mousse de coco

mousse de coco

dimarts, 30 d’agost del 2011

I TÚ, COM HO FAS?


Per aquest mes de setembre que comença demà, m'agradaria saber com preneu vosaltres les vostres mesures quan voleu perdre algún quilet. Ja sabem que l'operació bikini queda enrera, però també son molts els que precisament es fan el propòsit de reduïr alguns quilets just quan ja han fet els excessos de cervesa, claretes, gelats... Proposo que expliquem obertament COM, QUAN, QUINS INGREDIENTS FREQÜENTEU, QUINS EVITEU, SI HO COMPLEMENTEU AMB ALGÚN EXERCICI, PER QUAN DE TEMPS, COM CUINEU,SI SEGUIU ALGUNA DIETA I COM US FUNCIONA...En general com us ho feu o com ho faríeu. No es tracta de fer el que fan els altres, tots sabem que no serveix el mateix per a tothom i que el tema és seriós, però si crec que pot ser interessant saber els vostres punts de vista sobre el tema i que en podem aprendre. Sabeu que aquest espai és precisament per això, per compartir i aprendre!. No passis per aquí sense deixar el teu comentari!

27 comentaris:

  1. Jo intento evitar grans quantitats de pasta, arròs, salses... De fet ja mengem molta verdura i tall fet a la planxa. Fora els fregits en general i una mica d'abdominals...encara que si sóc sincera, el tema de l'esport el porto malament...no tinc prou força de voluntat...Dieta no n'he fet mai cap.

    ResponElimina
  2. Dieta, nooooo!!! Jo a l'estiu m'acostumo a a primar aleshores puc estar tranquila una bona temporada, ara sense passar-me en res que una ja té una edat que després tot el que es posa de més costa moooooolt de marxar!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Amanida és la meva paraula màgica. Al migdia sempre amanida al tàper.

    I es clar, no baixo res perque em passo el dia assegut treballant. Però com a mínim no m'engreixo.

    ResponElimina
  4. Mare de Deu y quin tema mes complicat Mercè.
    Yo estoy gordita, entre la edad, con una madre de 93 años, ya no camino como antes que me ayudaba mucho.
    Ahora mucha ensalada. Y plancha, mucha plancha, me refiero a alimentos a la plancha, no creais que planchar adelgaza, jejeje.
    Besets

    ResponElimina
  5. Nosaltres ja acostumem a menjar molta verdura, llegum etc. El que vaig fer un cop que em sentia molt pesada va ser com una mena de depuració de 3 o 4 dies en que només vaig menjar fruita i verdura, i el meu cos ho va notar... ara crec que ho tornaré a fer després dels menjars de l'estiu!! jejeje

    Però de dieta i esport res de res... :P

    Petonets!
    Sandra

    PD: ja tinc ganes de que ens informes de les novetats que ens vas dir!! :D

    ResponElimina
  6. Ostres! un tema interessant. Doncs mira jo de dietes en concret cap, però sempre procuro frequentar les hortalisses i les verdures sense por. Mai he prescindit d'una bona copeta de vi això ho reconec, però sempre he seguit a rajatabla practicar esport amb freqüència. El cos ho nota, i un es sent molt millor en tots els sentits :)
    Petons Mercè!!

    ResponElimina
  7. Jo també tinc el mateix problema. Em sembla que amb el que ens agrada cuinar i fer pastissos ho tenim força malament. Jo procuro no augmentar ... que ja em costa. La teoria la ser : no arròs, no pasta, no llegum, no pastissos, beure dos litres d'aigua i fer esport .....però la pàctica va com va.
    Ànims!!! Una abraçada MV

    ResponElimina
  8. Mira jo procura menjar verdura, carn i peix a la planxa, evitar les salses i per esmorzar mejar cerealas i veure molta aigua sobretot sense gas.I aixó fer una ica d'esport. Ara no sòc molt constant fem regim .........jejejej
    Petons i anims

    ResponElimina
  9. Jo he fet amb mes o menys resultats, molts tipus de dietes.
    Vaig deixar de fumar fa 2 anys i mig i vaig guanyar 10 kilos. Aquesta vegada, controlada per una amiga meva farmaceutica, he fet la Silken diet. La veritat, he perdut els 10 kilos en tres mesos i hem sento estupenda, encara que hen voldria pedre uns quants mes. Ara estem menjant molta verdura i planxa.
    Procuro caminar de dos a tres cops per setmana, 1 horeta. Ja dic, de dietes en tinc moltes.Es un tema amb el que puc enrrotllar-me molt, per tant, ja caloo, jaja.
    Petonets.

