mousse de coco

mousse de coco

dilluns, 3 de gener del 2011

CANAPÈS - RÀPIDS I SENZILLS











Per començar l'any voldria fer un recull de canapès que he fet aquestes festes per anar picant i que poden servir-nos per a qualsevol ocasió, ja sigui un dinar familiar, amb amics, informal o formalíssim...Afegeixo els dos canapès que ja tenia publicats i així els tindrem tots junts. Es tracta d'uns canapès molt senzills que vaig preparar amb les meves filles, ningú no s'imagini una cosa molt elaborada, només es tracta de sandwitxos gustosos i variats arreglats i tallats a mida canapè. Haureu de disculpar les fotografíes però són fetes amb el mòbil...

CANAPÈS:

* D'OLIVADA: farcim el pa de motlle d'olivada (comprada d'una bona marca) i tapem amb una altra llesca a la que hi posarem una capa fina de maionesa i 1/2 oliva negra.

*DE PESTO AMB FORMATGE: farcim el pa amb salsa pesto (comprada) i una llesca de formatge tendre (de sandwich).Tapem amb una altra llesca on posem una capa fina de maionesa i una mica de sèsam per sobre.

*DE PASTA DE TONYINA: farcim la lesca de pa amb tonyina esmicolada i barrejada amb maionesa i tapem amb una altra llesca on posem una capa fina de maionesa i unes llavors de gallaret (amapola).

*DE PERNIL I FORMATGE: posem una llesca fina de pernil i formatge al pa untat amb maionesa i tapem amb l'altra llesca untada amb maionesa i una ametlla.

*DE SOBRASSADA I MELMELADA: untem una llesca amb sobrassada i a sobre escampem melmelada de gerds.Tapem i untem la llesca de dalt amb melmelada o sobrassada.

*D'ANXOVA I MOSTASSA: tallem ben petita l'anxova de llauna escorreguda i barregem amb mostassa. Untem amb aquesta pasta una llesca de pa de motlle i tapem. Decorem amb una capa fina de mostassa i un bocí d'anxova o 1/2 oliva.

11 comentaris:

  1. Doncs jo per començar l'any et desitjo que tinguis molts bons regals de reis i que continuis amb empenta amb el blog!! :)

    ResponElimina
  2. Fan molt de goig i com que no sabria quin triar, em demano un parell de cada... per anar fent passar la gana!

    ResponElimina
  3. El de pesto i el d'anxova me'ls apunto per fer-los demà jeje. El de tonyina és un clàssic a casa està boníssim!!
    Fins aviat!!

    ResponElimina
  4. Uns canapès bons i fàcils, què més podem demanar quan tenim un àpat familiar amb molts plats!!!
    Gràcies!
    Què tingueu molts regalets!!!!!

    ResponElimina
  5. Els canapès són una opció per aconseguir un àpat informal amb l'èxit assegurat.
    I aquests són fàcils i molt bons!

    ResponElimina
  6. El d'olivada el meu preferit. Com m'agrada. I el de sobrassada... Mmm! Me'ls apunto, que van molt bé per qualsevol soparet :)
    Petonets!!

    ResponElimina
  7. Seran senzills, però tenen tots un aspecte fantàstic! ;)

    Que els Reis un portin un munt de coses!

    Petons,
    Sandra

    ResponElimina
  8. Una molt bona proposta, senzilla i pràctica, que permet preparar-ho amb els petits de la casa i amb un resultat final molt atractiu.
    Molts petonets.

    ResponElimina
  9. Has començat l’any amb un bon grapat de canapès, i molt bons, esperem que el continuïs igual de bé.
    Petons

    ResponElimina
  10. Unes delicies de canapès,una idea fantàstica,i sòn molt originals,
    feliç dia dels reis,
    Un petò ben fort¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  11. Són tan elaborats de fer, talment, són filigranes alimentàries, això sí, es mengen taaaaant ràpid! quina passada Mercè, són preciosos tots, i la combinació de sabors realment molt encertada. Et felicitem de tot cor!

    ResponElimina