mousse de coco

mousse de coco

dilluns, 19 d’abril del 2010

QUICHE DE PERNIL I FORMATGE


Aquí teniu una recepta coneguda per tots, d'aquelles que permeten posar-hi els ingredients que tingueu a l'abast o que us vinguin de gust!


INGREDIENTS:
1 paquet de pasta de full
formatge manxego tendre
pernil dolç
olives
3 ous
1 brik de nata
orenga


SOM-HI:

Posem la massa al motlle i la punxem amb una forquilla.Al damunt hi posem una bola de paper d'alumini perquè no s'infli. Posem al forn a 180º uns 15 minuts per sota. Treiem el paper d'alumini i fem uns 5 minuts més. En un bol barregem els ous batuts, la nata, el formatge que ratllarem amb un ratllador groixut, el pernil i les olives talladets. Omplim la quiche i enfornem a 180º per dalt i per abaix uns 20 minuts. Ja ho tenim!

15 comentaris:

  1. Què bones que són les quiche, m'agraden de qualsevol cosa!! Jo la faig amb pasta brisa, a veure si un dia la provo amb pasta de full.

    ResponElimina
  2. Apa Mercè!! M'ha agradat mot això del slide show o com es digui... el menjar en moviment em fa salivera, jajajajaja

    L'altra Mercè està al cas del teu blog i algunes altres amigues també!!!

    Molts petonets
    QUIMA

    ResponElimina
  3. Cristina: és que són bones de qualsevol cosa!, doncs jo la provaré amb pasta brisa,apa,a reveure!

    Quima:aquest Slide només hi faltaria la nostra foto a casa!, je,je...Gràcies per fer extensiu el blog!a reveure guapa!

    ResponElimina
  4. Són tan bones les quiche!! I com tu dius, permeten fer mil variacions! Jo també sempre la faig amb pasta brisa, l'hauré de provar amb pasta de full que de ben segur que és deliciosa.
    Petons!

    ResponElimina
  5. He de confessar que no he fet mai una quiche, veien aquesta amb tinc que posa a la feina, caurà molt aviat.
    Petonets

    ResponElimina
  6. Qué bona, Mercè!!!! les quiches son un recurs, fàcil per a que els nens mengin de tot oi?
    Petonets

    ResponElimina
  7. Bon dia Mercè,
    M'ha cridat l'atenció el fet de que cuinis primer i durant tan de temps la pasta. Jo sempre l'he feta farcint-la en cru i enfornant-la directament.
    Pel que es veu a la fotografia el resultat, tot i ser similar, el què és la pasta no queda tan torrada.
    Tal com bé dius, la possibilitat de farciment és molt i molt variada. Un bon recurs, sí senyora.
    Una abraçada.
    Manel.

    ResponElimina
  8. Les quiche són excel lents amb qualsevol farciment i aquesta teva té una pinta .........ummm
    Petonets

    ResponElimina
  9. Tens raó que les quiches són universals i molt bones! I tu encara m'has donat una nova idea: posar-hi unes olives talldes... Ha de quedar boníssim, a la propera que faci ho provaré ;)

    ResponElimina
  10. HOLA MERCÈ, GUAPA TU

    QUE BONA , QUASI SEMPRE QUE TING VISITES EN FAIG PEL APERITIU

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. Mercè: això dels comentaris és tan enriquidor que tots n'agafem idees, jo m'apunto la massa brisa, la forma de fer-la del Manel...A reveure!

    Fem un mos: ja veieu, és fàcil i versàtil, segur que amb el teu bon gust ens sorprendràs amb una quiche formidable!a reveure Sion!

    Maria: ja ho veus,el que entra suau sempre vé de gust!a reveure!

    Manel: prenc nota! si queda bé enfornant la quiche farcida en cru segur que ens estalviem temps!gràcies, ho provaré a la propera.A reveure!

    Carmen: m'agraden molt les coses que permeten imaginar, canviar, improvisar...amb qualsevol farcit, com les quiches,els pebrots del piquillo...A reveure Carme!

    Gemma: t'has fixat que és una "pizza" ficada en una quiche?...je,je, vaig estar a punt de dir-ne "la quiche pizzera"...A reveure Gemma!

    Núria: i tant!!!! a reveure!

    Susanna: bona recepció per a convidats!petonets!

    ResponElimina
  12. Ara fa temps que no n' he fet cap, i me n' has fet venir ganes. Fa una bona pinta...

    ResponElimina
  13. Anna:sí que és veritat que a vegades veus una recepta en un altre blog que fa temps que no fas i te'n venen ganes de tornar-hi,oi?Apa doncs,a reveure anna.

    ResponElimina
  14. Doncs si coneguda ho és però no per aixó menys deliciosa a mes et dona molt de joc.
    Muas!

    ResponElimina