mousse de coco

mousse de coco

dijous, 22 de novembre del 2012

ESTEL DE CAFÈ

Vinga!, un coc més!, mai n'hi ha prous per anar provant i tastant gustos i matisos diferents,oi?. Avui us presento un coc amb gustet a cafè, ideal per a fer amb un tallat, un cafè amb llet, a mitja tarda o de bon matí...

INGREDIENTS:
100 gr de mantega
100 gr de sucre
100 gr de farina
1 cafè curt
2 ous sencers
1 culleradeta petita de llevat
*opcional-(2 cullerades de brandi)

SOM-HI:
Batem en un bol el sucre, el cafè, la mantega (i el brandi), afegim els ous i finalment la farina amb el llevat barrejats (tamisant).
Engreixem un motlle amb una mica de mantega i hi aboquem la mescla.
Enfornem a 180º. He fet uns 30 minuts per sota i uns 8 per sobre.

      AIXÍ DE SENZILL!, BON PROFIT!






10 comentaris:

  1. Tú sempre fent experiments...jeje
    Em sembla que aquest motlle es dels pocs que no tinc...
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Mercè aquests Estels de cafè t'han quedat molt be.

    ResponElimina
  3. Boníssim amb el gustet de cafè, m'encanta!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Amb lo que a mi m'agrada el café!!
    Hum.. molt bó.
    Petons

    ResponElimina
  5. Quina bona idea, puc sentir l'olor del cafè des d'aquí!

    ResponElimina
  6. Ràpid, senzill i bo...m'agrada!

    cuinaigaudeix.blogspot.com

    ResponElimina
  7. Molt ràpid i fàcil de preparar, molt bo, un trosset ara per prendre el cafè seria fantàstic Ummm
    Petons

    ResponElimina
  8. Ohhh a mi m'encantaria amb el gustet del cafè!!! i acompanyat d'un trosset de xocolata...
    Un tros de cel, Mercè!!
    :)

    ResponElimina
  9. La vaig provar un dia que vaig tenir convidats i va triomfar! :) Només que el primer dia tenia poc gust de cafè! Després, però, ja va anar apareixent. El pròxim cop ho intento amb un cafè més fort.
    Mooooltes gràcies per la recepta!
    Una abraçada.

    ResponElimina