Com ja he comentat alguna vegada, la Mª Angels de -visc a la cuina-, presenta unes "dolceses" difícils de no mirar i caure en temptació... Jo no havia fet mai torró, però quan vaig veure el d'arròs inflat vaig pensar amb les meves filles i sabia que l'havia de fer. A més a més en vaig fer petites porcions a mode de bombons, com va fer ella, que vaig acompanyar amb les trufes. Vaig fer una modificació i en comptes de Nocilla vaig posar una mica de mantega pomada, i l'arròs inflat només el vaig trobar amb xocolata,però jo us donaré la recepta tal i com la fa l'Àngels que per alguna cosa "viu a la cuina"!.
INGREDIENTS:
300 gr de xocolata negra (o amb llet)
200 de Nocilla
150 gr d'arròs inflat
SOM-HI:
Es desfà la xocolata al bany maria.
S'hi barreja la Nocilla fins que quedi lligat i finalment l'arròs inflat.
Posem aquesta pasta en un motlle rectangular d'alumini (jo en vaig trobar uns de rodons)d'usar i tirar, i/o en fem boletes que posarem en paper arrissat (capsuletes de magdalena).
Ho deixem refredar una estona, desmotllem i llestos!
Que bo! I que cruixent...
ResponEliminaM'encanta aquesta proposta. Fa dies que penso en fer-ne. A veure si m'animo per fer les postres de Cap d'Any...
Una abraçada i bon començament d'any!!
Ñam, ñam!! Això de fer torró ja et dic que és un autèntic vici! :D I d'arròs inflat, que bo! Queda pendent per la pròxima!
ResponEliminaFeliç entrada d'any veïna!
Petonets,
Sandra
La versió en porcions indivduals queda fantàstica, un vici per servir amb el cafè...
ResponEliminaQue bo!!Este turron es el preferido de mis hijos....me gusta la version individual,de moset.
ResponEliminaFeliz año nuevo Mercè!!
Besets.
¡Qué rico!, parece sencillo de hacer.
ResponEliminabesos y feliz año nuevo
Ei, celebro que us hagi agradat! En forma rodona és molt guapo i els pilonets per acompanyar el café (o no) també! Bon any a tota la família! Petons des de Girona!
ResponEliminaSi jo fos ambaixador, serviria aquestes delícies i no les industrials jejeje.
ResponEliminaMolt bon any!! :)
Aquest és el torró preferit del Marcel, l'hauré de provar. Bon any!!!
ResponEliminaFàcil i boníssim, amiga et desitgem el millor per a tu i els teus! Mil petons.
ResponEliminaQuè bo i quines presentacions més originals!! :)
ResponEliminaMooolts petonets i una molt bona entrada d'any 2011!! :)
Magnífic aquest torronet.
ResponEliminaMolts petonets per a tothom i fins dins d'una estona!
Fue un privilegio conocerte y conocer tu cocina
ResponEliminaGracias por publicar todas esas ricas recetas
Que disfrutes de un buen año 20011 lleno salud paz y prosperidad junto a tu familia
Angelica