A tots, blocaires i no blocaires, amics, familia, coneguts... el meu desig de salut, amistat i il.lusions per al proper any 2011!
Us deixo amb aquest pastís de bolets que crec, pot anar-vos molt bé com a entrant tant per festes com per a qualsevol dia que tingueu convidats.
INGREDIENTS:
Uns 700 gr de bolets (jo he agafat barreja de bolets congelats,molt gustosos),rovellons,xampis...
1 ceba tendra
4 ous
1 brik de nata
sal, oli.
- Salsa: l'aigua d'escòrrer els bolets si en tenim, un grapadet de bolets,nata líquida,mantega,sal.
SOM-HI:
Sofregim la ceba que quedi tova, afegim els bolets ben escorreguts (guardem l'aigua),salem i deixem que es facin tous.
Batem els ous i els barregem amb la nata.
Engreixem el motlle o motlles i aboquem el farcit.
Enfornem a 180º uns 30-40 minuts. Esperem que es refredi abans de desmotllar.
SALSA: trocegem el grapat de bolets i els passem per la paella, afegim la seva aigua que haviem reservat, deixem una mica i hi afegirem la nata a gust. Salem i afegim uns dauets de mantega si volem que la salsa sigui una mica més espessa. Passem la batedora per tal que ens quedi una salseta fina i ja ho tenim.
*Vaig fer una versió cake i una altra amb coronetes individuals.
Magnifica proposta per despedir aquest 2010...
ResponEliminaFeliç nit de cap d'any i un encara més feliç 2011 !!!
Un a abraçada
La versió en motlles individuals queda molt ben presentada. M'encanten els pastissos salats i aquest de bolets deu quedar molt gustós.
ResponEliminaFeliç 2011!
Jo hem quedo amb la versió individual...
ResponEliminaFeliç 2011.... tót i que el dia 7 t'ho podre desitjar en persona...
Fins llavors...que tinguis un bon any i que gaudeixis mooolt de la teva familia...
Un petonet
Els pastissos de bolets són una delícia, ara fa temps que no en faig cap, me'ls apunto, que els individuals queden moníssims!
ResponEliminaPetonets enormes i molt bona entrada al 2011!!!!
Sandra i Xavi
Mercè,
ResponEliminaQuina bona manera d'acabar l'any.
Té una pinta magnífica.
Que continuem compartint experiències!.
Felicitats.
Acabes aquest any amb una suculent recepta, gràcies per compartir-la! mil petons i joia per tot aquest 2011!
ResponEliminaM'agraden molt els bolets, de ben segur que aprofitaré la teva recepta com tantes i tantes vegades. Feliç any a tota la família!! Un petó.
ResponEliminammmm.... un sopar diferent, ja me l'estic imaginant. Tinc uns bolets congelats que em demanen activitat des de fa dies i em penso que ja els he trobat solució. La versió cake m'encanta per fer un bon tallet sobre una torrada, nyammm
ResponEliminapetons d'any nou Mercè! ;)
Quina bona pinta Mercè! Me l'apunto per la propera, que ahir vaig fer tants plats que no em va quedar temps epr res...tenir els amics a casa i jo encara m'havia de dutxar! jeje!!
ResponEliminaPetons i molt feliç 2011!!
Uns dies sense conectarme i quina producció.
ResponEliminaTot boníssim.
Bon any 2011
Un pastís com aquest vesteix la taula de diumenge! M'agrada molt en forma de cake però així en coronetes individuals queda com un menjar de rei!
ResponEliminaQue ricoss son estos platos tipo pudins,lo único que simpre los hice a bañp maría,pero esta menara me gusta más....me lo copio,eh...viene un tío mío que le va a encantar,que en Bs as no hay todo los tipos de setas que aquí.Gracias Merce,nos veos pronto,verdad? ;))
ResponEliminame ha gustado este pastis y aun tengo bolets congelados
ResponEliminamerce bon any nou
petons
miquel
Mercè m'agradat molt aquest pastís i dirte primer de tot Bon Any i després que he arribat al teu blog i m'agrat molt de fet en quedo aquí amb els teus seguidors i les teues receptes,si te be de gust pots venir a visitarma a la meua cuina,serà un plaer i jo en quedo aquí deleitant les teues receptes,
ResponEliminaun petò ben gran.
bon any també per a tu
ResponEliminaUna bona recepta per acabar el 2010!. Ara ja esperem la primera del 2011!.
ResponEliminaEls nostres millors desitjos per a tots en l'any que comença!. Molts petonets i fins aviat!
M'has animat a provar-ho... No sembla dificil i ha d'estar bo..!. Salut i bon 2011.
ResponEliminaCom m'agrada que una recepta de festa sigui tan senzilla. Moltes gràcies, aquesta caura mooolt aviat. Salut!
ResponEliminaM'encanta aquesta proposta de pastís de bolets. I fer servir els congelats també que per aquest tipus de preparacions bé serveixen i la butxaca ho agraeix :)
ResponEliminaMolt i molt bon any!!
Moltes gràcies, ja sabeu que a mi els pastissos, mousses, flams...salats de peix, verdures, bolets,,, són dels meus plats preferits. Aquest de bolets us asseguro que és suau i profund a l'hora i que agradarà!Una abraçada!
ResponEliminaJo en faig un de semblant i sempre triomfa.
ResponEliminaBon any!
PTNTS
Dolça