mousse de coco

mousse de coco

divendres, 11 de febrer del 2011

CORS DE MANGAROCA















Aquests dies es veuen moltes receptes amb forma de cor... potser perquè dilluns és Sant Valentí?... Tot i que a mi m'agrada més celebrar el dia dels enamorats per Sant Jordi, tampoc ens negarem a l'evidència que per al dia 14 de febrer tot es vesteix de color vermell, rosats, cors, temptacions de xocolata... i si es pot desvetllar culinàriament aquest sentiment doncs SOM-HI!. Els cors que us presento són molt senzills i divertits. (no més per adults! que duen alcohol!...). Els podeu fer amb el licor que més us agradi, jo de fet he vist una mena de "bombons" de Martini fets així i amb una oliva dins,transparents i molt originals,fets per Mercè Rovira en una classe de la gavineteria Artero). Com que a casa el Martini no ens agrada massa els he fet amb Mangaroca, una beguda que és blanca perquè de fet és un batut de coco amb alcohol.(He "rebaixat" una mica l'alcohol afegint un rajolí de llet, però això és a gust de cadascú). El resultat és un cor molt refrescant amb un centre vermell -una cirera sense pinyol- que es desfà a la boca. Una sensació molt agradable!


INGREDIENTS:

2 tasses de Mangaroca (o afegim una mica de llet fins fer les 2 tasses)

1 sobre de gelatina neutre

cireres


SOM-HI:

Dissolem la gelatina en una de les tasses mentre posem l'altra a escalfar una mica al microones.

Ràpidament barregem els dos gots i remenem bé.

En el motlle que escollim (millor de silicona) hi posem la cirera sense el pinyol i l'omplim amb la barreja amb compte. (N'he fet un de gros on hi he posat 3 cireres-aquest és per compartir!eh?).

Deixem refredar a la nevera fins que qualli (com més estona millor).

Passem finament la punta d'un ganivet per la vora, per tal que es desmotlli amb més facilitat i posem al plat. Si ho volem podem posar-los en culleretes individuals ja que és dificil manipular-los!


28 comentaris:

  1. Com que jo no sóc massa d'alcohol, no coneixia aquest licor de coco, però els cors t'han quedat preciosos!

    Un petó :)

    ResponElimina
  2. Macos de debó....encara q no bec...

    Un petó,

    ResponElimina
  3. Mercè, jo sí que bec (ara he quedat fatal? jaja) i aquests cors han de ser molt bons amb el gustet a coco!!!
    Petonarros!
    Sandra

    ResponElimina
  4. Han de ser uns bombonets aperitius sensacionals, amb el toc d'alcohol necessari per animar una vetllada amb els amics. No he tastat aquest licor, però amb el gustet del coco i la cirera deu quedar molt bo.

    ResponElimina
  5. Segur que és ben bo!!! i amés són tan bonics!!!sempre em sorprens amb les teves receptes!
    Bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  6. M'estàs donant massa idees, jajajajaj
    A veure si les puc posar en pràctica, eh????

    Un petonàs
    QUIMA

    ResponElimina
  7. quina presiositat !!! SE ASEMBLAN A LAS CAPSETAS DE GUARDAR ARRECADES sembla una porcellana fina
    mmmm presios !!! felicitats

    ResponElimina
  8. ostres!! Quina passada.. un precios detall de Sant Valentí! No conec el licor, però segur que m'agradaria molt. Molt original! Petons,

    ResponElimina
  9. Quina xulada de recepta!! No m'agraden gaire els licors, però aquests corets me'ls menjaria segur, i no un de sol!! Un petó, Paula

    ResponElimina
  10. Que bo.... i que bonic que queda en forma de cor.
    Jo repetiria tant que encara n'agafaria una de bona jeje
    petons Mercè! ;)

    ResponElimina
  11. Estan geniales!Perfectos para ese dia.Blancos por fuera y rojos por dentro...preciosos!!!
    Besets.

    ResponElimina
  12. El coco no m'agrada, però t'han quedat molt macos. Ha sigut un plaer tornar a compartir una estona.

    Muas!

    ResponElimina
  13. Perfectos, originales y deben de estar ricos, ricos.
    Besets

    ResponElimina
  14. La teva cuina sembla un laboratori.
    Però sempre els resultats, sorprenens.
    Mol macos......
    Petonts

    ResponElimina
  15. Moníssims...aquest gust de coco enamora a qualsevol.

    ResponElimina
  16. Segur que tenen un gustet molt bo i refrescant amb la cirera dins.
    Petons.

    ResponElimina
  17. Aquests bombonets han de tenir un gust molt original. Jo no coneixia aquest licor (ja saps que no soc massa d'alcohols).
    Una abraçada

    ResponElimina
  18. Que originals! Jo no tenia ni idea del que era la Mangaroca!

    ResponElimina
  19. Uns bombonets molt originals i que enamora a qualsevol.Molt macos
    peto
    miquel

    ResponElimina
  20. Són una monada i segur que boníssims, em guardo la idea, gràcies.
    M'ha encantat veure't de nou, espero que no triguem en repetir-ho.
    Petonets i feliç diumenge

    ResponElimina
  21. Aquest licor de coco deu ser tota un temptació, sobretot per a mi que m' encanta el coco i no el cenixia aquest. Aquest cors són molt bonics, m' anoto la recepta tot i que nosaltres no celebrem aquest dia.

    ResponElimina
  22. M'agraden molt els colors d'aquesta exquisidesa, ui quan ho vegi el meu home... s'hi llançarà!

    ResponElimina
  23. Fins i tot un abstèmi com jo en menjaria a grapats d'aquests bombons tans deliciosos jajaja.

    ResponElimina
  24. Mercè, jo no sóc gens de licor ni tan sols sé quin gust té el mangaroca. I com tu, jo també sóc de Sant Jordi. ;) Però no deixa que entren per la vista. ;)
    Petons!

    ResponElimina
  25. Moltes gràcies a tots altre cop!. Jo també sóc gairebé abstèmia com molts de vosaltres, per això amb aquest licor que té un gust potent de coco m'hi he atrevit. La veritat és que per a un final dolç i atrevit està prou bé!A reveure

    ResponElimina
  26. Des coeurs délicieux et très originaux.
    J'aime beaucoup.
    Bonne St-Valentin.
    A très bientôt.

    ResponElimina
  27. Mercè,
    Quina cucada, són molt bonics. Dic el mateix a casa no celebrem aquest dia, ho fem per St.Jordi, però noia benvinguts siguin aquests cors.
    Salut,

    ResponElimina