    ResponElimina
  10. Dolça, gràcies per deixar la teva. Ja tens raó que com més gran més difícil...
    Starbase, gran paraula: "amanida", cada dia m'agraden més i si son completetes no cal segon plat!Això de treballar assegut és un problema(per aquest tema que ens ocupa,clar).
    Orquidea, molt bo!...vols dir que planxar roba a l'estiu no aprima també?...
    Sandra, aquestes dietes depuratives de 2,3 dies em semblen molt bona idea. Sempre m'han parlat molt bé. Merci! (abiat em poso en contacte amb vosaltres!)
    Acabatdefer, sempre envejo als que com tú teniu el bon hàbit de l'esport.Segur que és un complement bo i necessari.
    Mercè, ja tens raó, als que ens agrada cuinar i menjar... i això de prendre 2 litres d'aigua a mi em costa moltíssim!, bec molt poc, però en prenc nota! merci.
    Quima, bon consell, bons hàbits!, gràcies per dir la teva.
    Gemma, aquesta dieta és la de la farmàcia,oi?, felicitats per aquests 10 kilos de menys i per deixar de fumar!, has pogut amb tot!

    ResponElimina
  11. La paraula dieta em fa venir més gana.
    Ho millor es intentar reduir les quantitats de menjar i limitar una mica més els greixos i dolços, però es ben difícil.
    Petons.

    ResponElimina
  12. A mi m'encanta una frase que sempre diu l'Arguiñano: "No engorda el comer, engorda el sofá!". Realitzar exercici habitualment i menjar de forma equilibrada (tots ens sabem la teoria mooooooolt é, oi?) és l'únic secret que hi ha.
    Per sort, a mi m'agrada molt l'activitat a l'aire lliure, de manera que els gelats que menjo de vacances ja els cremo després pujant muntanyes! ;)

    ResponElimina
  13. Anna, completament dacord, suposo que en altres casos cal alguna cosa més, però en general això hauria de ser suficient per mantenir els quilets de més, a ratlla!.Gràcies per deixar la teva opinió.

    Gemma,la teva dedicació a l'exercici és extraordinària i envejable, però vols dir que et pot seguir gaire gent?...De tota manera completament dacord amb la dieta equilibrada i amb l'Arguiñano!

    ResponElimina
  14. Jo m'estic una setmaneta sense postres ( que per a mi és un GRAN sacrifici ) i ja estem a punt!

    ResponElimina
  15. Jo no renuncio a la cerveceta al bar! Prefereixo portar-me bé durant la setmana i que el cap de setmana pugui fer el "beuret", el "vermutet"... No s'ha de trencar la rutina! La única cosa que s'ha de fer és una mica d'exercici (jo faig dansa del ventre i també algun passeig amb bici o a peu).
    Petons

    ResponElimina
  16. Jo controlo durant l´any. Des de petita practico la natació. Hi vaig tres cops per setmana. Però el que faig després de Nadal i vacances d´estiu és una depuració.
    Durant el primer mes prenc, assistida per una doctora naturista, una depuració per eliminar les toxines del cos.
    A part elimino de la dieta "extres" els gelats; el pa de més; les claretes; i així em torno a posar "estupenda" ;-D
    Ah! Des de fa cosa d´un any que menjo sense sal o salo poc per voluntat pròpia i ho he notat moltíssim. No estic tant inflada.

    ResponElimina
  17. Angels,si amb els postres en tens prou, és que no deus tenir gaire a perdre...Una abraçada!

    Silvia, tens raó, si durant la setmana es fa bondat una clareta al cap de setmana o un extra no pot fer cap mal,oi?

    Cristina,veig que tens un sistema molt ben especificat. Una mica de depuració crec que sempre va bé, i si és amb supervisió encara millor!, a veure si ens coneixem un dia i comprovo lo "estupenda" que estàs!, je,je.Gràcies.

    ResponElimina
  18. Hola Merçe! Com anem? Tot bé?

    Estic a classes de catala, pero al nivel basic, donç fare les explicacions a castellany millor :D

    Yo uso una terapia antigrasas. Basicamente solo como pollo a la plancha con verduras y pescado a la plancha con verduras, tambien. Para picar como pan tostado integral (tipo ortiz) untado con quesitos de la vaca que rie light y pechuga de pavo con tomate en rodajas. Tambien muuuchas ensaladas y fruta.

    Una abraçada!

    Manel.

