mousse de coco

mousse de coco

dimarts, 8 de febrer del 2011

MAGDALENES DE XOCOLATA

Si ens ho vam passar de bé amb la júlia i l'ona fent magdalenes...

Aquestes noies havien "planificat" fer una tarda de cuinetes amb la recepta pensada i tot.. doncs...som-hi!, magdalenes de xocolata farcides de maduixes. Unes quantes les vam omplir amb nous i d'altres les vam deixar sense farcir, i aquest n'és el resultat, unes magdalenes molt flonges i amb un gust intens de xocolata. Val a dir que no van pujar gaire perquè la massa està pensada per a una coca tipus brownie, però precisament per això, ens van quedar molt esponjoses!

INGREDIENTS:

1 got de farina (got gros)

1 got de llet

1 got de sucre

1 got d'oli de girasol

1 got de Paladín (xocolata pols)

1 sobre de llevat

4 ous

*opcional: un rajolí de cointreau, grand marnier, nous, panses, maduixes...

SOM-HI:

Barregem els ingredients líquids en un bol gran (llet,oli,ous,sucre).

Anem incorporant la farina barrejada amb el llevat a través d'un colador fi, mentre seguim batent.

Afegim els bocins de maduixa, o les nous...o res!

Omplim les capsuletes de magdalena 3/4 de la seva capacitat, o els motlles que tinguem.

Enfornem a 180º uns 20 minuts.

Deixem refredar i ja les tenim!














32 comentaris:

  1. Quina super tarda deurieu passar, m'encanta cuinar amb nens!! LEs magdalenes us van sortir genials, quin gust a xocolata més bo que deurien tenir!!!

    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina
  2. Us van quedar genials!!!
    molts petons

    ResponElimina
  3. Noia, quina delicia.

    I les Mini-xefs ja es veu que han fet una bona feina i s'han divertit!!!

    ResponElimina
  4. Les mini xefs s'ho han passat de conya, sel's i veu la cara.
    Petonets

    ResponElimina
  5. Mercè!
    Quines fotos més divertides! Molt bé, aquestes futures xefs practicant ja amb dolços!! Petonets

    ResponElimina
  6. Que engrescades se les veuen! Els nens s'ho passen la mar de bé a la cuina!
    Petonets

    ResponElimina
  7. Magnífiques magdalenes i també un magnífic blog...entro a tafanejar-lo amb el teu permís.

    ResponElimina
  8. Je je je... només cal veure les cares per notar que s'ho van passar genial! M'encanta veure els nens disfrutar a la cuina...
    Felicitats a les petites xefs, els van quedar unes magdalenes fantàstiques!

    ResponElimina
  9. Quines carones, ja es nota que vos ho vau passar d´allò més bé, els resultats magnífics...petonets

    ResponElimina
  10. Bé, molt bé aquestes petites "Ruskys"
    Una abraçada

    ResponElimina
  11. A casa, quan era petita, la cuina sempre stava funcionant fent magdalenes, galetes o altres delícies. És una fantàstica manera de fer "família".
    Les magdalenes us van quedar xul·líssimes, i a la cara se'ls veu el bé que s'ho van passar.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  12. Aquestes nenes... ja saben que es bo... ja!!!

    un petonet i les cuineres també

    ResponElimina
  13. Que bé que s'ho passaven les tevses filles fent magdalenes, je, je .....i esl hi van sortir genials!!!

    ResponElimina
  14. Mercè se ve claramente que se lo pasaron genial y encima salieron maravillosamnete bien.Me gusta los rellenos
    peto
    miquel

    ResponElimina
  15. No hi ha dubte que s'ho van passar pipa!! :)
    Us han quedat genials i tenen una pinta deliciosa, felicitats a les cuineres!!

    Petonets!

    ResponElimina
  16. Como disfrutan las pasteleras,se nota que lo pasan genial!Les han quedado buenisimas.
    Besets.

    ResponElimina
  17. Felicitats a les cuineres!! Basta veure la seva cara per saber com s'ho varen passar!! Un petonet, Paula

    ResponElimina
  18. Que bé s'ho van passar la Júlia i l'Ona fent les magdalenes, segur que es van llepar els dits amb tanta xocolata. Seràn unes bones cuineras aviat.
    Petons.

    ResponElimina
  19. Aquestes artistes aviat et treuran de la cuina!

    ResponElimina
  20. Les cares de felicitat de les nenes parlen sense dir ni una paraula, jo també faria aquesta cara davant d'una tarda "magdalanera", i si a més hi ha xocolata pel mig, ja ni t'ho explico: felicitat total, el paradís!

    ResponElimina
  21. jejeje Felicitats a les cuineres!!! Els hi han quedat genials!
    I quina felicitat que transmeten entre rialles! :)
    Petons!

    ResponElimina
  22. Hola Merçe, que contentes que estant aquestes noies, a la força tenien que surtir bones les magdales;) Una abraçada

    ResponElimina
  23. Però quines cuineres més maques! I quines magdalenes tan espectaculars... Hauré de retirar-me de la cuina, que veig que la generació anterior puja amb força! Haha!
    Petonassos a les futures chefs!!

    ResponElimina
  24. Clar amb aquestes ajudants és trampa!!!
    Em quedo amb les de maduixa, o millor me'n poses una de cada ;)

    ResponElimina
  25. No m'extranya que sortisin be amb aquestes super cuineres!

    ResponElimina
  26. Uaaaauuuu,
    esto si que mola...mira que caritas!!
    Y la pinta tan buena de las magdalenas.
    Felicidades !!

    A tu pregunta en mi blog, sobre el frosting.
    Si, es valida esta crema para rellenos, cubrir magdalenas, decoraciones e incluso como pegamento para las tartas con fondant, claro que según para que cosa, has de darle una textura u otra, poniendo más o menos azúcar.
    Te aviso que es muy dulce.

    Un abrazo.

    ResponElimina
  27. Que bé so pasan las criaturas remanant.
    Petons maca.

    ResponElimina
  28. Amb la cara de les petites cuineres ja ho diu tot
    Petons

    ResponElimina
  29. Gràcies a tots pels vostres comentaris!, certament, cuinar amb nens sempre és d'allò més agraït.Val la pena que vegin que fer coses a la cuina pot ser divertit!Amb les meves no parem de fer coses més o menys complicades...A reveure!

    ResponElimina
  30. Hola Mercè, guapa tu

    quines magdalenes més bones, i que be que se o varen passar a la cuina, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  31. Que macas!!!!!!!
    Aquestes nenes prometen.
    Les magdalenes Hummm....
    Petonets

    ResponElimina
  32. hola soc en Roc, estic miran al teu bloc par que bui fer un pastis abm la mare, m'agrada molt el teu bloc adeu

    ResponElimina