mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 9 de març del 2013

COC A LA LLIMONA

Tenia ganes de fer un coc diferent i vaig obtar per un de llimona. La veritat és que aquesta coca queda amb un gust potent a llimona i textura suau. A veure si us engresca per a a quest cap de setmana de bonança!

INGREDIENTS:
240 gr de farina
175 de sucre
4 ous
100 gr de margarina
1 sobre de llevat
1 llimona

SOM-HI:
Barrejar la margarina amb el sucre, incorporar els rovells i fer-ne una crema espumosa.
Afegir la farina tamisada amb el llevat i anar barrejant.
A continuació posem el suc i la ratlladura de llimona.
Muntar les clares i afegir-les poc a poc.
Untar amb mantega un motlle, abocar la barreja i enfornar a 180º 45 minuts (jo he enfornat 30 minuts per sota i 15 minuts per sota i a sobre.) Vaig emprar un motlle de paper tipus panettone.
                                                          Deixem refredar i desmotllem!

 
 
 
 

10 comentaris:

  1. Mercè, quin coc més xulo!!!! tan alt crec que no m'ha quedat mai!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Ara mateix en menjaria un bon tall per esmorzar, que marxo a escalar i m'anirà molt bé per carregar energies! ;)

    ResponElimina
  3. que bien que iría ahora mismo un trocito de este coc de limón,bien bueno y aromático
    peto

    ResponElimina
  4. ostres t'ha quedat altisima!! Es veu tan esponjosa que ara mateix n'agafaria un trosset per esmorzar:
    petons

    ResponElimina
  5. T'ha quedat molt esponjós, Mercè!
    I amb el toc de llimona el gust ha de ser molt bo!
    ptns!!

    ResponElimina
  6. Culleres nena....quin coc mes alt!!!!
    I fa una pinta....
    Hem de fer un cafetò...que t'haig d'explicar novetats!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  7. Neeeeena, com t'ho has fet perquè surti taaaant alt?. És espectacular i segur que igual de bo!

    ResponElimina
  8. Quina textura més guapa, i tan gruixuda!

    ResponElimina
  9. Per sucar amb la llet, Mercè, deu ser boníssim... d'aquells que es desfan a la boca!! Petons

    ResponElimina