He conegut fa poc a la Sandra, una noia amb molta empenta que em va explicar que els divendres li agrada fer soparets de pim pam però tot ben bo!. M'explica que agafa una carbassa, la fa a talls ben fins i salpebrada li fa un tomba i tomba. Em va semblar una bona i dea i ho vaig fer també amb carbassó i pebrot. En el meu cas ho vaig fer per decorar una crema de carbassa, però ho podem fer com la Sandra i ens servirà d'entrant!. Una idea ràpida, senzilla i ben divertida.
INGREDIENTS:
carbassa
carbassó
pebrot vermell ...
sal, pebre i oli
SOM-HI:
Tallem a llàmines finetes les verdures. Jo després les he tallat amb motlles de galeta per fer formes, cadascú com ho vulgui.
En una paella o una planxa amb un filet d'oli hi passem els talls de cada verdura prèviament salpebrats.
Deixem escòrrer sobre paper absorvent per que deixi l'excés d'oli i ja ho tenim!
oooh, "jugar"amb menjar, aixo a la meva petita (i a mi) ens encantarà! bona pensada!
ResponEliminaUna abraçada,
preciosas xips! seguro que estaban riquísimas!
ResponEliminaEm sembla una proposta sensacional com a guarnició d'un plat de quedar bé, quan tens convidats i vols sorprendre'ls amb algun detall com aquest.
ResponEliminaMerçè, no sé que ha passat però m'he perdut tres entrades, no pot ser.
ResponEliminaAnem per la primera moltìssimes felicitats pel teu cumpleblog.
Ains les fabetes tenen una alegria...
I que dir de les verduretes ja saps que m'encanten de totes les maneres.
Muas, muas i muas!
Ah! no sé en quin moment m'he perdut el canvi de loock, molt xulo.
Quin canvi de luk!
ResponEliminaQue xulo, a mi també en convindria renovar-ho, no tan sol el bloc, jejeje......
La recepta ràpida i bona, per quedar bé.
Petonets.
canvi de lukl guai i tambe molt bones aquestes xips de verdures
ResponEliminapeto
miquel
Quina xulada, a casa ens encanta!!!!!
ResponEliminaM'agrada molt el canvi que has fet, ha quedat molt bé.
Petonets
Això es preciosisme cul.linari. I PUNTO!! Un 10 per a la proposta :)
ResponEliminaMercè,
ResponEliminaMolt "xulo" el canvi d'imatge del bloc. Pel que fa als xips, a banda de ser un acompanyament magnífic penso que als nanos que no els agradi les verdures (evidentment no es el cas de la Beth), presentades d'aquesta manera els poden resultar atractives i acabar-se-les menjant.
Una abraçada
Hola Mercè, estimada i guapa tu
ResponEliminai que bona que queda així, mira el meu fil no es de verdures ni coses verdes, i en canvi així SI QUE EN MENJA,...Bravo,
MIL PETONETS Susanna
Quin canvi de look... m'agrada com t'ha quedat.
ResponEliminaI la teva proposta per sopar també.
un petonet maca
Que original presentar asi las verduras,desde luego para los que les cuesta comerlas es mucho mas divertido.Me gusta el cambio del blog,queda muy chulo.
ResponEliminaBesets.
M'agrada molt el nou look de Destapant Cassoles!!!
ResponEliminaAquesta recepta... me l'apunto!!!
Una abraçada!
Hola Mercè!
ResponEliminaQue xulos aquests xips! Quan he entrat creia que m'havia equivocat i he pensant on has anat? Molt bon canvi. Ara em costarà acostumar-me unes quantes entrades a reconeixe'l! Petonets maca!
Que original además de bueno.
ResponEliminaBesets
Una altra Sandra a la teva vida? jajaja :P Doncs molt bona idea, avui tinc crema de carbassó per sopar, crec que li faré algun xio de verdures per acompanyar!!
ResponEliminaMolt xulo el canvi de look!!
Petonets!
Sandra
Quina xulada aquestes xips de verdures!! són super vistoses i segur que estan de vici!
ResponEliminaMolts petonetss
Quina monada de xips de verdures!! Molt original jugar amb les formes i els tipus de verdura. M'encanta la idea! Te la robo :P
ResponEliminaMolts petons!
Pensava que m'habia equivocat de blog, un look molt xulo.
ResponEliminaEls xips t'han quedat molt macos tallats així.
Petons.
M’agrada molt el canvi de look.
ResponEliminaUnes xips molt guapes per acompanyar algun plat de carn.
Petonets
No se m'havia acudit mai tallar les verdures amb talladors de galetes, una bona guarnició!
ResponElimina