mousse de coco

mousse de coco

dimecres, 23 de febrer del 2011

PASTÍS COR DE TORRÓ


















Un pastisset?... Per a celebrar en familia l'any del bloc?...Som-hi!


Vaig improvitzar aquest pastisset amb una barra de torró que encara quedava solitaria per la cuina, i us haig de dir que n'hem quedat molt satisfets!.Si encara us queda alguna barra de torró no ho dubteu i feu-la, veureu que fina queda i com desapareix de la taula.


Amb les quantitats que poso n'hi ha per a un pastís rodó de 22 cm (la mida més corrent). Com que jo vaig emprar un motlle mitjanet amb forma de cor, amb el farcit que em va sobrar vaig omplir unes copes i en van sortir unes mousses de cullera boníssimes!


INGREDIENTS:


*per a la base:

100 gr de galetes esmicolades

6 pessics de sèsam torrat

100 gr de xocolata negra per fondre

50 gr de mantega ambient


*per a la mousse:

250 gr de torró de xixona

1 tassa de llet

400 gr de nata

4 fulls de gelatina

2 ous (separem rovell i clara)

2 cullerades de sucre


SOM-HI:


*Base:


Barregem les galetes esmicolades amb el sèsam i ho posem en un bol.


En un altre bol agafem la xocolata i la mantega i la fonem al microones a mitja potencia durant 1 minut aproximadament.


Barregem bé les dues preparacions i folrem la base del nostre motlle.


Deixem reposar a la nevera per tal que s'endureixi.



*Mousse:


Barregem els rovells, el sucre, el torró esmicolat i la tassa de llet fins que tots els ingredients lliguin.


Posem la gelatina en remull en aigua freda i quan s'hagi estovat l'afegim a 1/2 tasseta d'aigua calenta que afegirem al preparat anterior.


Muntem la nata i la incorporem amb cura.


Muntem les clares a punt de neu i també les afegim.


Aboquem aquest farcit sobre la base de galeta i xocolata i deixem a la nevera un mínim de 4 h o milor d'un dia per l'altre.


Just abans de servir decorem amb cacau pols, boletes d'avelana amb xocolata, ametlla laminada, crocant...


---------Per a les copes he posat part del farcit que per al meu motlle em sobrava i refredem a la nevera com més estona millor!

27 comentaris:

  1. T'ha quedat brutal Mercè, té una pinta realment bona!! Una gran manera de celebrar el blocaniversari! ;)
    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina
  2. Aquesta vegada arribo a temps.....
    Felicitats.
    Continua destapant cassoles, per molts anys.
    Petons.

    Ah!!!!!!la recepta brutal.

    ResponElimina
  3. Noia,
    Quina celebració que vareu fer amb aquest cor i, a sobre les copetes oi?
    Felicitats de nou i per molts i molts anys Mercè.
    petons,

    ResponElimina
  4. Es la primera vegada que em passo pel teu blog, m'encanta i no serà l'ultima.
    La tarta....increible, i segur que bonísima.
    Petonets.

    ResponElimina
  5. A mi em faria molta pena menjar-me aquesta cucada... Una bona celebració requereix un pastís tan bo i maco com aquest!! Petonets

    ResponElimina
  6. Ara sí, el pastís d'aniversari!!! Je je je...
    Ha de quedar boníssim i molt fi, m'encanta la base cruixent que has posat.

    ResponElimina
  7. Noia... quin pastís...
    pero acaba de anar al bloc de l'Elena i vinc sense paraules..
    un petonet

    ResponElimina
  8. Moltíssimes felicitats i que poguem gaudir del teu blog per molt de temps :)

    ResponElimina
  9. Boníssim!!
    Per molts anys i per molts pastissos com aquest.
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. No em queda cap barra de torró despistada però em sembla que n'aniré a comprar una al supermercat: aquest cor m'ha arribat al cor!

    ResponElimina
  11. Primer de tot, felicitats per aquest primer any, espero que siguin molts més-
    El dilluns no es v actualitzar el teu blog en el meu i em vaig perdre les faves amb el toc de sobrassada, molt bones.
    I aquest pastís que també ha de estar molt bo, l'hi has donat una presentació de luxe.
    Petons.

    ResponElimina
  12. Mercè, ara sí que ve de gust menjar-se un torronet, i res millor que fer-ho que amb aquest pastís...Ara el torró no embafa i l´assaboreixes més. Boníssim!.

    ResponElimina
  13. ¡Ostres! ¡1 any! ¿ja? Què ràpid passa el temps, ¿eh?
    Moltes felicitats!
    Segur que el pastís estava més que bó.
    Un petó i una abraçada

    ResponElimina
  14. Un pastis digno de tu primer aniversareio y esta que da pena comerlo de bonito que te ha quedado, y esta mousse de turron guay
    peto
    miquel

    ResponElimina
  15. Ummm...Mersè,que bueno!No has podido elejir mejor,el turron me encanta....felicidades y por muchos años mas!
    Besets.

    ResponElimina
  16. una delicia!! m'encanta. t'ha quedat super mono!!

    ResponElimina
  17. Ep!! Nosaltres també tenim una barra de torró orfe donant tombs pel rebost, Ves que no fem aquest pastíss!!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  18. felicitats per aquest primer aniversari... i a per a el segon!!!
    una abraçada

    ResponElimina
  19. Quin pastís més rebò!! Aquesta base es veu deliciosa i la mousse de torró ha de quedar-hi boníssima.
    La presentació preciosa!

    Molts petonets!! :)

    ResponElimina
  20. Gràcies a tots!, probeu aquesta base als vostres pastissos, és cruixent i molt gustosa!. A reveure!

    ResponElimina
  21. Menuda improvisacion para el festejo ..completita ..yo me apunto a un trocito ..que preciosidad de tarta y con corazon ...besos MARIMI

    ResponElimina
  22. Que bó i que maco te quedat.
    Jo teambé vaig comprarme el cor a Cookiteca
    ¿ i tu?
    Petons maca.

    ResponElimina
  23. T' ha quedat preciós, Mercè, i amb aquesta forma tan bonica. Moltes felicitats per l' any de bloc!

    ResponElimina
  24. Mercé...
    Quin motlle mes xulo!
    El pastís t'ha quedat molt be, i fa molt bona fila així de dos colors m'agradat molt, jo encara ho tinc pendent, l'any passat vaig donar el torró que sempre em quda, donc a acasa no agrada gens i aquest any, quina casualitat no ens han donat a la cistella ni hem comprat, o sigui que hauré d'esperar a l'any vinent peruqe no crec que en trobi pas a aquestes dates, he agafat mil idees, que espero no se m'oblidim.

    Petonets i fins aviat.
    Salut!

    ResponElimina
  25. Mercé un anyet ja? Com passa el temps i esperem que siguin molts més. Un cor amb molt amor per celebrar-ho.

    Petons!
    Ana de: 5 sentidos en la cocina

    ResponElimina
  26. ei Mercè! Porto uns dies desconnectada i resulta que em salto la celebració del teu aniversari-blog!
    PER MOLTS ANYS!!!!! Em semblava que feia més temps que ens veiem per aquí!
    Aquest pastís fa molt bona pinta, i m'ha agradat que hi poséssis sèsam a la base (una font excel.lent de calci!! que ara estic empollada d'aquests temes!! jeje!)
    Petons i una abraçada!!

    ResponElimina