No us parlaré ni d'ell com a persona ni d'ell com a cuiner. Senzillament ha estat un nom important de la nostra cuina amb mèrits segur que ben merescuts. No ha estat el meu cuiner de capçalera ni pel que he tingut més interès, però el seu nom sempre ha estat adalt de tot per alguna cosa. Segur que la seva aposta pel producte de casa i el seu esperit de renovació del que parlen altres boníssims cuiners com Carme Ruscalleda o Roca, no són paraules buides. Per tant, un senzill recordatori des d'aquí, des d'un bloc que gaudeix cada dia amb el mateix que ell en va fer la seva professió i dedicació.
M'afegeixo a les teves paraules
ResponEliminaHola guapa tu
ResponEliminagastronomícament, n´estava enamorada, i vaig tenir el plaer de coneixer-lo
descansi en pau,
petonets Susanna
Penso el mateix que tu Mercè. Ha fet molt per demostrar al món la verdadera cuina catalana.
ResponEliminaHem d'estar-hi molt agraïts.
Ei el post anterior era jo ^^
ResponEliminamercè, aquest dissabte cuinarè una recepta seva i he proposat al blog que qui en tingui ganes faci el mateix. Una forma de despedir-lo desde els fogons :)
ResponEliminaUna abraçada.
Era un dels grans.
ResponEliminaPetons.
Em va trucar ahir tarda el Xavi per dir-m'ho i em vaig quedar de pedra... Dissabte tots a retre-li homenatge!!
ResponEliminaUn gran cuiner i un gran personatge. M'afegeixo a l'homenatge!
ResponEliminaHola Mercè,
ResponEliminaM'afegeixo a les teves paraules. Sense dubte, ha deixat una empremta inimitable. Petons
una gran perdua per la cuina catalana i d'arreu
ResponEliminapetons
Tot i que no el coneixiem personalment, es una grandisima perdua. Ens apuntem a la iniciativa de la recepta homenatge per aquest cap de setmana.
ResponEliminaUna abraçada
Ara queda recordar-lo a través de la seva cuina.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Un gran cocinero sin duda,lo vi anoche en television,una lastima.
ResponEliminaBesets.
Un gran cuiner i que va tenir prou "collons" per plantar cara a tot un Adrià. Per fer això s'ha d'estar segur que la feina es fa ben feta. I ell ho feia.
ResponEliminauna gran idea y intentare si me da tiempo
ResponEliminamiquel
Mercè,
ResponEliminaJa saps el que penso. Una gran pèrdua però que ens ha deixat un gran llegat. Afortunadament el podrem recordar sempre.
Moltes gràcies a tots per haver expresat la vostra opinió i per participar d'aquest petit testimoni de record a algú MOLT GRAN en el món de la cuina.Ará encara podem fer alguna cosa més: la iniciativa de l'Oscar de -decuina- de fer el dissabte una de les seves receptes. Jo ja la tinc triada: uns tomàquets de pera farcits de cuscús amb ricotta i herbes aromàtiques.GRÀCIES.
ResponEliminaPodeu trobar un recull de links de les seves receptes al nostre blog.....Dissabte tots a la cuina per acomiadar aquest GRAN cuiner com cal....
ResponEliminaUn super 10, que deixa MOL ALT EL LLISTÓ.
ResponEliminaAls que ens agrada la cuina el recordarem sempre.
Una gran perdua.
M'afageixo al homenatge.