mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 20 de setembre del 2014

"DEL BLOC AL PLAT" -JUGUEM UNA MICA?-SOM-HI!

Us llenço una proposta per a passar-ho bé, jugant, cuinant i coneixent blocs.

A la xarxa hi ha iniciatives ben atractives de caire participatiu, i he pensat a fer-vos una proposta nova. Personalment trobo a faltar "La recepta del 15" que tan bé van gestionar la Sandra i el Xavi. Per a mi suposava un repte mensual, que em feia estar pendent del bloc i de la resta de blocaires. Va ser una iniciativa molt encertada.

Sense pretendre arribar en absolut al seu nivell de dedicació, us llenço una proposta divertida sense pretensions, sense premis, ni sorteigs...Us explico la idea:



*DEL BLOC AL PLAT

*CADA 1 DE MES US PROPOSO UN BLOC (amb el seu permís previ), per tal que hi entrem, remenem, el coneixem, i si ja el coneixem juguem amb ell i publiquem als nostres blocs, una de les seves receptes, bé siguin primers ,segons, complements...o si només és de postres escollint postre de cullera,o pastís, o tradicional....

*PUBLICACIÓ DE LA RECEPTA EL DIA 20 DE CADA MES!, explicant si se li ha donat un toc personal, perquè s'ha escollit aquella recepta....si es vol...

*COM QUE NO TOTS TENIM ELS MATEIXOS BLOCS ENLLAÇATS HAURIEU DE DEIXAR EN ELS COMENTARIS L'ENLLAÇ DE LA VOSTRA RECEPTA PER TAL QUE TOTHOM LA PUGUI VEURE.

*El criteri per escollir els blocs serà tan personal, com sudgerit... m'interessaria tant donar a conèixer blocs desconeguts per a mi, com comptar amb la complicitat dels que més m'han influït en els meus gairebé 5 anys de bloc.

US AGRAIRIA MOLTÍSSIM QUE US IL.LUSIONESSIU AMB AQUESTA PROPOSTA I LA DONEU A CONÈIXER!!!
SEMPRE HEU ESTAT UN GRUP MOLT PARTICIPATIU, ENGRESCADOR I IL.LUSIONAT, ESPERO QUE AQUEST JOC CULINARI, UN COP MÉS, ENS FACI "TREBALLAR" AMB GANES DAVANT ELS FOGONS!

...........................................................................................................................................................

Per a l'Octubre no esperaré al dia 1 per dir-vos quin bloc us proposo!: per al 20 d'octubre us proposo, donat que va ser el bloc gràcies al qual em vaig aficionar a la pastisseria, un dels blocs més coneguts per a tots i que amés a més, celebra enguany 8 ANYS QUE VA INICIAR EL SEU BLOC.

 LA CUINA DE CASA - DE LA GEMMA CLOFENT 
                                 http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/

El dia 1d'octubre en faré l'anunci com cal, però deixeu-me dir que per a mi és un bloc de referència per a tot el que son postres, per la forma com estan escrites i explicades, i sobretot, per la Gemma, que tants cops ha organitzat trobades, tallers i compartit bons moments.

JA PODEU ENTRAR-HI I COMENÇAR A GAUDIR DE LES SEVES RECEPTES PER TRIAR-NE UNA....SI ÉS QUE PODEU!, JAJAJA

GRÀCIES A TOTS!




21 comentaris:

  1. Una idea genial ! M'hi apunto !
    Laura del Cuinejar (www.cuinejar.blogspot.com)

    ResponElimina
  2. Molt bona idea, Mercè! Espero participar cada mes! Petonets

    ResponElimina
  3. Mercè, quina gran idea! Que la blogosfera últimament està molt parada, i tots enyorem convocatòries com la recepta del 15!!
    Espero que s'animi força gent, poquets al principi i cada cop més... Jo aquest cop no puc participar (clar, jijiji...) però t'asseguro que a les properes edicions participo segur!
    Moltes gràcies per organitzar-ho. Una abraçada!
    Vaig corrent al blog a fer un post explicant-ho. Per cert, no tens alguna imatge tipus logo per posar a la convocatòria? Estaria bé donar-li una imatge, a l'estil de les altres convocatòries que hi ha... ;)

    ResponElimina
  4. Hello! s´ha de publicar el dia 20 del mes o fins el dia 20?

