mousse de coco

mousse de coco

dimecres, 15 de desembre del 2010

FARCELLETS D'ARRÒS








Ja fa un temps, mirant el blog de l'Astrid -Mi blog de pintxos- ple de petits tresors culinaris, vaig veure unes oblees d'arròs que em van captivar per la seva transparència. Crec que és una bona opció per a fer un entrant diferent i que permet a cadascú farcir-lo com més li agradi. Em va adreçar la botiga on trobar aquest i molts altres productes que val la pena veure.(Supermercat Oriental del Carrer Balmes 6, a punt de tocar amb Pelai).



INGREDIENTS:




oblees d'arròs (rice paper)


Palets de surimi


enciam


alvocat


ou dur


maionesa


salsa Gourmet de Florette(mostassa,oli gira-sol,vinagre blanc,espècies,julivert)o semblant



SOM-HI:




En un bol barregem el surimi, l'ou dur,l'enciam, l'alvocat tot ben menut i hi afegim una mica de maionesa per lligar millor els ingredients.



Obrim el paquet de les oblees. Disposem un recipient amb aigua calenta (de l'aixeta mateix).Posem a dins una oblea que té l'aspecte d'un plàstic rodó i fi durant uns segons i amb compte ja la podem treure. Estarà ben tova, així que amb compte la posem sobre paper absorvent.



Posem la oblea al lloc on la servirem i l'omplim amb el farcit que tenim a punt ,posant una columna al mig sense arribar als extrems. Dobleguem la punta d'abaix sobre el farcit i enrotllem d'una banda a l'altra.



Finalment, per damunt hi posem una mica de salsa Gourmet o una que us agradi i que tingui sabor, ja que l'oblea en sí és insípida.

18 comentaris:

  1. Jo tampoc he fet servir mai aquestes oblees d'arròs, tot i que les he vist més d'un cop i tonc molta curiositat per utilitzar-les... A veure si trobo algun lloc a Sabadell per comprar-les, que queda un entrant molt original i vistós!

    ResponElimina
  2. Tinc moltes ganes de ferne...
    Sempre que els he vist m'han picat l'ollet, el problema es que aqui a blanes es molt dificil trobar aqeust tipus d'aliments (les oblees d'arròs) serà quastió de continuar buscant...
    Un plat fantastic, molts petonets i bones festes.
    (ens veurem al gener, no?)
    Petons!!

    ResponElimina
  3. Quins rotllets...més bons... mai he fet res amb aquesta pasta..

    una abraçada

    ResponElimina
  4. ¡Qué buena pinta!, se ve muy rico.
    besos

    ResponElimina
  5. Queden preciosos amb les oblees d'arròs! i donen molt joc pel farcit. M'apunto la idea!!

    Petonets!

    ResponElimina
  6. Me gusta la idea,queda un entrante muy rico y original....lo dificil sera encontrar las obleas.
    Besets.

    ResponElimina
  7. Se ven ricos. Ahora a buscar las obleas de arroz.
    Beso de Orquidea59

    ResponElimina
  8. Buscaré oblees d'arròs als supers, aquesta recepta no me la penso perdre!

    ResponElimina
  9. De vegades vaig al supermercat oriental i compro alguna coseta, però només allò que conec (com que el que desconec no sé com cuinar-ho...). Però m'hauré d'animar a comprar coses noves, perquè això té una pinta deliciosa!

    ResponElimina
  10. Hauré de passar pel supermercat oriental, mai he fet servir aquestes oblees!!

    ResponElimina
  11. Uns farcellets amb moltes possibilitats.
    Petonets

    ResponElimina
  12. Quan entro en aquests supermercats compro poc i el que conec, la propera cosa serà aquestes oblees, poden donar molt de joc! Aquest farcit m'agrada molt!

    ResponElimina
  13. Mercè,
    Entre moltes altres coses, ets la "farcellets Queen".
    Petonets

    ResponElimina
  14. Me gustan estas obleas de arroz, yo las he echo alguna vez y son faciles de manipular y en verano te solucionan unos rollitos como estos tuyos de hoy
    petons
    miquel

    ResponElimina
  15. Les oblees d'arròs són fantàstiques, et donen la oportunitat de fer mil invents tan dolços com salats. Aquests teus plens d'arròs son genials. Moltes gràcies.

    ResponElimina
  16. A tots: la "farcellets queen"...ja,ja!!! sí que és veritat que una dèria que tinc a la cuina són les mousses i les coses "farcides",tant salades com dolces.Aquestes oblees són realment agraïdes pel seu gust neutre i la seva facilitat a cuinar-les.ANIMEU-VOS A PROVAR-LES!

    ResponElimina
  17. Ona: mmm... que bóns que són aquets farcellets són bonicims en cerio sem cau la vava només de veureu A10 MUACK!

    ResponElimina
  18. BET:MMMMMCA BOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1MUACKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKBET

    ResponElimina