    ResponElimina
  19. Ahm... y mucho ejercicio fisico, para quemar grasas, esa es la solucion. Si no alimentas el cuerpo con grasas, el utiliza las existentes de reserva. Si ademas haces ejercicio fisico, tipo 1 hora y 30 minutos de bicicleta al dia, WUAU :D

    Se va todo en 1 mes!!
    Yo perdi 11 Kg asi, de grasas.

    Petons a tots!

    ResponElimina
  20. Ai!!!! quin problema!!!! jo menjo amanida cada migdia a la feina i a la nit verdura cuita i carn o peix a la planxa, però el cap de setmana... i nomès puc caminar una mig hora pel matí. Així doncs, la cosa s'em complica molt...
    Petonets

    ResponElimina
  21. Manel:primer de tot FELICITATS per aquestes classes de català!, segur en treuras profit!,el teu sistema queda clar: planxa, verdura i exercici...això és voluntat i tenir les coses clares!,gràcies per passar-te.

    Marylou, doncs jo crec que el que fas és ben saludable!, una abraçada guapa.

    ResponElimina
  22. Mercè: Quines coses de preguntar!!!
    Una mica compromeses,no?.
    Jo et diré que avans tenia mes força de voluntat, però a la que suprimeixo el pa, es nota i ara un parell de cops a la setmana surto a les 7,30 a caminar per la Diagonal a pas lleuger, 75 o 80 minuts, faig uns 7 1/2 km.aproximaadament,(ting un podometre i aixi no puc escapolir-me.
    Encara no ting resultats, espero que el fruit ho voré d'aqui un parell de mesos. Per poder posarme les botes per Nadal.
    Petonets

    ResponElimina
  23. Hola Mercè! em sap greu, feia dies que no passava pels blogs... Però ara t'explicaré què faré jo jeje.
    La veritat és que jo sóc molt "consistent" medeixo 1.7m però peso 80 i una mica més. Així que almenys em sobren 10kg!
    Avui he començat a tornar a la rutina, com ja saps el menjar m'agrada molt :P així que de moment m'he apuntat a la piscina, nedar m'encanta! i m'anirà bé pels problemes d'esquena... Normalment quan vaig a la uni torno a casa a caminant com a mínim 2-3 cops a la setmana (són 45 min).
    De menjar no menjo malament, la meva mare sempre ens ha ensenyat a menjar bé, doncs ella és diabètica tipus 1... Per sopar sempre em faig una amanida ben completa i normalment és plat únic. De vegades em faig alguna truita.
    Per dinar és quan menjo carn, peix, normalment a la planxa o al vapor i amb alguna verdura d'acompanyament. També hi ha migdies que menjo pasta o arròs, però mai amb salses, sempre amb verdura o cuinat d'una manera que sigui sa.
    El meu problema comença a venir quan tinc molta feina de la universitat... ja no torno caminant cap a casa, em passo moltes hores a la cadira, hi ha molts dies que menjo entrepà... Aquest curs miraré de prendre'm les coses amb més calma, que la universitat és important, però la salut també!

    ResponElimina
  24. Ui ara veig que he escrit molt, ho sento!! petonets :)

    ResponElimina
  25. Hola maca,
    com an anat les vacances?
    Espero que bé.
    a veure cuan faig dieta dieta...
    Petons.

    ResponElimina
  26. Isabel em sembla molt bé això de sortir 2 cops per setmana a caminar, admiro la teva força de voluntat!, i d'indiscrets res, qui passa per aquí ja sap que toca "mullar-se!"...ja,ja. Merci.

    Bet, gràcies per la teva aportació!, em sembla molt interessant tot el que exposes i tens tota la raó que la feina sedentària no hi ajuda i sobretot menjar ràpid i malament per manca de temps...no hauria de ser així però jo també he passat èpoques així i no van bé ni per la línia ni pel coco... Una abraçada.

    Margot,quan vulguis aquí estarem per que ens ho expliquis!, un petó.

    ResponElimina
  27. Nosaltres demà farà unes 3 setmanes que estem a dieta i seguim les instruccions d'una amiga dietista, la veritat és que no patim gana i ja hem perdut uns 4-5 quilos; val més anar a poc a poc i perdre amb calma que no pas arriscar-se a un rebot. Mengem bastant de tot, però amb seny, quantitats concretes (ni escasses ni generoses). Si un dia ve de gust menjar xai o porc, no passa res (sempre i quan sigui dins dels límits de pes).

    Jo, a més, surto a córrer 10-15 km cada 2-3 dies (ja ho feia abans de la dieta), i en això es nota molt, cremes una barbaritat de calories (però després haig d'evitar la temptació d'atipar-me arribant a casa).

    ResponElimina