    ResponElimina
  5. Una proposta força engrescadora. Desde Cuinateca.com ens animem a la teva proposta. Com bé diu la Gemma, una imatge que identifiqués aquesta iniciativa estaria genial. www.cuinateca.com

    ResponElimina
  6. Em sembla una molt bona proposta, com et vaig comentar personalment. Jo crec que serà una manera de estar tothom que vulgui mes unit als altres blogs i així tots fer pinya. Felicitats per l'idea !!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  7. Ahhhh¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡, molt ben triat el blog de referencia, ara serà millor que no compareu. La Gemma es una super crack.
    Petons

    ResponElimina
  8. Hola Mercè,

    Voldria contactar amb tu per a una col•laboració. Et facilito el meu mail info@xcom.es. Agrairia em poguessis enviar el teu mail per així poder explicar-te el que et proposo.
    Gràcies,

    Albert

    ResponElimina
  9. Què bé!!!! Ens encanta la iniciativa, també trobavem molt a faltar la recepta del 15!!!!Compta amb nosaltres :)))))

    ResponElimina
  10. Moltes gràcies a tots!, estic encantada que us sembli una bona idea!, pot ser divertit!. El tema Logo, ho trobo molt encertat, i ja tinc alguna idea. Si puc l'afegiré a l'entrada o bé el dia 1 quan faci la convocatòria "oficial".
    Cristina, la idea és publicar tothom el dia 20, però evidentment no passarà res si algú la penja 2 dies abans o 2 dies després!, només faltaria!, jaja

    ResponElimina
  11. Uuuui! No saps on et poses!! jajajajaja Ho trobem molt bona idea guapa, nosaltres en el fons també trobem a faltar el 15... A veure si podem participar-hi, que últimament no tenim massa temps pel bloc :( Molta empenta!!

    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  12. oh, genial!! una proposta molt engrescadora que no ens podem perdre!! Compta amb mi, Mercè!! petons

    ResponElimina
  13. Genial idea!!!! i comences amb un bloc referent per a molts/tes de nosaltres!!! petó

    ResponElimina
  14. Doncs allà intentaré ser-hi. I encara que el bloc de la Gemma ja el coneixo prou bé, remenaré jejjje. No m'ha quedat molt clar a on s'haurà de possar l'enllaç.

    Muas

    ResponElimina
  15. M'apunto! aquesta proposta em sembla molt bé i és ideal per a conèixer blocs. La primera elecció és genial, i serà difícil escollir només una recepta, així que començo a mirar ja mateix! un petó!

    ResponElimina
  16. M'agrada molt la proposta!!! Felicitats per la iniciativa!!!! A la feina!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  17. Ohh! M'hi apunto!! Va perfecte per conèixer altres blogs i xafardejar que fa cadascú!! ;) m'encanta la proposta però també fa respecte perquè aquí hi ha molt de nivell!! a veure si m'ensurto!! :)
    Ptons!!

    ResponElimina
  18. Em fa molt contenta que estigueu engrescats a participar!, es tracta de passar-ho bé!
    Gemma, la recepta l'heu de publicar al vostre bloc i en tot cas, proposo que em deixeu l'enllaç al meu bloc, com a comentari, perquè tothom la pugui veure.
    Moltes gràcies a tots per l'acollida!

    ResponElimina
  19. Quina proposta més temptadora!! I estic molt contenta del blog escollit. Faré el possible per a participar! Felicitats per aquesta bona idea :)

    ResponElimina
  20. Jo tb m'apunto... què segur que acabo descobrint centenars de noves receptes pels meus tàpers.

    ResponElimina
  21. M’apunto a la iniciativa ara que ja torno a entrar a la cuina, espero poder participar cada més !!
    Petons

    ResponElimina