mousse de coco

mousse de coco

diumenge, 2 de març del 2014

PASTÍS MOUSSE DE MASCARPONE AMB COBERTURA DE MANGO

Voleu fer un postre d'allò més delicat?, us asseguro que aquesta mousse de mascarpone és molt fina i suau. La cobertura de mango li dóna un contrapunt molt bo. Això si, heu d'agafar un mango ben bo!


INGREDIENTS:
250 gr de Mascarpone
2 ous mitjans
75 gr de sucre
200 gr de nata
4 fulls de gelatina
1 raig de nata
---------------------------
Cobertura de Mango:
1 mango
2 cullerades de sucre
suc de mitja llimona
3 fulls de gelatina

SOM-HI:
Barregem els ous amb el sucre fins que quedi ben blanquejat.
Afegim el masarpone mentre anem batent.
Muntem la nata i l'afegim amb molt de compte.
Finalment hidratem els fulls de gelatina amb aigua freda i els posem en un cassó amb el rajolí de nata quan sigui calenta (però no bulli), per tal que es disolgui.
Esperem una estoneta a que es refredi una mica i l'afegim amb cura a la crema.
Posem la mousse en un motlle tipus cake i deixem a la nevera fins que qualli. (millor d'un dia per l'altre).

Preparem la cobertura:
Triturem el mango amb el sucre i el suc de llimona.
N'escalfem una mica (del puré) i hi posem els fulls de gelatina prèviament hidratada en aigua freda.
Deixem atemperar i aboquem amb molt de compte a la mousse de mascarpone ja quallada.
Deixem a la nevera i quan servim afegim el que més ens agradi: fruites vermelles, xocolata fosa...





15 comentaris:

  1. Quin pastis mes elegant...!!!
    Petonets guapa...

    ResponElimina
  2. Quina mousse mes exòtica!!!!!!
    Noia!!!!!!!!
    Ets La reina de les Mousses.
    Que bones
    Petonets

    ResponElimina
  3. Jo crec que t'hauríem de dir Minnie Mousse!!! jajajajaj

    Quima

    ResponElimina
  4. Ostres Mercè, quina bona pinta! T'ha quedat preciós!
    M'agrada el nou format del bloc. Felicitats!

    ResponElimina
  5. jjaa, COM M'AGRADEN LES MOUSSES... US LA RECOMANO!, BONÍSSIMA!

    ResponElimina
  6. Mmmmmm!!! Que bona aquesta mousse!!!

    ResponElimina
  7. Ja saps que la textura de mousse és de les meves preferides a les postres, així que aquesta recepta m'encanta!
    I la combinació de mascarpone i mango em sembla sensacional!

    ResponElimina
  8. Em sembla un pastís genial! bo, vistós i segur que boníssim! m'agrada!

    ResponElimina
  9. te ha quedado sensacional esta mousse un pastel que enamora solo verlo.Molt bo Mercé
    Petons

    ResponElimina
  10. felicitats pel blog! m'encanta
    tinc un dubte. De quants grams son les fulles de gelatina?

    ResponElimina
  11. Ets la reina de les mousses! És igual de bo que de bonic Mercè! Una passada!! Petonets

    ResponElimina
  12. Mousse i de mascarpone, t'ha quedat Ummmmmm!!!
    Muas

    ResponElimina
  13. Et felicito... he llegit atentament la recepta i m' ha encantat...
    la provaré!!!
    Petonets!!

    ResponElimina
  14. Ei, he fet aquesta mousse i m'ha sortit tan bona que l'he publicat també en el meu blog, moltes gràcies per compartir la recepta!

    ResponElimina