Tal i com va proposar l'Oscar (Starbase) del bloc -decuina-, avui dissabte hem estat molts els que hem recordat la figura de Santi Santamaria cuinant un dels seus plats. A casa nostra ens acabem de cruspir aquests tomàquets que són una meravella d'olor i aromes. Espero contribuir així a aquest bonic homenatge que s'ha ideat i "cuinat" entre blocaires.
INGREDIENTS:
12 tomàquets de pera
100 gr de cuscús precuit
8 cullerades soperes de fines herbes (cilantre,julivert,cebollí,"perifollo")
1 llimona
8 cullerades soperes de d'oli d'oliva
fulles d'amanida
2 cullerades soperes de ricotta (jo mató casolà)
sal groixuda
sal fina
pebre negre
SOM-HI:
Escaldem els tomàquets uns segons en aigua (5 min),deixem refredar i els pelem, els buidem i treiem les llevors.
Preparem el cuscús (com indiqui el producte) i el barregem amb les herbes, el suc de llimona, l'oli, i el formatge.
Farcim els tomàquets amb aquesta mescla.
Hi aboquem un fil d'oli, sal i pebre.
Decorem amb fulles d'enciam i servim.
BON ENTRANT SANTI!
Un molt bon homenatge i un molt bon plat! :)
ResponEliminaLLàstima que avui arribi tard a casa i no pugui fer alguna recepta d'ell.
Salutacions! :)
Aquest no l'he tastat...
ResponEliminaMe l'emporto, fa un pinta boníssima.
El cert es que en Santi era un crack!
Es una llàstima perdre a un diamant de la cuina com ho era ell.
M'imagino que li agradaria el que estem fent.
ResponEliminaMagnífics aquests tomàquets farcits.
PTNTS
Dolça
M´encanten i va ser una de les meves opcions , no quedarà al tinter i mes després de veure els teus, amb un resultat de 10.
ResponEliminauna abraçada i un plaer la visita
Si no hagués triat una recepta de postres, crec que hauria fet aquests tomàquets!
ResponEliminaMolt bona tria, entre tots estem fent l'homenatge que es mreix, oi?
Mercè,
ResponEliminaUn plat fresc, de luxe, digne del millor i merescut homenatge.
Salut.
Hola Mercè
ResponEliminaA casa també hem gaudit amb una recepta senzilla però plena de sabor i aromes com dius.. Fantàstic homenantge el que avui s'està fent. Petonets,
T'han quedat fantàstics!! Una gran iniciativa...
ResponEliminaPel que veig aquesta recepta és un éxit com ho és també l'homenatge d'un gran cuiner.
ResponEliminaPetons!
Ana de: 5 sentidos en la cocina
La de tomàquets que estic veient... jo no els he fet però segur que no trigaré gaire, va ser la una de les que més em va cridar l'atenció. Molt bons Merçé.
ResponEliminaMuas!
Estic entrant als blocs per agrair la participació, no pas en nom meu que no pinto res sino en nom de tots. Això ha estat una forma bonica de demostrar entre tots que en realitat SÍ que compten les persones :)
ResponEliminasens dubte, la recepta que ha tingut més èxit, i no m'estranya, es veuen boníssims aquests tomàquets!
ResponEliminala recepta que ha tingut mès exit Mercè
ResponEliminafelicitats per el plat
peto
miquel
Una recepta deliciosa per a aquest gran homenatge!
ResponEliminaUn gran homentage al Santi amb aquesta recepta deliciosa.
ResponEliminaAquesta era una de les dues receptes possibles que teníem en ment... i queda pendent! Perquè trobo que queden genial!!
ResponEliminaUn homenatge molt bonic, sí senyora!
Un petonàs!
Sandra
Vaig veure la recepta, teni tres per triar, però totes les receptes molt bones.
ResponEliminaEls tomàquets es veuen molt bons, segur que els acabaré fent.
Petons.
Un tomàquets boníssims!!!! Crec que en Santi estaria content del nostre homenatge, oi? una gran idea de l'Oscar que li agraeixo!
ResponEliminaPetonets
Hem coincidit, t'han quedat molt macos. Una gran iniciativa!!
ResponEliminaEnhorabona per aquest plat tan santamarienc, t'ha quedat molt ben presentat.
ResponEliminaPertons!
La Taula d'en Bernat
Sense cap dubte... heu det un homenatge magnific...
ResponEliminaun petonet
Entre todos habeis hecho un gran homenage!Unos tomates buenisimos.
ResponEliminaBesets.
Aquests tomaquets han tingut molt d'exit... els haure de fer ja...
ResponEliminaMagnific homenatge al Santi Santamaria.
Hola Mercé, guapa tu
ResponEliminate han quedat molt macos, BRAVO
petonets Susanna
Que bons que et deuen haver sortits , crec que és una bona combinació que no crec que estigui molt a provar de fer-la. Li has fet un bon homenatge , Mercè. Una abraçada
ResponEliminaUns tomàquets molt bons per fer un bon homenatge, molt bona presentació
ResponEliminaPetons