provar i ens van agradar molt a tots. Jo n'he fet de totes menes, queden boníssimes!!!
ResponElimina