mousse de coco

mousse de coco

dimecres, 16 de febrer del 2011

SANTI SANTAMARIA



No us parlaré ni d'ell com a persona ni d'ell com a cuiner. Senzillament ha estat un nom important de la nostra cuina amb mèrits segur que ben merescuts. No ha estat el meu cuiner de capçalera ni pel que he tingut més interès, però el seu nom sempre ha estat adalt de tot per alguna cosa. Segur que la seva aposta pel producte de casa i el seu esperit de renovació del que parlen altres boníssims cuiners com Carme Ruscalleda o Roca, no són paraules buides. Per tant, un senzill recordatori des d'aquí, des d'un bloc que gaudeix cada dia amb el mateix que ell en va fer la seva professió i dedicació.

19 comentaris:

  1. Hola guapa tu

    gastronomícament, n´estava enamorada, i vaig tenir el plaer de coneixer-lo

    descansi en pau,

    petonets Susanna

    ResponElimina
  2. Penso el mateix que tu Mercè. Ha fet molt per demostrar al món la verdadera cuina catalana.
    Hem d'estar-hi molt agraïts.

    ResponElimina
  3. mercè, aquest dissabte cuinarè una recepta seva i he proposat al blog que qui en tingui ganes faci el mateix. Una forma de despedir-lo desde els fogons :)

    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Em va trucar ahir tarda el Xavi per dir-m'ho i em vaig quedar de pedra... Dissabte tots a retre-li homenatge!!

    ResponElimina
  5. Un gran cuiner i un gran personatge. M'afegeixo a l'homenatge!

    ResponElimina
  6. Hola Mercè,
    M'afegeixo a les teves paraules. Sense dubte, ha deixat una empremta inimitable. Petons

    ResponElimina
  7. una gran perdua per la cuina catalana i d'arreu

    petons

    ResponElimina
  8. Tot i que no el coneixiem personalment, es una grandisima perdua. Ens apuntem a la iniciativa de la recepta homenatge per aquest cap de setmana.

    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Ara queda recordar-lo a través de la seva cuina.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  10. Un gran cocinero sin duda,lo vi anoche en television,una lastima.
    Besets.

    ResponElimina
  11. Un gran cuiner i que va tenir prou "collons" per plantar cara a tot un Adrià. Per fer això s'ha d'estar segur que la feina es fa ben feta. I ell ho feia.

    ResponElimina
  12. una gran idea y intentare si me da tiempo
    miquel

    ResponElimina
  13. Mercè,
    Ja saps el que penso. Una gran pèrdua però que ens ha deixat un gran llegat. Afortunadament el podrem recordar sempre.

    ResponElimina
  14. Moltes gràcies a tots per haver expresat la vostra opinió i per participar d'aquest petit testimoni de record a algú MOLT GRAN en el món de la cuina.Ará encara podem fer alguna cosa més: la iniciativa de l'Oscar de -decuina- de fer el dissabte una de les seves receptes. Jo ja la tinc triada: uns tomàquets de pera farcits de cuscús amb ricotta i herbes aromàtiques.GRÀCIES.

    ResponElimina
  15. Podeu trobar un recull de links de les seves receptes al nostre blog.....Dissabte tots a la cuina per acomiadar aquest GRAN cuiner com cal....

    ResponElimina
  16. Un super 10, que deixa MOL ALT EL LLISTÓ.
    Als que ens agrada la cuina el recordarem sempre.
    Una gran perdua.
    M'afageixo al homenatge.

    ResponElimina